Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Elemek digitális fényképezőgépekhez (4)

Kamera akkumulátor

Az aparatok és a kamera akkumulátorok tartozékok, amelyek nélkül az eszközök nem képesek működni fontos pillanatok rögzítésében és különféle események rögzítésében. A fényképezőgép akkumulátorai idővel szükségszerűen tartózkodnak. Körülbelül egy tucat hónap elteltével az akkumulátor tényleges kapacitása jelentősen csökken , így az eszköz egyre rövidebb ideig képes hatékonyan működni, és egyre több időt tölthet a töltőkábel segítségével. Ha időnként cseréli az elemeket egy fényképezőgépben vagy fényképezőgépben, akkor gyorsan új életet élvezhet a berendezésben, és visszatérhet az elvárt kényelemhez. A kamera akkumulátora nem drága, és anélkül, hogy több ezer zloty értékű eszközök nem működhetnek megfelelően. Ha cseréli az akkumulátort a fényképezőgépben vagy a fényképezőgépben, akkor biztos lehet benne, hogy az eszköz hatékonyan működik, és nem fog csalódást okozni a felhasználó számára legalább egy megfelelő időpontban. Az üzletünkben az Battery Empire kiváló minőségű szolgáltatásokat kínál

Kamera akkumulátorok

amelyek gyorsan alkalmazkodnak a felszerelés egyedi igényeihez és a tulajdonosok költségvetési képességéhez. Minden kamera akkumulátorunk 12 hónapos garanciával rendelkezik. Ez lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy biztosak legyenek abban, hogy a legmagasabb színvonalú megoldásokat vásárolják, amelyek hosszú ideig megőrzik a funkcionalitást.
Sorrend:

Súgó zóna

Hogyan válasszunk akkumulátort a fényképezőgéphez?

Ahhoz, hogy a fényképezőgéphez kompatibilis akkumulátort válasszon, ellenőrizni kell az eredeti akkumulátor modelljét. Hol találja ezt az információt? Természetesen az adattáblán, amely közvetlenül a terméken található.


Ahhoz, hogy a fényképezőgéphez kompatibilis akkumulátort válasszon, ellenőrizni kell az eredeti...

Elemcsere a fényképezőgépben

Új akkumulátor vásárlása után nincs más hátra, mint elkezdeni használni. Az akkumulátor cseréje nem nehéz, és a legtöbb esetben saját kezűleg is megteheti – ha gondja van, mindig nézze meg a youtube útmutatóit.


Új akkumulátor vásárlása után nincs más hátra, mint elkezdeni használni. Az akkumulátor cseréje...

Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?

Az akkumulátor kapacitása (mAh) nagyobb lehet, mint az eredeti akkumulátoré. Kérjük, vegye figyelembe, hogy minél nagyobb az akkumulátor, annál hosszabb a készülék élettartama.


Az akkumulátor kapacitása (mAh) nagyobb lehet, mint az eredeti akkumulátoré. Kérjük, vegye...
Green Cell ® Akku EN-EL9 / EN-EL9E und Ladegerät MH-23 für Nikon D-SLR D40 D40A D40C D40X D60 D3000 D5000
Green Cell ® Akku LP-E8 und Ladegerät LC-E6 für Canon PowerShot G15 G16 G1X G3X SX40 HS SX40HS SX50 HS SX60 HS 7.4V 800mAh
Green Cell ® akkumulátor AHDBT-501 AABAT-001 GoPro HD HERO5 HERO6 HERO7 fekete 3,85 V 1220 mAh
Grip Green Cell BG-E18 für Canon EOS 750D T6i 760D T6s
kapacitás: 1000 mAh
Feszültség: 7.4V
Termékkód: CB06+ADCB03
10 865,95 Ft
kapacitás: 1100 mAh
Feszültség: 7.4V
Termékkód: CB42+ADCB34
11 950,00 Ft
kapacitás: 6000 mAh
Feszültség: 7.2V
Termékkód: CB75
10 990,00 Ft
19 520,00 Ft
Kosárba
4 Tétel 1 - 4 megjelenítése

A kamerákhoz megfelelő elemek

A megfelelő akkumulátor vásárlása kiemelt fontosságú . Az univerzális alkalmazások gyakran instabilok, és az eszközöket különböző kikapcsolásoknak vetik alá. Nem érdemes a legkevesebb ellenállást követni. A megfelelő kamera vagy kamera akkumulátor olyan befektetés, amely gyorsan kifizetődik, mind rövid, mind hosszú távon - és sok szinten. A berendezés technológiai követelményeihez való alkalmazkodással biztos lehet abban, hogy elektronikus eszközöket a legjobban és legbiztosabban kell felszerelni, problémamentes működésben. Ennek eredményeként nem kell mindenkor megnéznie az akkumulátor sávját, amikor a fényképezőgépet magával viszi az úton , és aggódnia kell, hogy a készülék tartsa-e a következő filmet vagy felvételt. Az üzletünkben az Battery Empire folyamatosan bővíti az ajánlatot. Itt nagy teljesítményű akkumulátorokat talál a leghíresebb márkák fényképezőgépeihez. A termékskála folyamatos bővítése lehetővé teszi számunkra, hogy még jobban reagáljunk ügyfeleink folyamatosan növekvő igényeire és elvárásaira. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal, biztosak vagyunk benne, hogy gyorsan megtalálja benne az igényeinek megfelelő felszerelést.