Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Vezeték nélküli hangszórókhoz (2)

Elemek vezeték nélküli hangszórókhoz

A vezeték nélküli hangszórók a kényelmet, a nagyobb mobilitást és a kedvenc zenéjének kiváló minőségű hallgatásának képességét jelentik, bármilyen körülmények között is. A vezeték nélküli hangszórókat bárhová elviszik, strandokra, kirándulásokra, kempingekbe, piknikekre és otthoni alternatív hangrendszerként szolgálnak. A szilárd felépítésnek köszönhetően a vezeték nélküli hangszórók tiszta hangjegyeket tudnak továbbítani még nagyon nehéz körülmények között is, például amikor a homok áramlik a tengerparton. Hatékony teljesítményük azonban tükröződik az akkumulátorban az idő múlásával. Ez az alkotóelem visel a leggyorsabban, és óriási hatással van a használat egyszerűségére. A vezeték nélküli hangszórók elemeit idővel ki kell cserélni. Hosszú használat után kapacitásuk jelentősen csökken. A teljes töltési ciklus után az akkumulátor nem tarthat olyan sokáig, mint régen, ami gyakran arra készteti Önt, hogy változtassa meg terveit vagy táplálja az akkumulátort.
Választ kategóriák:
Sorrend:

Súgó zóna

Hogyan válasszunk elemeket a hangszóróhoz?

A legjobb, ha a hangszóró elemeit az eredeti elem típusa alapján választja ki. Arra is figyelni kell, hogy egy adott esetben milyen csatlakozókat használnak - ugyanannak a modellnek több sorozata is lehet, amelyeknek különböző csatlakozói vannak. Új akkumulátor kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy az új termék az eredetivel azonos típusú csatlakozóval rendelkezzen.


A legjobb, ha a hangszóró elemeit az eredeti elem típusa alapján választja ki. Arra is figyelni...

Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?

A nagyobb akkumulátorkapacitás nem jelent problémát. Minél több milliamperóra (mAh) van egy akkumulátorban, annál tovább bírja a hangszóró.


A nagyobb akkumulátorkapacitás nem jelent problémát. Minél több milliamperóra (mAh) van egy...
Green Cell ® akkumulátor a Beats Pill 2.0 hangszórókhoz
kapacitás: 1400 mAh
Feszültség: 3.7V
Termékkód: SP25
8 790,00 Ft
kapacitás: 3000 mAh
Feszültség: 3.7V
Termékkód: SP06
14 290,00 Ft
Kosárba
2 Tétel 1 - 2 megjelenítése

Önkiszolgáló akkumulátor cseréje a vezeték nélküli hangszórókhoz

Az Battery Empire áruházunk csúcskategóriás hangszóró-akkumulátorokat kínál, amelyek új életet élvezhetnek a berendezésben, és kiváló minőségű zenét élvezhetnek hosszú ideig. A vezeték nélküli hangszóró akkumulátor olyan befektetés , amely rövid és hosszú távon kifizetődik, mivel több helyet biztosít a berendezés számára. Kínálatunk olyan hangszórókat tartalmaz, amelyek sok népszerű márkával kompatibilisek. Egy egyszerű keresőmotor felgyorsítja a megfelelő modell megtalálását. Az akkumulátor cseréje a meglévő hangszóróban csak néhány percig tart. Ehhez a folyamathoz nem kell aktiválni a szolgáltatást, amely pénzt takaríthat meg, és a megtakarított erőforrásokat felhasználhatja más prioritások végrehajtására. A vezeték nélküli hangszórókhoz használt kiváló minőségű akkumulátorok lehetővé teszik, hogy helyreállítsa a berendezés kényelmét és visszatérjen a megszokott szintre. A vezeték nélküli hangszóró elválaszthatatlan társa szinte bármilyen utazásnak; érdemes gondoskodni az akkumulátorról , hogy az a lehető leghosszabb ideig hatékonyan működjön. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatunkkal. Biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magad számára.