Keressen valamit magadnak

Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

GoPro akkumulátor

A GoPro kiegészítő segítségével kihasználhatja a fényképezőgép teljes funkcionalitását, és ellenőrizheti, hogy berendezése képes-e rögzíteni az élet fontos és dinamikus eseményeit. A GoPro az utóbbi években nagyon népszerűvé vált, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy a világ minden tájáról rögzítsék , rögzítsék és megosszák többé- kevésbé extrém tapasztalataikat . A GoPro akkumulátorok nagy teljesítményűek, de nem léphetik túl a napi nehéz munkájukat. Az idő múlásával az akkumulátor meghibásodni kezd, több időt tölt fel és sokkal kevesebb időt használ fel. Ennek eredményeként növekszik annak kockázata, hogy a rendszer leáll a legkedvezőtlenebb időpontokban. A GoPro elemek időnkénti cseréje nem jelent nagy gondot, de elősegíti az eszköz élettartamának meghosszabbítását. Az üzletünkben az Battery Empire széles választékot kínál

Akkumulátor opciók a GoPro-hoz

gyorsan testreszabható az egyéni igényekhez és preferenciákhoz (és költségvetési lehetőségekhez). Minden GoPro akkumulátor 12 hónapos garanciával rendelkezik. Ez nyugodtan nyújt ügyfeleinknek, hogy a legmagasabb színvonalú megoldásokat kapják, amelyek gyorsan felszerelik a berendezést, és hosszú, gondtalan működést biztosítanak.
Green Cell ® Digitalkameras Akku für GoPro HD Hero 3 AHDBT-201 AHDBT-301
Green Cell ® Akku AHDBT-501 AABAT-001 für GoPro HD HERO5 HERO6 HERO7 Black 3.85V 1220mAh
Green Cell ® Akku AHDBT-201 und Ladegerät AHBBP-301 für GoPro Hero HD 3 3+ Black Silver White 1000mAh
Green Cell ® Akku AHDBT-401 und Ladegerät AHBBP-401 für GoPro Hero 4 Black Silver 1100mAh
Green Cell ® Digitalkameras Akku für GoPro HD Hero 4 AHDBT-401
kapacitás: 1000 mAh
feszültség: 3.7V
termékkód: CB22
6 330 Ft
kapacitás: 1220 mAh
feszültség: 3.85V
termékkód: CB74
7 077 Ft
kapacitás: 1000 mAh
feszültség: 3.7V
termékkód: CB22+ADCB18
9 813 Ft
kapacitás: 1100 mAh
feszültség: 3.8 V
termékkód: CB24+ADCB19
9 813 Ft
kapacitás: 1100 mAh
feszültség: 3.8V
termékkód: CB24
6 330 Ft
Kosárba
5 Tétel 1 - 5 megjelenítése

Erőteljes akkumulátorok a GoPro-hoz

Az akkumulátor elengedhetetlen kiegészítő, amelyet időről időre ki kell cserélni. A GoPro tartozék aktív emberek számára, akik rögzítik a sikereiket (és az utat hozzájuk), és videóikat és fényképeiket megoszthatják a nagyközönséggel. Az aktív helyreállítás rekordja nagy mennyiségű akkumulátort igényel, meg kell felelnie az elvárásoknak, különben a berendezés haszontalan lesz. A GoPro akkumulátor nem nagy erőfeszítés, de gyakran marginalizálva van - a saját javára. Ha a felszerelés hirtelen megtagadja engedelmeskedését, a kaland emlékezetbe kerül. Az Battery Empire számos olyan akkumulátort talál, amelyek megfelelnek a különféle GoPro modelleknek és gyorsan alkalmazkodnak az eszközök egyedi igényeihez. Egy új elem vásárlása hamarosan befektetésnek bizonyul, amely rövid és hosszú távon is kifizetődő. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatunkkal . Biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magad számára.
Ez a weboldal cookie-kat használ, és nem gyűjt automatikusan semmilyen információt, kivéve az ezekben a fájlokban található adatokat (úgynevezett "sütiket").
OK