Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Nikon (1)

Nikon kamera akkumulátor

A kamera akkumulátora idővel megszokja. A fotóberendezések használatának gyakoriságának növekedése gyorsan befolyásolhatja az energiapotenciált. Ennek eredményeként az akkumulátor hamarosan több időt tölt el a töltőhöz történő csatlakoztatáskor, és az akkumulátor élettartama jelentősen rövidebb. A Nikon akkumulátorai rendkívül nagy teljesítményűek, de még az sem képesek elviselni az időt. Manapság a fotózás szerelmeseinek száma folyamatosan növekszik. A modernorientált fogyasztók nemcsak a telefonra kattintanak, hanem a jól ismert márkák professzionális lehetőségeit is választják. A Nikon kamera az egyik ilyen lehetőség. Ez a minőség, a teljesítmény és az ár-érték arány kombinációja. Ennek ellenére az akkumulátor továbbra is tartozék, amelyet alkalmanként ki kell cserélni. A gyors cserének köszönhetően teljesen működőképes maradhat, és tisztában lehet azzal, hogy nem fog megfelelő időben leállni. A Nikon fényképezőgép akkumulátora friss energiát ad a fogaskerékéhez, és gyorsan új életet lélegzik benne. Battery Empire széles választékot kínál a Nikon akkumulátorokhoz, amelyek gyorsan kielégítik az eszköz és a tulajdonos egyedi igényeit. Mindenkinek

Nikon Akkumulátor

12 hónapos garancia van. Ez biztosítja ügyfeleink számára a nyugalmat abban, hogy extrákat vásárolnak, amelyek gyorsan javítják felszerelésüket és hosszú távon hatékonyan kielégítik igényeiket.
Választ kapacitás:
Sorrend:

Súgó zóna

Hogyan válasszunk akkumulátort a fényképezőgéphez?

Ahhoz, hogy a fényképezőgéphez kompatibilis akkumulátort válasszon, ellenőrizni kell az eredeti akkumulátor modelljét. Hol találja ezt az információt? Természetesen az adattáblán, amely közvetlenül a terméken található.


Ahhoz, hogy a fényképezőgéphez kompatibilis akkumulátort válasszon, ellenőrizni kell az eredeti...

Elemcsere a fényképezőgépben

Új akkumulátor vásárlása után nincs más hátra, mint elkezdeni használni. Az akkumulátor cseréje nem nehéz, és a legtöbb esetben saját kezűleg is megteheti – ha gondja van, mindig nézze meg a youtube útmutatóit.


Új akkumulátor vásárlása után nincs más hátra, mint elkezdeni használni. Az akkumulátor cseréje...

Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?

Az akkumulátor kapacitása (mAh) nagyobb lehet, mint az eredeti akkumulátoré. Kérjük, vegye figyelembe, hogy minél nagyobb az akkumulátor, annál hosszabb a készülék élettartama.


Az akkumulátor kapacitása (mAh) nagyobb lehet, mint az eredeti akkumulátoré. Kérjük, vegye...
Green Cell ® Akku EN-EL9 / EN-EL9E und Ladegerät MH-23 für Nikon D-SLR D40 D40A D40C D40X D60 D3000 D5000
kapacitás: 1000 mAh
Feszültség: 7.4V
Termékkód: CB06+ADCB03
10 865,95 Ft
Showing 1 - 1 of 1 item

Nagy teljesítményű akkumulátorok a Nikonhoz

A Nikon a világ egyik legismertebb márka. A piacon fennálló évek során innovatív technológiai megoldásokat fejlesztett ki a modern orientált vásárlók számára, amelyek megfelelnek a tényleges igényeiknek. A Nikon olyan befektetés , amely gyorsan és hosszú távon kifizetődik, mind rövid, mind hosszú távon. A Nikon akkumulátorának cseréjével több hónappal meghosszabbíthatja az eszközök élettartamát. Ez sokkal nagyobb mozgástérrel rendelkezik, hogy kifejezze magát fenomenális képeken keresztül. Az üzletünkben az Elemek Világa átfogó, speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített Nikon fényképezőgép-akkumulátorokat kínál. Itt nagy teljesítményű akkumulátorokat talál, amelyeket a jól ismert márka különböző fényképezőgép-modelljeinek technológiai igényeihez igazítottak. Ennek a cserenek köszönhetően felszerelése gyorsan visszatér energiaszintjére, és visszatér a szokásos kényelemhez. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal, biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magadnak.