Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Visszatérítés, csere vagy garancia

Vettél egy terméket, de az nem felel meg az elvárásoknak, vagy hibát szenvedett? Joga van visszatérítésre vagy pótlásra.

30 napos visszatérítési politika

Hogyan lehet 30 napos ingyenes visszatérítést igényelni?

  1. Töltse ki a visszaküldési űrlapot, ez felgyorsítja a visszaküldés folyamatát.
  2. After submitting the form, our customer service will receive an automatic message from you with all the necessary information.
  3. Miután megkapta az automatikus visszaküldési üzenetet, ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és tájékoztatja a termék visszaküldésének módjáról.
  4. A pénzt legkésőbb 14 napon belül megkapja, miután megkaptuk a megrendelését.

Helyreállítás

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy termékeink a legjobb minőségűek legyenek. Azt akarjuk, hogy a megvásárolt termékek hibátlanul működjenek a teljes életciklus alatt. Hibák esetén azonban az ügyfél kérésére megindítjuk a következő pontokban említett helyreállítási eljárásokat. Technikai támogatást az [email protected] e-mail címen biztosítunk.

Hogyan dolgozzuk fel a visszanyerést

  1. Értesítsen minket a hibáról lehetőleg e-mailben. Javasoljuk, hogy töltse ki az itt elérhető reklamációs űrlapot.
  2. Írja le részletesen a hibát és az elvárásait azzal kapcsolatban, hogyan szeretné, hogy kezeljük a helyreállítási folyamatot.
  3. Ügyfélszolgálatunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és további utasításokat ad.
  4. Amennyiben a terméket visszaküldi hozzánk, javasoljuk, hogy csatolja a csomaghoz a reklamációs űrlapot. Ez megkönnyíti a rendelés azonosítását és felgyorsítja az eljárást.
  5. Javasoljuk, hogy csatoljon a csomaghoz egy vásárlást igazoló bizonylatot - például nyugtát / áfás számlát.

Garancia

Minden, az Batteryempire.hu által eladott termékre minőségi garancia vonatkozik. A jótállási idő mindig a termékleírásban szerepel, és a kiadás pillanatától számítandó. A Batteryempire.hu online bolt mindent megtesz annak érdekében, hogy a kínált termékek a legjobb minőségűek legyenek, és reméli, hogy a megvásárolt termék hiba nélkül működik. A lítium-ion akkumulátorok élettartama alatt fokozatosan elhasználódnak. Ennek ellenére biztosítjuk Önt, hogy jótállási politikánk 20% -os elhasználódást tesz lehetővé, és az akkumulátor természetes öregedéseként kezeli. Bármely 20% -ot meghaladó fogyasztás (a tényleges kapacitás csökkenése) a garanciális időszak végén a termék átvételének idejéhez viszonyítva a panasz alapja. A részletes garanciális feltételeket az üzlet szabályzatában találja.rnKérjük, ellenőrizze a csomag állapotát a futár jelenlétében. Sérülés / hiányzó alkatrészek esetén kérje meg a futárt, hogy írjon meg egy kárprotokollot.rn
Kérjük, ellenőrizze a csomag állapotát a futár jelenlétében. Sérülés / hiányzó alkatrészek esetén kérje meg a futárt, hogy írjon meg egy kárprotokollot.

Van kérdése? Lépjen kapcsolatba velünk!