Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Autós töltők (5)

USB töltőautó

Az autós töltők minden motoros számára kötelezőek, ha a sebességváltóját alapjáraton akarják működtetni, de kissé több energiát kap, miközben a B pont felé vezet. Autós töltővel hatékonyan töltheti fel vagy töltheti fel telefonját, táblagépét vagy laptopját. A telefonok olyan eszközök, amelyeket vezetés közben leggyakrabban kell újratölteni. Sok járművezető naponta használja a gépi funkciót, és a hosszabb utakon aktiválódó további alkalmazások felgyorsítják a kirakodási folyamatot. Ha odaér, és sok energiát veszít a telefonban, könnyű megzavarni a napot és megváltoztatni a prioritásait - fontolnia kell a telefon csatlakoztatását a kábelhez valahol az úton, és nem mindig van a lehetősége. Manapság a telefonnak és az akkumulátornak a megfelelő szinten kell lennie . Az energiabank használata gyakran nem lehetséges, és vezetés közben is kényelmetlen lehet. Az autós töltők költséghatékony befektetés, amely mind rövid, mind hosszú távon kifizetődő. Az üzletünkben az Battery Empire számos lehetőséget kínál

USB autós töltő

hogy készülékei jó állapotban maradjanak. Minden termékre garancia vonatkozik, hogy ügyfeleink tudják, hogy tesztelt minőségűek.
Sorrend:
5 Tétel 1 - 5 megjelenítése

Autós töltő útközben

Az utazás során gyakran nincs ideje feltölteni az összes felszerelést. Az USB többbemenetű autós töltő lehetővé teszi, hogy rangsorolja azokat az eszközöket, amelyeket először csatlakoztasson a kábelhez. A töltők magas minősége biztosítja, hogy a vásárlás után hosszú ideig hatékonyan működjenek. Az ebben a kategóriában bemutatott USB autós töltőket a mechanikai sérülésekkel szembeni nagy ellenállás , a hatékonyság és az alacsony ár jellemzi. Egy olyan kombináció, amely kielégíti a modern fogyasztók egyéni igényeit, akik energetikai támogatást keresnek berendezéseikhez.

Az Ön igényeihez igazított autós töltők

A Battery Empire áruházunk speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített választékával hozzáférést biztosít olyan töltőkhöz, amelyek minden nap több helyet biztosítanak. Zökkenőmentesen illeszkednek a járműtérbe, ellátják a berendezést a szükséges energiával, és növelik a felhasználó napi kényelmét. Az USB autós töltő olyan vásárlás lesz, amelyen gyorsan gratulálhat magának. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal, biztosak vagyunk benne, hogy talál valamit magadnak.