Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Töltők táblagéphez (1)

Töltő tabletta

A táblagép töltője különösen érzékeny a mechanikai sérülésekre. Ezek többségét a nem megfelelő kezelés okozza. A töltő éppen ott van, és amíg működik, nincs probléma. Ha azonban a töltő meghibásodik, pl. Csak "speciális" helyzetben tölt, akkor itt az ideje cserélni. A tabletta egy mobil eszköz, amely szórakoztatáshoz és munkavégzéshez egyaránt használható. Ez tökéletes mérkőzés a közelebbi és további utazásokhoz, így megfoghatja kezét, és másra összpontosíthat, mint az ablak előtt villogó kilométerek. Magának a tablettának a gondozása ellenére gyakran elfelejtik az oldalsó kiegészítőket, így a tálca töltője szenved. Új tabletta töltő vásárlása nem nagy befektetés . Ez lehetővé teszi, hogy a készüléket megfelelő energiaállapotban tartsa anélkül, hogy a kábelt indokolatlanul manőverezni kellene, és a táblagépen állandó pillantást vegyen fel annak biztosítása érdekében, hogy az töltődjön. A táblagép megválasztásakor a legfontosabb dolog a tápfeszültség kiválasztása a megfelelő feszültség és áram paraméterekkel. Csak egy teljesen kompatibilis töltő biztosítja az eszköz stabil tápellátását és jó hatással van az akkumulátor élettartamára. tovább

minden táblagép-töltő

Kínálatunkban 24 hónapos garanciát vállalunk. Ez lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy biztosak legyenek abban, hogy kiváló minőségű megoldásokat vásárolnak, amelyek hosszú ideig hatékonyan szolgálják őket. A megfelelő töltőverzió megtalálásához egyszerűen írja be készülékének modelljét az oldal tetején található keresőmotorba, vagy válasszon az alábbi modellek közül.
Sorrend:
Green Cell ® Netzteil / Ladegerät für Tablette Microsoft Surface Pro 3 i Pro 4
6 090,00 Ft
Showing 1 - 1 of 1 item

Helyezze a töltőket a táblagépéhez

Új tabletta töltő vásárlása rövid és hosszú távon kifizetődő befektetés. A jól illeszkedő táblagép meghosszabbíthatja az akkumulátor élettartamát és késleltetheti a hardver többi alkatrészének cseréjét. Az alábbiakban bemutatjuk a táblagép-töltők széles skáláját, amelyek gyorsan reagálnak a felhasználók és az eszközök egyedi igényeire. A készülék feltöltésének hiánya használhatatlanná teszi. Sokan nem tudják elképzelni a mindennapi életet táblagép nélkül. Ennek a lehetőségnek a letiltása a nap rendezetlenségéhez vezet, és befolyásolja a napi kényelmet. Az új táblagép-töltő nem kerül sokba, tehát hatékonyan és újrahasznosítás nélkül töltheti eszközöit. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatunkkal. Biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magad számára.