Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

USB-C töltők (9)

USB-C töltő

Az USB-C töltők egy új szabvány, amely lehetővé teszi a különféle mobil eszközök gyors töltését és töltését. Ez kiküszöböli a több kábel és a kioldó adapter igényét. Ideális otthoni használatra is, mint eszköz a készülék napi újratöltéséhez. Az USB-C töltők fel vannak szerelve az energiaellátás gyors töltés funkciójával. Ez azt jelenti, hogy a készüléket órák helyett tíz perc alatt töltheti fel. Számos töltő, például mobiltelefonokhoz, gyors töltési funkcióval rendelkezik. Idővel azonban a töltő meghibásodhat - ez a legsebezhetőbb elem, és gyakran szenved a készülék rossz kezelésétől.

Gyors töltés - energiaellátás

Az USB-C töltő segít megoldani ezt a problémát. Az összes eszköz egyetlen töltője lehetővé teszi a kábelektől való megszabadulást, a teljes mobilitás visszaszerzését és a töltés közbeni energiaszint gyors emelkedését. A Battery Empire áruházunk számos különféle USB C töltővel rendelkezik, amelyek gyorsan kielégítik Ön és berendezése egyedi igényeit. tovább

minden USB-C töltő

12 hónapos jótállást kap. Ez ügyfeleink számára kiváló minőségű terméket biztosít, amely hosszú ideig hatékonyan működik.
Sorrend:
Green Cell előre töltött Ni-MH akkumulátorok 4x AA HR6 2600mAh akkumulátorok
Ładowarka sieciowa Baseus Compact Quick Charger, 2xUSB, USB-C, PD, 3A, 30W
Hálózati töltő UGREEN CD250, 25W, USB-C + USB-C-USB-C kábel, 2m
Ładowarka sieciowa Baseus Compact Quick Charger, 2xUSB, USB-C, PD, 3A, 30W
9 Tétel 1 - 9 megjelenítése

Új szabvány USB-C-vel történő betöltésekor

A gyors töltés az USB-C töltő tápegységének köszönhetően lehetővé teszi az eszközök gyors és gyors feltöltését. Nem kell sokáig várnia, amíg az elektromos retesz kielégítő méretre növekszik. A gyors töltés mozgékonyabbá teszi és kiküszöböli a mindennapi rendetlenségeket - nem kell a kábelhez kötöznie. Az USB-C töltők rövid és hosszú távon kifizetődő befektetés .

Az USB-C töltők széles választéka

A Battery Empire üzletünkben számos olyan USB-C töltő modell található, amelyek segítenek az új élet gyors belélegzésében. Ez a töltő vásárlás lesz, amelyet minden szorgalmas felhasználó gyorsan gratulál magának. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatunkkal . Biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan megtalálja az Ön igényeihez igazított modellt.