Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Einhell (2)

Elemek Einhell vezeték nélküli csavarhúzóhoz

A csavarhúzó elsődleges eszköz, amely nélkül lehetetlen különféle javításokat végezni. A mindent egy fúróval való próbálkozás gyakran kontraproduktív, tehát meg kell másolnia a kemény munkáját. Amikor a csavarhúzó meghibásodni kezd, ez egy jel, amely közelebbről megvizsgálja az elemeket és az akkumulátort. Az Einhell akkumulátorokat nagy teljesítmény jellemzi, az Einhell akkumulátorok hatékonyan ellenállnak az idő próbájának és a nehéz használat hatásainak. A magas minőség ellenére ezek az elemek nem elpusztíthatatlanok. Ha alkalmanként cseréli az elemeket és akkumulátorokat az Einhell elektromos készülékekben, akkor a megfelelő működési szintet fenntarthatja, és hatékonyan végezheti el a munkát egészen a végéig. A csavarhúzó olyan eszköz, amelynek működnie kell. A csavaros csatlakozású szerelés nem minőségi munka receptje. Az akkumulátor cseréjével új energiát fecskendezhet be az eszközökbe. Az Battery Empire széles választékot kínál az Einhell csavarhúzókhoz és újratölthető elemekhez az Einhell csavarhúzókhoz, amelyek gyorsan alkalmazkodnak a készülék igényeihez. Minden termék 12 hónapos jótállási idővel és 30 napos garanciaidővel rendelkezik.

Green Cell az Einhell számára

Az Battery Empire sorozat speciális csereket tartalmaz a Green Cell Einhell szerszámokhoz. Ezek nagy teljesítményű elemek és akkumulátorok, amelyek ellenállnak a napi nehéz igényeknek, és a vásárlás után hosszú ideig megőrzik funkcióikat és funkcióikat. Ez olyan beruházássá teszi, amely mind rövid, mind hosszú távon kifizetődő, és sok szinten is megtérül. Green Cell egy környezetbarát minőség, amely gyorsan kielégíti mind a berendezések igényeit, mind a fogyasztó pénzügyi forrásait. Green Cell és az Einhell Electronics akkumulátorai olyan minőségűek, amelyekben biztonságban és gyorsan érezheti magát. A rosszul működő, elhasználódott vagy meghibásodott akkumulátor nem képes ellenállni a munkavégzésnek, és számtalan leállást eredményez, amely hatékonyan zavarja a karbantartási tervet. Green Cell Einhell akkumulátorai hosszabb és hatékonyabbá teszik a csavarhúzók energiahatékonyságát.
Választ kapacitás:
Sorrend:

Súgó zóna

Ha Ni-Cd (nikkel-kadmium) akkumulátorom van, használhatok Ni-Mh (nikkel fémhidrid) cellákat?

Jelenleg nem forgalmaznak Ni-Cd cellás akkumulátorokat, helyettük Ni-Mh elemek kerülnek, amelyek kevésbé károsak a környezetre. Ezeket a cellákat felváltva használhatjuk, így a Ni-Cd akkumulátorért cserébe használhatjuk a Ni-Mh akkumulátort.


Jelenleg nem forgalmaznak Ni-Cd cellás akkumulátorokat, helyettük Ni-Mh elemek kerülnek, amelyek...

Ha régi töltőm van, akkor tölti az újat?

Ebben az esetben ügyeljen az akkumulátorban használt cellák típusára. Ha Li-Ion (lítium-ion) akkumulátor vásárlását tervezi, és korábban Ni-Mh (nikkel-metil-hidrid) vagy Ni-Cd (nikkel-kadmium) elemekkel ellátott akkumulátort használt, az új akkumulátor nem a miénk lesz. megfelelő töltőt kell vásárolnia.


Ebben az esetben ügyeljen az akkumulátorban használt cellák típusára. Ha Li-Ion (lítium-ion)...

Mennyi ideig bírja az akkumulátor egy csavarhúzóval?

A Green Cell akkumulátorokat hosszú cellaélettartam jellemzi – akár 1000 töltési ciklust is képesek „kezelni”, ami biztosítja készüléke hosszú működési idejét.


A Green Cell akkumulátorokat hosszú cellaélettartam jellemzi – akár 1000 töltési ciklust is...
Green Cell ® Power Tool Battery for Einhell RT-CD 18/1 2Ah 18V Li-Ion
Werkzeug Akku 451327501029 für Einhell RT-CD 18/1 18V 2000mAh
kapacitás: 2Ah
Feszültség: 18V
Termékkód: PT77
16 140 Ft
kapacitás: 2Ah
Feszültség: 18V
Termékkód: PT66
13 266 Ft
Kosárba
2 Tétel 1 - 2 megjelenítése

Einhell akkumulátorok a Green Cell

Az akkumulátor a csavarhúzó szíve; ha ez az objektum meghibásodik, az eszköz meghibásodik, és nem tudja teljes mértékben elvégezni a funkcióit. Green Cell akkumulátorokat, amelyek célja a Einhell eszközök segítségével visszatér a funkcionális „normalitás” egy befektetés, amely megtérül hosszú távon. Kifejezetten kiválasztott és folyamatosan bővülő ajánlatunk célja, hogy ügyfeleinknek csak a legjobb megoldásokat kínáljuk, amelyek kombinálják a teljesítményt, a tartósságot és az ár-érték arányt . Felkérjük Önt, hogy ellenőrizze, mit készített az Battery Empire az Ön számára.