Keressen valamit magadnak

Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Laptop billentyűzet

A billentyűzet az egyik legnagyobb hajlam a hibákra. A laptopok billentyűzetei az idő múlásával megszokják, a billentyűk nem működnek, és az általános használat egyszerűsége csökken. A laptop billentyűzet nem olyan kiegészítő, amelyet a készülék élettartama alatt össze kell kapcsolnia - mielőtt újat vásárolna. A billentyűzet cseréje egy hordozható számítógépen egy egyszerű folyamat , amely néhány percet igényel, hogy gyorsan helyreállítsák az eszköz kényelmét és javítsák annak általános működését.

Billentyűzetek laptopokhoz

Battery Empire a Green Cell billentyűzet széles választékát kínálja a laptopok különféle típusaihoz. Kínálatunkban kiváló minőségű billentyűzeteket talál a különböző laptopokhoz, amelyekkel az eszközök teljes funkcionalitása gyorsan helyreállítható. A Green Cell nagy teljesítményű laptop billentyűzete olyan befektetés, amely rövid és hosszú távon gyorsan megtérül. A billentyűzet szükséges kiegészítés, a csere szükségességének alábecsülése miatt a mobil eszközök és a használható készülékek kínosak és problematikusak. A laptop billentyűzete egy kis erőfeszítés, amely többdimenziós előnyökkel jár, mivel új életet élvezhet a készülékében. Green Cell

Laptop Billentyűzet

tökéletesen illeszkednek a laptophoz, precíziósan gyártottak, kényelmet kínálnak és 24 hónapos garanciával vannak ellátva. Minden billentyűzet gondosan reprodukálta az elektronikát a 100% -os kompatibilitás és biztonság érdekében.
Green Cell ® Tastaturen für Laptop Asus A52, F50, F55, F70, F75, X54C, X54H
Green Cell ® Tastaturen für Laptop Acer Aspire 5338 5738 5741 5741G 5742
Green Cell ® Tastaturen für Laptop Asus A52 K52 K72 N50 N52 N53 N71 X52 X53 X54
Tastatur für Laptop Acer Aspire E1-521 E1-531 E1-531G E1-571 E1-571G
5 Tétel 1 - 5 megjelenítése

Modern billentyűzet a laptopjára

Green Cell laptopok különféle modelljeire tervezett Green Cell laptop billentyűzeteket kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy azok tökéletesen megfeleljenek az eszközök műszaki követelményeinek . Ezen felül gyorsan alkalmazkodnak a személyes preferenciákhoz és a költségvetési lehetőségekhez. A laptop billentyűzet nem egy drága beruházás, és annak végrehajtása olyan döntés, amely minden modern orientált felhasználóknak gratulálok gyorsan. A berendezés teljes teljesítményének helyreállítása a gyors cseréjének eredménye, amelyet sikeresen lehet végrehajtani szerviz beavatkozás nélkül. A készülék gyakran billentyűzethiba esetén megy üzembe, és általában hosszabb ideig marad ott. A független csere lehetővé teszi függetlenségét a külső segítségtől és a munka / szórakozás gyors visszatérését.

A billentyűzet adaptálása a laptophoz

Battery Empire nagyszámú Green Cell laptop billentyűzettel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy visszatérjen a hatékony "normál állapothoz" a készülékeivel. Az általunk kínált billentyűzeteket speciálisan választottuk, és minden bizonnyal megfelelnek az eszközök és a felhasználó egyéni igényeinek. Olyan befektetés lesz, amely többdimenziós előnyöket és megtakarításokat hoz. Green Cell laptop billentyűzet a teljesítmény, a kiváló minőség, az alacsony hibaarány és a megfizethető ár kombinációja. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal.
Ez a weboldal cookie-kat használ, és nem gyűjt automatikusan semmilyen információt, kivéve az ezekben a fájlokban található adatokat (úgynevezett "sütiket").
OK