Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Kábel USB-C 2m LED Green Cell Ray, gyors töltéssel, Ultra Charge, Quick Charge 3.0

Green Cell
Termék elérhető
Szállítás akár 24 órán keresztül.
megelégedettségi garancia - 30 napos visszaküldési politika
 • GC Ray USB-A - USB-C kábel 200 cm-ig megnövelt hosszúságú - gyors töltés és adatátvitel, a legigényesebb felhasználók elvárásainak való megfelelés érdekében
 • A LED diódával rendelkező USB-C csatlakozó finom, zöld megvilágítása lehetővé teszi, hogy a GC Ray-t problémamentesen csatlakoztassa készülékéhez, időtől és körülményektől függetlenül. Felejtse el a kábel sötétben való keresését!
 • A gyors töltés támogatásának köszönhetően, beleértve a A Quick Charge 3.0, a GC Ultra Charge, a Samsung AFC, a Huawei FCP / SCP és a 480Mps adatátviteli kábel tökéletes a modern eszközökhöz, amelyek C típusú USB porttal vannak felszerelve
 • Minden hüvelykben tartós - a kábel teljes hosszát tartós és modern anyagok védik
6 310,00 Ft

Mennyiség:

 

USB-C kábel GC Ray

A 200 cm-es GC Ray USB Type-C kábelt úgy tervezték, hogy ne csak a lehető leggyorsabb töltést biztosítsa eszközei számára, hanem kivételes tartósságot és könnyű használatot is. Az elegáns kialakítás, a kiváló minőségű anyagok és a csatlakozón lévő finom zöld háttérvilágítás gyorsan az első számú választássá teszi a GC Ray kábelt.


USB - USB-C

Gyors
töltés

Kivételes
tartósság

Kiváló tervezés

A GC Ray USB-C kábel hosszát 200 cm-re növeltük, hogy a GC Ray USB-C kábel használata minél kényelmesebb legyen, így praktikusabbá tesszük, anélkül, hogy túl hosszúnak tűnne. C típusú csatlakozóval ellátott, finom zöld háttérvilágítással is felszereltük. Így rendkívül könnyű megtalálni a kábelt a sötétben, és csatlakoztatni a készülékhez, és a multiport töltőhöz csatlakoztatott néhány vezeték rendkívül futurisztikusan néz ki.


LED háttérvilágítás

Pontos
feldolgozás

Tökéletes
hosszúság

Teljesen kompatibilis

A gyors töltési technológia támogatásával, beleértve a Quick Charge 3.0, a GC Ultra Charge vagy a Samsung AFC technológiát, a GC Ray kábel tökéletesen alkalmas bármely USB-C porttal ellátott eszköz áramellátására. Akár okostelefont használ ezzel a csatlakozótípussal, akár tabletet, fejhallgatót vagy más USB-C porttal rendelkező eszközt, a GC Ray tökéletes társ az otthoni vagy az útközbeni töltéshez.

*Nincs támogatás a videoátvitelhez

Gyors töltés

A Quick Charge 3.0, a GC Ultra Charge és a Samsung AFC támogatásával akár háromszor gyorsabban tölthetjük fel készülékünket. A gyorstöltéssel kompatibilis kábel ugyanolyan fontos szerepet játszik, mint a töltő vagy a telefon protokollja.

Felülmúlhatatlan tartósság

A GC Ray USB-C kábelfonat tartós polipropilén szálakból készül, amelyek nemcsak stílusosan néznek ki, hanem védik a kábelt a kopástól és a görbülettől is. A kábelen végigfutó kevlárszálak használata megakadályozza a kábel elszakadását, a többszintű kábelmellvéd pedig tökéletes kábelteljesítményt biztosít.


Polipropilén fonalfonat

Rugalmas
TPE bevonat

Kevlár szál


Dupla
árnyékolás

30 AWG
Adatvonalak

23 AWG
Tápkábel

Data&Sync

A GC Ray USB-C kábel gyors, 480 Mbps sebességű adatátvitelt biztosít, így akár 30 fényképet is küldhet egy másodperc alatt!

1800 elküldött
fotó percenként

1200 dal elküldése
egy perc alatt

Egy perc alatt
feltöltött HD film

Több mint egy kábel

A GC Ray újradefiniálja a praktikus kábel fogalmát - a 200 cm hosszúságnak, a dugó háttérvilágításának, a robusztus kialakításnak és a gyorstöltés támogatásának köszönhetően egy olyan egyedülálló kábelt kapunk, amely nélkülözhetetlen kiegészítője bármely kompatibilis eszköznek. A GC Ray USB Type C kábel mellett nézze meg a háttérvilágítású Lightning és Micro USB kábeleket, és élvezze a megbízhatóságot minden helyzetben.

Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
  Kompatibilis a következő eszközökkel
  arrow-up
   Műszaki adatok
   Teljesítmény:
   18W
   Állapot:
   új
   Támogatott töltési technológiák:
   QC 3.0, GC Ultra Charge, Samsung AFC, Huawei FCP / SCP
   Szín:
   fekete
   Szavatosság:
   24 Hónap
   Gyártó:
   Green Cell
   Modell:
   GC Ray
   háttérvilágítás:
   Ja
   visszatérési politika:
   30 nap
   Dugó típusa:
   USB - USB-C
   Hossz:
   200 cm
   Termékkód:
   KABGC13
   Vásárlói visszajelzések és kérdések
   Fejezze ki véleményét
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

   Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

   Átlagos osztályzat
   Fejezze ki véleményét
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

   Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

   ×
   comments icons

   Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

   Bezárás
   Gyakran Ismételt Kérdések
   Hogyan lehet ellenőrizni az akkumulátor kapacitását egy mobiltelefonban?
   Néz
   Az akkumulátor kapacitása közvetlenül az akkumulátoron van feltüntetve. Ez az információ a készülék belsejében található. Használhat modern alkalmazásokat is, amelyek figyelik az akkumulátor állapotát. Ilyen program például az Android okostelefonokhoz kifejlesztett Battery Info. Az alkalmazás könnyen használható, így könnyen ellenőrizhető az akkumulátor aktuális állapotára vonatkozó információ.
   Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?
   Néz
   Az akkumulátor milliamperórában (mAh) megadott kapacitása eltérhet a gyári akkumulátortól. Ha nagyobb kapacitású akkumulátort választ, akkor készüléke hosszabb élettartamú lesz, és nagyobb mobilitást és használati komfortot nyer!
   A töltőnek van gyorstöltési funkciója?
   Néz
   Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.
   A töltő paraméterei - mire kell figyelni?
   Néz
   A töltő kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni. Ezek közül a legfontosabbak: a töltő teljesítménye, a bemenet típusa és az alkalmazott gyorstöltési technológiák.
   Töltő Power Delivery technológiával, mit jelent a PD?
   Néz
   A Power Delivery egy gyorstöltési technológia. Egyszerűen fogalmazva, az ezt a változatot támogató töltők automatikusan kiválasztják a megfelelő töltést a csatlakoztatott eszközhöz, így biztosítva a gyors és hatékony töltést.
   A gyorstöltés funkcióval ellátott töltővel egy normál mobiltelefont is lehet tölteni?
   Néz
   Ha régebbi mobiltelefont használ, amely nem rendelkezik gyorstöltési technológiával, akkor nem kell külön töltő vásárlása nélkül elmennie. Telefonja megfelelően fog tölteni, a modern töltők pedig számos további funkcióval rendelkeznek, amelyek minden helyzetben jól jöhetnek.
   Milyen töltési kapacitással kell rendelkeznie a mobiltelefon-töltőnek?
   Néz
   Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a paraméter wattban van megadva). Ügyeljen a töltő csatlakozóinak számára is – így olyan készüléket válasszon, amelyik kényelmesen használható. A legnépszerűbb modelleket az alábbi linken találja: Hogyan válasszuk ki a megfelelő telefontöltőt?
   Hogyan működik az inverter?
   Néz
   Az inverter egy önálló eszköz, amely a szivargyújtó aljzatba vagy közvetlenül az akkumulátorba csatlakozik. Feladata az autó egyenáramú rendszeréből származó 12V/24V feszültség 230V AC feszültséggé alakítása. Emiatt nagyon gyakran a következő rövidítést találja az inverter neve mellett: DC/AC.
   Milyen típusú inverterek léteznek?
   Néz
   Ha autóipari inverterekről van szó, két fő típust különböztethetünk meg: a tiszta és a módosított szinuszos invertereket. Az első olyan készülékekhez készült, amelyek folyamatos tápellátást igényelnek. Ezt a típusú invertert olyan eszközökhöz kell választani, mint a hőszivattyúk, elektromos tűzhelyek vagy elektronikus vízforralók. Üzletünkben megtalálhatóak módosított szinuszos inverterek is. Ez a típusú inverter alkalmas olyan eszközökhöz, mint a laptopok, tápegységek vagy világítás.