Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Samsung (1)

Samsung akkumulátor

Az okostelefonok azok a berendezések, amelyek nélkül ma nem tudsz megbirkózni. Gyakorlatilag lehetetlen elhagyni a házat anélkül, hogy egy barátja súlyát érezné a zsebében . A világgal való állandó érintkezés során a modern felhasználónak mindenkor kapcsolatban kell maradnia a világgal. A telefon magas gyakorisága lehetővé teszi az akkumulátor gyors használatát. A kevesebb energiahatékonyság gyorsan tükröződik a könnyű használatban és a mobilitásban. Ez a telefont egy praktikus mindennapi társává kis kővé teszi, amelyet hosszabb és hosszabb ideig a töltőkábelhez kötünk. Az eszközök tápkábelre tartása zavarhatja a napi rutinot, mivel az elsődleges ötlet a legközelebbi konnektorból merül fel (egy villogó elemtartó esetén). A Samsung telefonok akár több napig is használhatók az eredeti akkumulátorral, de az idő múlásával a következő kisütési ciklusban az akkumulátor elhalt és az akkumulátor élettartama lerövidül, majd a használt akkumulátort újra kell cserélni. Üzletünkben a Green Cell széles választékát kínálja

Akkumulátorok Samsung S3, S5 telefonokhoz

amelyek gyorsan alkalmazkodnak az eszközök és a felhasználó technológiai igényeihez. Ez újból energiahatékonyabbá teszi a telefont, és egy ingyenes aljzat megtalálása a múlt problémájává válik.
Választ kapacitás:
Sorrend:

Súgó zóna

Hogyan válasszunk akkumulátort mobiltelefonhoz?

A mobiltelefon akkumulátorának kiválasztása egyszerű és intuitív dolog. Ez néhány pillanat alatt megtehető a következő két módszerrel:
1. A telefon modelljének specifikációja A telefon modellje általában megtalálható a készüléken. Miután elolvasta és beírta a modellt az áruház keresőjébe, megjelenik a megfelelő akkumulátor. például iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. Akkumulátor kód Az akkumulátort a kód beírásával is keresheti – ez az akkumulátor belsejében található. Egyszerűen írja be a megfelelő kódot és keresőnk megmutatja a megfelelő termékeket! pl. BM39 / BS-01/ A1457 Javasoljuk, hogy olvassa el a blogunkon található útmutatót is: Hogyan válasszunk mobiltelefon akkumulátort?


A mobiltelefon akkumulátorának kiválasztása egyszerű és intuitív dolog. Ez néhány pillanat alatt...

Hogyan lehet ellenőrizni az akkumulátor kapacitását egy mobiltelefonban?

Az akkumulátor kapacitása közvetlenül az akkumulátoron van feltüntetve. Ez az információ a készülék belsejében található. Használhat modern alkalmazásokat is, amelyek figyelik az akkumulátor állapotát. Ilyen program például az Android okostelefonokhoz kifejlesztett Battery Info. Az alkalmazás könnyen használható, így könnyen ellenőrizhető az akkumulátor aktuális állapotára vonatkozó információ.


Az akkumulátor kapacitása közvetlenül az akkumulátoron van feltüntetve. Ez az információ a...

Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?

Az akkumulátor milliamperórában (mAh) megadott kapacitása eltérhet a gyári akkumulátortól. Ha nagyobb kapacitású akkumulátort választ, akkor készüléke hosszabb élettartamú lesz, és nagyobb mobilitást és használati komfortot nyer!


Az akkumulátor milliamperórában (mAh) megadott kapacitása eltérhet a gyári akkumulátortól. Ha...

Hogyan lehet meghosszabbítani a mobiltelefon akkumulátorának élettartamát?

Van néhány egyszerű módszer, amely hatékonyan meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát: 1. Ne merítse le az akkumulátort 0-ra!
A telefonunk akkumulátorának, az úgynevezett akkumulátornak ez nem tetszik. Tehát ne várja meg, amíg megjelenik az alacsony töltöttségi szint figyelmeztetés. Ha az akkumulátor töltöttségi szintje 40% alá esik, célszerű a telefont töltőhöz csatlakoztatni.
2. Gyakran csatlakoztassa a mobiltelefont a töltőhöz.
A modern lítium-ion akkumulátoroknak nincs memóriaeffektusuk. A gyakori töltés tehát pozitív hatással van a teljesítményükre. A szakértők szerint a legjobb a 80-90%-os töltöttségi állapot elérése.
3. Kerülje a szélsőséges hőmérsékletet
A mobiltelefon akkumulátorai kicsit olyanok, mint a használóik – mérsékelt hőmérsékleten érzik magukat a legjobban. Ha telefonját közvetlen napfénynek kitéve vagy forró autóban hagyja, drámaian csökkentheti az akkumulátor élettartamát. Az is jó ötlet, hogy védje a telefont a hidegtől.


Van néhány egyszerű módszer, amely hatékonyan meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát: 1. Ne...
Batterie Green Cell ® für das Telefon Samsung Galaxy Note II N7100
kapacitás: 3100 mAh
Feszültség: 3.7V
Termékkód: BP24
7 500 Ft
Showing 1 - 1 of 1 item

Egy darab technológiai történelem

A Samsung márka több ezer elkötelezett vásárlóval rendelkezik világszerte. A piacon működő évek során a márka mindig a legmagasabb minőségű termékeket kínálja ügyfeleinek, a tényleges igényeikhez igazítva. Fejlődése és teljesítménye ellenére a Samsung nem ellenáll a felhasználók kopásának és dinamikus életmódjának. A telepített alkalmazások nagy száma és a telefon folyamatos használata sokféle módon történő kommunikációhoz és életének pillanatainak rögzítéséhez nagyon erős hatással lehet az akkumulátorra. Cseréje az akkumulátort a Samsung telefon lehetőség ellenére a megjelenést. Helytelenül feltételezték, hogy a modern okostelefonokban nem lehetséges független csere. Ez megvalósítható és nem vesz sok időt, ugyanakkor megtakaríthatja a szolgáltatási költségeket. Ennek eredményeként a Samsung telefonok csereakkumulátorja jelentős megtakarítások forrásává válik, amelyeket más prioritásokra fel lehet használni.

Megfelelő akkumulátorok Samsung telefonokhoz

A Battery Empire áruházunk kiváló minőségű akkumulátorokat kínál a Green Cell Samsung mobiltelefonjaihoz. A minőség, a teljesítmény és az ár-érték arány kombinációja. Az eredmény egy befektetés , amely rövid és hosszú távon gyorsan kifizetődik. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal, biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magadnak.