Keressen valamit magadnak

Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Akkumulátortöltő a Panasonic vezeték nélküli csavarhúzóhoz

A csavarhúzók a napirenden leggyakrabban használt szerszámok, amelyekkel különféle felújítási és építési munkákat végeznek. A csavarhúzó ugyanolyan hatékony, mint az akkumulátor, amelynek viszont valami töltésre van szüksége. A csavarhúzók töltőit gyakran valami különlegesnek tekintik, ami a helyszínen található. A helyzet akkor változik, amikor a töltők általában megtagadják a működést a nem megfelelő kezelés miatt. Aztán ott van a berendezés, amelyre gyakran szükség van a munka befejezéséhez, és porral növekszik, és a felhasználó legalább egy pillanatra megpróbálja gyorsan cserét szervezni és újratölteni a csavarhúzót. Az üzletben az Battery Empire széles választékát kínálja a Green Cell Panasonic csavarhúzóinak Green Cell . Green Cell az eredeti kiegészítő tökéletes másolata, amely gyorsan új energiát hozhat az eszközökbe. Minden rakodógép rendelkezik túlmelegedés-védelemmel, valamint túlterhelés- és mélykisülés-védelemmel. Ezen felül mindegyiknek van

Panasonic elektromos kéziszerszám-töltők

12 hónapos garancia. Az eredmény egy olyan befektetés, amely gyorsan kifizetődik mind rövid, mind hosszú távon.
áramerősség
kibocsátás
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Panasonic 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
Showing 1 - 1 of 1 item

Kiváló minőségű termékek

A Panasonic globális márka, amely évek óta kínál ügyfeleinek növekvő és valódi igényeire szabott termékeket. A Panasonic vásárlásakor biztos lehet benne, hogy eszközei hosszú ideig hatékonyan működnek . Teljesítmény és tartósság ellenére az olyan kiegészítők, mint a töltők, nem elpusztíthatatlanok. Az eszköz nem megfelelő kezelése eredményeként ez az alkatrész fordul elő leggyakrabban, ami azt eredményezi, hogy az eszközt nem lehet a rendeltetésszerűen használni. A Green Cell Panasonic csavarhúzó-töltő egyesíti a minőséget, a teljesítményt, a tartósságot és az ár-érték arányt . Így a GC töltők gyorsan alkalmazkodnak a berendezések egyedi igényeihez és a fogyasztó pénzügyi forrásaihoz. Az alább felsorolt töltőket speciálisan választottuk ki, és tökéletesen illeszkednek a Panasonic csavarhúzók különféle modelljeihez. Ez lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy biztosak legyenek abban, hogy kompatibilis eszközöket vásárolnak, amelyek megfelelnek elvárásaiknak és igényeiknek.

A teljes teljesítmény gyors visszaszerzése

Green Cell Panasonic csavarhúzóinak Green Cell gyorsan visszatérnek a normál és hatékony töltési ciklusokhoz. Ennek eredményeként az eszköz nem veszíti el a funkcionalitást, és nem várja meg az új alkatrész karbantartását. A kompatibilis GC töltők olyan befektetés , amely többdimenziós előnyökkel jár. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatunkkal. Biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magad számára.