Keressen valamit magadnak

Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Vezeték nélküli hangszórókhoz (6)

Elemek vezeték nélküli hangszórókhoz

A vezeték nélküli hangszórók a kényelmet, a nagyobb mobilitást és a kedvenc zenéjének kiváló minőségű hallgatásának képességét jelentik, bármilyen körülmények között is. A vezeték nélküli hangszórókat bárhová elviszik, strandokra, kirándulásokra, kempingekbe, piknikekre és otthoni alternatív hangrendszerként szolgálnak. A szilárd felépítésnek köszönhetően a vezeték nélküli hangszórók tiszta hangjegyeket tudnak továbbítani még nagyon nehéz körülmények között is, például amikor a homok áramlik a tengerparton. Hatékony teljesítményük azonban tükröződik az akkumulátorban az idő múlásával. Ez az alkotóelem visel a leggyorsabban, és óriási hatással van a használat egyszerűségére. A vezeték nélküli hangszórók elemeit idővel ki kell cserélni. Hosszú használat után kapacitásuk jelentősen csökken. A teljes töltési ciklus után az akkumulátor nem tarthat olyan sokáig, mint régen, ami gyakran arra készteti Önt, hogy változtassa meg terveit vagy táplálja az akkumulátort.
Sorrend:

Súgó zóna

Wie wählen Sie die Batterien für den Lautsprecher aus?

Am besten wählen Sie die Batterien für Ihren Lautsprecher nach dem Modell der Orginalbatterie aus. Sie sollten auch darauf achten, welche Art von Steckern in einem bestimmten Fall verwendet wird- es kann mehrere Serien desselben Modells sein, die unterschiedliche Stecker haben. Achten Sie bei der Auswahl einer neuen Batterie darauf, dass das neue Produkt den gleichen Steckertyp wie das Original hat.


Am besten wählen Sie die Batterien für Ihren Lautsprecher nach dem Modell der Orginalbatterie...
Green Cell ® Akku EU-BT00003000-B für TDK Life On Record A33 A34 TREK Max lautsprecher
Green Cell ® akkumulátor a Beats Pill 2.0 hangszórókhoz
Green Cell ® akkumulátor a Beats Pill 2.0 hangszórókhoz
kapacitás: 2000 mAh
feszültség: 3.6V
termékkód: SP09
6 599 Ft
kapacitás: 2000 mAh
feszültség: 7.2V
termékkód: SP17
7 999 Ft
kapacitás: 1400 mAh
feszültség: 3.7V
termékkód: SP25
7 999 Ft
kapacitás: 1000 mAh
feszültség: 3.7V
termékkód: SP23
5 749 Ft
kapacitás: 850 mAh
feszültség: 7.4V
termékkód: SP01
8 899 Ft
kapacitás: 6000 mAh
feszültség: 3.7V
termékkód: SP15
8 999 Ft
Kosárba
6 Tétel 1 - 6 megjelenítése

Önkiszolgáló akkumulátor cseréje a vezeték nélküli hangszórókhoz

Az Battery Empire áruházunk csúcskategóriás hangszóró-akkumulátorokat kínál, amelyek új életet élvezhetnek a berendezésben, és kiváló minőségű zenét élvezhetnek hosszú ideig. A vezeték nélküli hangszóró akkumulátor olyan befektetés , amely rövid és hosszú távon kifizetődik, mivel több helyet biztosít a berendezés számára. Kínálatunk olyan hangszórókat tartalmaz, amelyek sok népszerű márkával kompatibilisek. Egy egyszerű keresőmotor felgyorsítja a megfelelő modell megtalálását. Az akkumulátor cseréje a meglévő hangszóróban csak néhány percig tart. Ehhez a folyamathoz nem kell aktiválni a szolgáltatást, amely pénzt takaríthat meg, és a megtakarított erőforrásokat felhasználhatja más prioritások végrehajtására. A vezeték nélküli hangszórókhoz használt kiváló minőségű akkumulátorok lehetővé teszik, hogy helyreállítsa a berendezés kényelmét és visszatérjen a megszokott szintre. A vezeték nélküli hangszóró elválaszthatatlan társa szinte bármilyen utazásnak; érdemes gondoskodni az akkumulátorról , hogy az a lehető leghosszabb ideig hatékonyan működjön. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatunkkal. Biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magad számára.