MARCH
Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Billentyűzetek (1)

Laptop billentyűzet

A billentyűzet az egyik legnagyobb hajlam a hibákra. A laptopok billentyűzetei az idő múlásával megszokják, a billentyűk nem működnek, és az általános használat egyszerűsége csökken. A laptop billentyűzet nem olyan kiegészítő, amelyet a készülék élettartama alatt össze kell kapcsolnia - mielőtt újat vásárolna. A billentyűzet cseréje egy hordozható számítógépen egy egyszerű folyamat , amely néhány percet igényel, hogy gyorsan helyreállítsák az eszköz kényelmét és javítsák annak általános működését.

Billentyűzetek laptopokhoz

Battery Empire a Green Cell billentyűzet széles választékát kínálja a laptopok különféle típusaihoz. Kínálatunkban kiváló minőségű billentyűzeteket talál a különböző laptopokhoz, amelyekkel az eszközök teljes funkcionalitása gyorsan helyreállítható. A Green Cell nagy teljesítményű laptop billentyűzete olyan befektetés, amely rövid és hosszú távon gyorsan megtérül. A billentyűzet szükséges kiegészítés, a csere szükségességének alábecsülése miatt a mobil eszközök és a használható készülékek kínosak és problematikusak. A laptop billentyűzete egy kis erőfeszítés, amely többdimenziós előnyökkel jár, mivel új életet élvezhet a készülékében. Green Cell

Laptop Billentyűzet

tökéletesen illeszkednek a laptophoz, precíziósan gyártottak, kényelmet kínálnak és 24 hónapos garanciával vannak ellátva. Minden billentyűzet gondosan reprodukálta az elektronikát a 100% -os kompatibilitás és biztonság érdekében.
Választ kategóriák:
Sorrend:

Súgó zóna

Alkalmas ez a billentyűzet a laptopomhoz?

A kínálatunkban bemutatott képekkel való összehasonlításkor kiemelt figyelmet fordítunk a billentyűzet hosszára és szélességére, a tartókonzolok vagy csavarlyukak helyzetére, valamint a jelzősáv helyzetére és hosszára.


A kínálatunkban bemutatott képekkel való összehasonlításkor kiemelt figyelmet fordítunk a...

Kicserélhető veled a billentyűzet?

Billentyűzet cserét nem vállalunk. Szerencsére sok laptopmodellben ez a tevékenység nagyon egyszerű. Ezenkívül az internetes útmutatóban találunk egy útmutatót, amely lépésről lépésre megmutatja, hogyan kell ezt csinálni. Bármilyen számítástechnikai szervizben is vállaljuk a cserét.


Billentyűzet cserét nem vállalunk. Szerencsére sok laptopmodellben ez a tevékenység nagyon...

A laptopomnak nincs háttérvilágítású billentyűzete. Vásárolhatok Öntől háttérvilágítású billentyűzetet?

A billentyűzet háttérvilágításához általában külön jelzőszalagra van szükség, amelyet a laptophoz kell rögzíteni. Ha a laptopod gyárilag nem rendelkezik háttérvilágítással, akkor a háttérvilágítású billentyűzet nem működik vele.


A billentyűzet háttérvilágításához általában külön jelzőszalagra van szükség, amelyet a laptophoz...
Showing 1 - 1 of 1 item

Modern billentyűzet a laptopjára

Green Cell laptopok különféle modelljeire tervezett Green Cell laptop billentyűzeteket kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy azok tökéletesen megfeleljenek az eszközök műszaki követelményeinek . Ezen felül gyorsan alkalmazkodnak a személyes preferenciákhoz és a költségvetési lehetőségekhez. A laptop billentyűzet nem egy drága beruházás, és annak végrehajtása olyan döntés, amely minden modern orientált felhasználóknak gratulálok gyorsan. A berendezés teljes teljesítményének helyreállítása a gyors cseréjének eredménye, amelyet sikeresen lehet végrehajtani szerviz beavatkozás nélkül. A készülék gyakran billentyűzethiba esetén megy üzembe, és általában hosszabb ideig marad ott. A független csere lehetővé teszi függetlenségét a külső segítségtől és a munka / szórakozás gyors visszatérését.

A billentyűzet adaptálása a laptophoz

Battery Empire nagyszámú Green Cell laptop billentyűzettel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy visszatérjen a hatékony "normál állapothoz" a készülékeivel. Az általunk kínált billentyűzeteket speciálisan választottuk, és minden bizonnyal megfelelnek az eszközök és a felhasználó egyéni igényeinek. Olyan befektetés lesz, amely többdimenziós előnyöket és megtakarításokat hoz. Green Cell laptop billentyűzet a teljesítmény, a kiváló minőség, az alacsony hibaarány és a megfizethető ár kombinációja. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal.