Keressen valamit magadnak

Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Ingyenes visszatérítés [/ 1], csere vagy garancia

Vettél egy terméket, de az nem felel meg az elvárásoknak, vagy hibát szenvedett? Joga van visszatérítésre vagy pótlásra.

Helyreállítás

Garancia

Minden, az Batteryempire.hu által eladott termékre minőségi garancia vonatkozik. A jótállási idő mindig a termékleírásban szerepel, és a kiadás pillanatától számítandó. A Batteryempire.co.uk online bolt mindent megtesz annak érdekében, hogy a kínált termékek a legjobb minőségűek legyenek, és reméli, hogy a megvásárolt termék hiba nélkül működik. A lítium-ion akkumulátorok élettartama alatt fokozatosan elhasználódnak. Ennek ellenére biztosítjuk Önt, hogy jótállási politikánk 20% -os elhasználódást tesz lehetővé, és az akkumulátor természetes öregedéseként kezeli. Bármely 20% -ot meghaladó fogyasztás (a tényleges kapacitás csökkenése) a garanciális időszak végén a termék átvételének idejéhez viszonyítva a panasz alapja. A részletes garanciális feltételeket az üzlet szabályzatában találja.
Kérjük, ellenőrizze a csomag állapotát a futár jelenlétében. Sérülés / hiányzó alkatrészek esetén kérje meg a futárt, hogy írjon meg egy kárprotokollot.

Van kérdése? Lépjen kapcsolatba velünk!


Ez a weboldal cookie-kat használ, és semmilyen információt nem gyűjt automatikusan, kivéve az ezekben a fájlokban található adatokat (úgynevezett "sütiket").
OK