Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Kérdések és válaszok

Miben segíthetünk?

Leggyakrabban kérdezett Leggyakrabban kérdezett
Leggyakrabban kérdezett Leggyakrabban kérdezett
A csatlakozás nem töltődik be, mit tegyek?
A Green Cell modelleknél ritka az új akkumulátor töltésével kapcsolatos probléma. Ha azonban ez a helyzet, az alábbi linken található útmutatás ennek megtételéhez: https://www.youtube.com/watch?v=G4aWD3pmTIM
Hogyan válasszunk powerbankot?
 1. A telefon akkumulátorkapacitása A legfontosabb dolog, amit ellenőriznünk kell, a telefonunk akkumulátorkapacitása, amely alig több mint 1000 mAh-tól akár 4000 mAh-ig is változhat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a töltési folyamat során elkerülhetetlen az energiaveszteség, ami akár 75%-kal is csökkentheti a power bank tényleges teljesítményét. Ez teljesen természetes jelenség, és figyelembe kell venni.
 2. Power bank okostelefonhoz - mely paramétereket kell figyelembe venni? Ha olyan telefonnal rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyorstöltést, érdemes olyan hálózati adaptert választani, amely támogatja a 2.1A vagy a QC 3.0 töltést, így akár kétszer olyan gyorsan tölthet, mint más modelleknél. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy ha a telefon nem kompatibilis vele, a gyorstöltési lehetőség nem tesz jót nekünk.
Hol találom a követőszámot vagy a nyomkövetési linket?
A nyomkövetési számot e-mailben küldjük el a megrendelésben megadott címre.
Hogyan tudom megváltoztatni a számlán szereplő adatokat?
A számlán szereplő adatokat módosíthatja a [email protected] e-mail címen. Az e-mailben szeretnénk megkérni, hogy adja meg rendelési számát és a bizonylat kiállításához szükséges helyes adatokat. Válaszul korrekt számlát küldünk.
Akkumulátor csere elektromos kerékpárban?
Az ebike akkumulátorának cseréje bonyolultnak tűnik, de a valóságban egy új akkumulátor beszerelése egyszerűen elvégezhető önállóan.Minden Green Cell akkumulátor fel van szerelve egy rögzítősínnel, amely megkönnyíti az akkumulátor rögzítését a kerékpárra. Az akkumulátorok 4 tűs kimeneti csatlakozókkal is rendelkeznek - az akkumulátor megfelelő csatlakoztatásához csak a két pozitív (+) és negatív (-) pólust kell csatlakoztatni. Ezen kívül minden készülékhez részletes használati utasítás tartozik – így biztos lehet benne, hogy az akkumulátort gond nélkül behelyezheti.
Hogyan ellenőrizhető az akkumulátor egy e-bicikliben?
Elektromos kerékpár új akkumulátorának vásárlásakor először a három legfontosabb elemet kell ellenőrizni: az eredeti akkumulátor feszültségét, a motor teljesítményét és az akkumulátort a kerékpárhoz csatlakoztató csatlakozó típusát. Ezen információk birtokában elkezdheti új akkumulátor keresését. Miután ezeket az elemeket ellenőrizték, már csak az új akkumulátor méreteit kell ellenőrizni. Új akkumulátor kiválasztásakor érdemes megnézni az akkumulátorról készült fotókat is. A Green Cell e-bike akkumulátorokon részletes fényképek találhatók, amelyeken jól láthatóak az egyes alkatrészek. Így könnyedén megtalálhatja kerékpárjához a megfelelő megoldást!
Hogyan válasszuk ki és hogyan használjuk helyesen az AGM akkumulátort?
A megfelelő akkumulátor kiválasztása előtt ellenőrizze a korábban használt akkumulátor paramétereit.
Kérjük, fordítson különös figyelmet a következőkre:
Feszültség (V), Kapacitás (Ah).
Ezenkívül hasonlítsa össze az akkumulátor méreteit korábbi készülékeivel, hogy biztosan elférjen a rendelkezésre álló helyen. Mindezeket az elemeket összehasonlítva nyugodt szívvel vásárolhat.
Hogyan válasszunk LiFePO4 akkumulátort és hogyan használjuk helyesen?
A LiFePO4 akkumulátorok olyan eszközök, amelyek kiválóan alkalmasak csónakok, jachtok vagy fotovoltaikus rendszerek akkumulátoraként.
Amit tudnia kell a megfelelő akkumulátor kiválasztásakor:
- A LiFePO4 akkumulátor feszültsége 12,8 V,
- Nem szabad sorba vagy párhuzamosan kötni más akkumulátorokkal a beépített BMS (Battery Management System) miatt.
A LiFePO4 akkumulátor leghosszabb élettartamát úgy érhetjük el, ha biztosítjuk, hogy a számára megfelelő hőmérsékleten, -10 és +45 Celsius fok között működjön.
Mennyi ideig tart egy elektromos autó feltöltése?
Az autó töltési ideje a jármű gyorstöltési funkciójától függ.
Termékek Termékek
Termékek Termékek
Hogyan válasszam ki a megfelelő akkumulátort a készülékemhez?
Hogyan válasszuk ki a megfelelő modellt.
Két egyszerű módszer a laptop számára megfelelő akkumulátor megtalálására.
 1. modell felszerelés
  A laptop modell általában a készülék alján található, beolvassa és beírja az üzlet keresőjébe.
  például Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278
 2. akkumulátor kód
  Az akkumulátor kódja minden akkumulátor belsejében található az adattáblán. Olvassa el a kódot, és írja be az üzlet keresőjébe.
  például AA-PB9NC6B / A32-M47 / BTY-L45
A csatlakozás nem töltődik be, mit tegyek?
A Green Cell modelleknél ritka az új akkumulátor töltésével kapcsolatos probléma. Ha azonban ez a helyzet, az alábbi linken található útmutatás ennek megtételéhez: https://www.youtube.com/watch?v=G4aWD3pmTIM
Hogyan hosszabbíthatom meg laptopom akkumulátorának élettartamát?
Csak kövesse az alábbi 5 lépést:
 1. Kerülje a rövid töltési időket, mivel készülékünk akkumulátora a gyártó által megadott számú töltési idővel rendelkezik.
 2. Használjon elemeket. Újratölthető akkumulátorunk használatra készült. Az akkumulátor folyamatos eltávolítása a készülékből nincs pozitív hatással annak állapotára.
 3. Ne engedje meg a teljes kiürítést. A mai lítium-ion és lítium-polimer akkumulátorok rendkívül érzékenyek a mélykisülésre. Az ilyen helyzetek ismétlődése visszafordíthatatlan károkat okozhat az akkumulátorban.
 4. Ügyeljen az üzemi hőmérsékletre. A hőmérséklet rendkívül fontos tényező, amely befolyásolja akkumulátorunk élettartamát. Az optimális hőmérséklet biztosítása érdekében rendszeresen tisztítsa meg laptopja hőelvezető rendszerét (sűrített levegővel vagy kompresszorral), és kerülje a készülékek puha felületeken történő használatát (ami elzárhatja a hűtőnyílásokat).
 5. Hagyja pihenni az akkumulátort. Ha hosszabb szünetet szeretne tartani laptopja használatában, vegye ki az akkumulátort, és tegye száraz, hűvös helyre. Kb. 50%-ig érdemes feltölteni, hogy elkerüljük a teljes kisülést.
Alkalmas egy 11,1 V-os akkumulátor, ha az előző akkumulátor 14,4 V-os?
A 11,1 V-os akkumulátor nem használható felváltva a 14,4 V-tal és fordítva. Ez maradandó károsodást okozhat a laptopban. Amikor új akkumulátort választ laptopjához, ügyeljen a gyári akkumulátor feszültségére. Ezt az információt közvetlenül az akkumulátoron találja.
Miért kapható az elemek két változatban, 10,8 V és 11,1 V, ez helyes?
Ez teljesen helyes. A feszültségkülönbségek a különböző mérésekből és a használt cellákból származnak. Megjegyzendő, hogy az ilyen kis feszültségkülönbségeket laptopunk nem veszi észre, és semmilyen módon nem befolyásolja a működését.
Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?
Lehetőség van nagyobb kapacitású akkumulátorok használatára. Az akkumulátor kapacitását milliamperórában (mAh) fejezzük ki, minél nagyobb a kapacitásérték, pl. 6800 mAh, annál hosszabb üzemidő érhető el egy akkumulátortöltéssel, ami növeli mobilitásunkat és függetlenségünket.
Hogyan válasszam ki a megfelelő akkumulátort a készülékemhez?
Az alábbiakban kétféleképpen választhatja ki a készülékéhez megfelelő akkumulátort.
 1. készülék modell
  A szerszámmodell általában a fogantyún vagy a testen található a készülék motorja mellett.
 2. akkumulátor modell
  Az akkumulátor kódja az akkumulátor alján található, gyakran digitális kód, pl. 194309-1, vagy betűkkel keverve, pl. BL1830.
Ha Ni-Cd (nikkel-kadmium) akkumulátorom van, használhatok Ni-Mh (nikkel fémhidrid) cellákat?
Jelenleg nem forgalmaznak Ni-Cd cellás akkumulátorokat, helyettük Ni-Mh elemek kerülnek, amelyek kevésbé károsak a környezetre. Ezeket a cellákat felváltva használhatjuk, így a Ni-Cd akkumulátorért cserébe használhatjuk a Ni-Mh akkumulátort.
Ha régi töltőm van, akkor tölti az újat?
Ebben az esetben ügyeljen az akkumulátorban használt cellák típusára. Ha Li-Ion (lítium-ion) akkumulátor vásárlását tervezi, és korábban Ni-Mh (nikkel-metil-hidrid) vagy Ni-Cd (nikkel-kadmium) elemekkel ellátott akkumulátort használt, az új akkumulátor nem a miénk lesz. megfelelő töltőt kell vásárolnia.
Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?
Lehetőség van nagyobb kapacitású akkumulátorok használatára. Az akkumulátor kapacitását mérföld amperórában (mAh) fejezzük ki, minél nagyobb a kapacitás értéke, pl. 3000 mAh, annál hosszabb üzemidő érhető el egy akkumulátortöltéssel, ami növeli mobilitásunkat és hatékonyságunkat.
Hogyan válasszam ki a megfelelő hálózati adaptert a készülékemhez?
modell készülék
A laptop modell általában a készülék alján található. Olvassa el, és írja be az üzlet keresőjébe.
például Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278 INPUT / OUTPUT értéke
A tápegység adattábláján a feszültség és áramértékek KIMENET, a laptop alján pedig INPUT felirattal szerepelnek. Olvasson el néhányat, és írja be az áruház keresőjébe, és adja hozzá a készülék márkáját. Győződjön meg arról, hogy a talált hálózati adapter csatlakozója megfelelő.
például Asus 19V 4.74A / Dell 19.5V 4.62A / Lenovo 20V 3.25A.
65 W-os tápegységem van, vagy használhatok 90 W-os tápegységet?
Ilyen kis eltérésekkel ez elfogadható. Nem szabad azonban elfelejtenünk, hogy nagyobb teljesítményű tápegységeket használjunk, ne kevesebbet, mert kisebb teljesítmény mellett előfordulhat, hogy a laptop nem működik.
Alkalmas ez a hálózati adapter a laptopomhoz?
Laptopunkhoz akkor lesz megfelelő, ha a csatlakozó átmérője megfelel a külső átmérő specifikációnak, pl. 5,5mm, és a kimeneti paraméterek kompatibilisek. Mik azok a kimeneti paraméterek? Ez a feszültség[V] és az áram[A] értéke, amelyet egy laptop tápegysége ad meg, pl. 19V 4,74A.
Alkalmas ez a billentyűzet a laptopomhoz?
A kínálatunkban bemutatott képekkel való összehasonlításkor kiemelt figyelmet fordítunk a billentyűzet hosszára és szélességére, a tartókonzolok vagy csavarlyukak helyzetére, valamint a jelzősáv helyzetére és hosszára.
Kicserélhető veled a billentyűzet?
Billentyűzet cserét nem vállalunk. Szerencsére sok laptopmodellben ez a tevékenység nagyon egyszerű. Ezenkívül az internetes útmutatóban találunk egy útmutatót, amely lépésről lépésre megmutatja, hogyan kell ezt csinálni. Bármilyen számítástechnikai szervizben is vállaljuk a cserét.
A laptopomnak nincs háttérvilágítású billentyűzete. Vásárolhatok Öntől háttérvilágítású billentyűzetet?
A billentyűzet háttérvilágításához általában külön jelzőszalagra van szükség, amelyet a laptophoz kell rögzíteni. Ha a laptopod gyárilag nem rendelkezik háttérvilágítással, akkor a háttérvilágítású billentyűzet nem működik vele.
Hogyan válasszunk powerbankot?
 1. A telefon akkumulátorkapacitása A legfontosabb dolog, amit ellenőriznünk kell, a telefonunk akkumulátorkapacitása, amely alig több mint 1000 mAh-tól akár 4000 mAh-ig is változhat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a töltési folyamat során elkerülhetetlen az energiaveszteség, ami akár 75%-kal is csökkentheti a power bank tényleges teljesítményét. Ez teljesen természetes jelenség, és figyelembe kell venni.
 2. Power bank okostelefonhoz - mely paramétereket kell figyelembe venni? Ha olyan telefonnal rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyorstöltést, érdemes olyan hálózati adaptert választani, amely támogatja a 2.1A vagy a QC 3.0 töltést, így akár kétszer olyan gyorsan tölthet, mint más modelleknél. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy ha a telefon nem kompatibilis vele, a gyorstöltési lehetőség nem tesz jót nekünk.
Mi az az Ultra Charge?
Az Ultra Charge gyorstöltés három töltési profilon alapul - 5/9/9/12V. Attól függően, hogy melyik eszközt csatlakoztatja, biztos lehet benne, hogy a megfelelő töltési feszültséget választotta, és az intenzitás a lehető legmagasabb. A technológia a csatlakoztatott eszköztől függetlenül garantálja a biztonságos és gyors töltést. Az Ultra Charge segítségével a legtöbb okostelefont 0-ról 100%-ra tudjuk feltölteni 1-1,5 óra alatt.
Kábel csatlakozik a tápegységhez?
Mindegyik hálózati adapterhez tartozik egy USB-Micro-USB vagy USB-C kábel (lásd a specifikációkat), amellyel a tápadapter tölthető, és ha a telefon rendelkezik megfelelő aljzattal, akkor ezen a kábelen keresztül is tölthető.
Ez a power bank megfelelő lesz a telefonmodellhez?
Valójában bármilyen power bank alkalmas lesz a telefonunkhoz, amennyiben okostelefonról van szó. Minden a preferenciáinktól és a célunktól függ. Ha olyan praktikus eszközre van szüksége, amely nem foglal sok helyet, és zsebben is hordható, akkor akár 10 000 mAh kapacitású power bankokat ajánlunk. Ha azonban szeretnénk egy speciális tápegységet más eszközök energiaellátására, akkor egy dupla 20 000 mAh-s modellt javasolunk.
Mennyi ideig bírja az e-bike akkumulátora?
Egy szabványos Green Cell akkumulátor körülbelül 500 teljes ciklust képes kibírni - egy teljes kisütés és újratöltés. Ha heti egy ciklust feltételezünk, és idővel természetes a cellák fogyasztása, akkor gazdaságos vezetés mellett az akkumulátor élettartama akár 10 év is lehet.
Akkumulátor csere elektromos kerékpárban?
Az ebike akkumulátorának cseréje bonyolultnak tűnik, de a valóságban egy új akkumulátor beszerelése egyszerűen elvégezhető önállóan.Minden Green Cell akkumulátor fel van szerelve egy rögzítősínnel, amely megkönnyíti az akkumulátor rögzítését a kerékpárra. Az akkumulátorok 4 tűs kimeneti csatlakozókkal is rendelkeznek - az akkumulátor megfelelő csatlakoztatásához csak a két pozitív (+) és negatív (-) pólust kell csatlakoztatni. Ezen kívül minden készülékhez részletes használati utasítás tartozik – így biztos lehet benne, hogy az akkumulátort gond nélkül behelyezheti.
Akkumulátor egy elektromos kerékpárhoz a csomagtartón?
A Green Cell csomagtartó akkumulátor a kerékpár hátsó részére, közvetlenül a nyereg mögé van felszerelve. Ezt a típust jellemzően városi kerékpárokon használják. Helyzetükből adódóan jellegzetes reflektorral rendelkeznek.
Hogyan ellenőrizhető az akkumulátor egy e-bicikliben?
Elektromos kerékpár új akkumulátorának vásárlásakor először a három legfontosabb elemet kell ellenőrizni: az eredeti akkumulátor feszültségét, a motor teljesítményét és az akkumulátort a kerékpárhoz csatlakoztató csatlakozó típusát. Ezen információk birtokában elkezdheti új akkumulátor keresését. Miután ezeket az elemeket ellenőrizték, már csak az új akkumulátor méreteit kell ellenőrizni. Új akkumulátor kiválasztásakor érdemes megnézni az akkumulátorról készült fotókat is. A Green Cell e-bike akkumulátorokon részletes fényképek találhatók, amelyeken jól láthatóak az egyes alkatrészek. Így könnyedén megtalálhatja kerékpárjához a megfelelő megoldást!
Hogyan számolod ki egy elektromos kerékpár hatótávját?
A Green Cell akkumulátorok kapacitása közvetlen hatással van az elektromos kerékpárral megtett távolságra. A Batteryempire minden akkumulátor hatótávolsága megfelel az adott modellel megtett távolságnak, feltéve, hogy a motor normál teljesítménye 250 W, és a ciklus vegyes (50% láb/görgő munkaidő, 50% elektromos munkaidő motor).
Mennyi ideig bírja az akkumulátor egy csavarhúzóval?
A Green Cell akkumulátorokat hosszú cellaélettartam jellemzi – akár 1000 töltési ciklust is képesek „kezelni”, ami biztosítja készüléke hosszú működési idejét.
Hogyan válasszunk akkumulátort mobiltelefonhoz?
A mobiltelefon akkumulátorának kiválasztása egyszerű és intuitív dolog. Ez néhány pillanat alatt megtehető a következő két módszerrel:
1. A telefon modelljének specifikációja A telefon modellje általában megtalálható a készüléken. Miután elolvasta és beírta a modellt az áruház keresőjébe, megjelenik a megfelelő akkumulátor. például iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. Akkumulátor kód Az akkumulátort a kód beírásával is keresheti – ez az akkumulátor belsejében található. Egyszerűen írja be a megfelelő kódot és keresőnk megmutatja a megfelelő termékeket! pl. BM39 / BS-01/ A1457 Javasoljuk, hogy olvassa el a blogunkon található útmutatót is: Hogyan válasszunk mobiltelefon akkumulátort?
Hogyan lehet ellenőrizni az akkumulátor kapacitását egy mobiltelefonban?
Az akkumulátor kapacitása közvetlenül az akkumulátoron van feltüntetve. Ez az információ a készülék belsejében található. Használhat modern alkalmazásokat is, amelyek figyelik az akkumulátor állapotát. Ilyen program például az Android okostelefonokhoz kifejlesztett Battery Info. Az alkalmazás könnyen használható, így könnyen ellenőrizhető az akkumulátor aktuális állapotára vonatkozó információ.
Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?
Az akkumulátor milliamperórában (mAh) megadott kapacitása eltérhet a gyári akkumulátortól. Ha nagyobb kapacitású akkumulátort választ, akkor készüléke hosszabb élettartamú lesz, és nagyobb mobilitást és használati komfortot nyer!
Hogyan lehet meghosszabbítani a mobiltelefon akkumulátorának élettartamát?
Van néhány egyszerű módszer, amely hatékonyan meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát: 1. Ne merítse le az akkumulátort 0-ra!
A telefonunk akkumulátorának, az úgynevezett akkumulátornak ez nem tetszik. Tehát ne várja meg, amíg megjelenik az alacsony töltöttségi szint figyelmeztetés. Ha az akkumulátor töltöttségi szintje 40% alá esik, célszerű a telefont töltőhöz csatlakoztatni.
2. Gyakran csatlakoztassa a mobiltelefont a töltőhöz.
A modern lítium-ion akkumulátoroknak nincs memóriaeffektusuk. A gyakori töltés tehát pozitív hatással van a teljesítményükre. A szakértők szerint a legjobb a 80-90%-os töltöttségi állapot elérése.
3. Kerülje a szélsőséges hőmérsékletet
A mobiltelefon akkumulátorai kicsit olyanok, mint a használóik – mérsékelt hőmérsékleten érzik magukat a legjobban. Ha telefonját közvetlen napfénynek kitéve vagy forró autóban hagyja, drámaian csökkentheti az akkumulátor élettartamát. Az is jó ötlet, hogy védje a telefont a hidegtől.
Hogyan cseréljük ki a mobiltelefon akkumulátorát?
Csere előtt ellenőrizze, hogy milyen típusú, típusú és típusú akkumulátort szeretne vásárolni. Régebben csak a fedelet kellett kinyitni, és az akkumulátor hozzáférhetett. Jelenleg az eltávolítás egy kicsit nehezebb. De semmi félelem! Ezeket magad is kicserélheted, a Youtube-on található oktatóanyagokban pedig megtalálod a szükséges információkat. Az ilyen anyagok nagy száma megkönnyíti az akkumulátor eltávolításának megtanulását szinte minden mobiltelefon-modellből.
Mi a teendő a mobiltelefon akkumulátorának cseréje után?
A Green Cell akkumulátor behelyezése után merítse le a telefont 10%-ra, majd csatlakoztassa a töltőhöz. Nem kell mást tennie – az elemeket jelenleg nem kell formázni.
Újraindítja a telefont az akkumulátor cseréje után?
Az akkumulátor Green Cell termékre történő cseréje nem befolyásolja a mobiltelefon rendszerműködését. A mobiltelefon nem lesz visszaállítva a gyári beállításokra, így nem kell tartani az adatvesztéstől.
Hogyan válasszunk akkumulátort a porszívóhoz?
A megfelelő akkumulátort megtalálhatja, ha beírja keresőnkbe a porszívó modelljét vagy az eredeti akkumulátor nevét. Nagyon fontos összehasonlítani az új akkumulátor feszültségét az eredeti akkumulátorral - ha ezek a paraméterek egyeznek, vásárolhat akkumulátort.
Hogyan ellenőrizhető az akkumulátor kapacitása egy porszívóban?
Az akkumulátor kapacitása milliamperórában (MaH) van megadva. Az akkumulátorkapacitásra vonatkozó információk könnyen megtalálhatók – magán az akkumulátoron, valamint a készülék műszaki adataiban találhatók. Ezek az információk segítenek a megfelelő akkumulátor kiválasztásában – ha azt szeretné, hogy porszívója tovább tartson, válasszon nagyobb kapacitású készüléket!
Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?
Új akkumulátor kiválasztásakor nem kell figyelembe venni az eredeti modell kapacitását. Nincs ellenjavallat, ha az új akkumulátor nagyobb, mint a gyári. Minél nagyobb az akkumulátor, annál hosszabb az eszköz működési ideje.
Elemcsere a porszívóban
Az akkumulátorok helyzete és beépítése nagyon eltérő lehet a különböző porszívómodelleknél. Az akkumulátor problémamentes cseréje érdekében javasoljuk, hogy forduljon hivatalos szervizközponthoz. Akkumulátor cserénél az egyes porszívókhoz mellékelt kezelési útmutató is segíthet - ennek köszönhetően a cserét maga is elvégezheti.
Mennyi ideig bírja az akkumulátor egy porszívóban?
Számos tényező befolyásolhatja a porszívó akkumulátorának élettartamát. A legfontosabb a porszívó működési módja. Például a turbó üzemmódú vezeték nélküli porszívók általában csak néhány percig bírják a folyamatos működést. Ha szeretné meghosszabbítani porszívója élettartamát, érdemes nagyobb kapacitású akkumulátort választani. Így biztos lehet benne, hogy készüléke alaposabban fogja kitakarítani otthonát.
Mit jelent az akkumulátor feszültsége egy porszívóban?
Amikor új akkumulátort választ a porszívóhoz, az eredeti akkumulátor feszültségét kell figyelembe vennie. Ne feledje, hogy a feszültségnek meg kell egyeznie a korábban használt akkumulátor feszültségével. Ez biztosítja a készülék biztonságát és elősegíti annak zavartalan működését.
Milyen gyakran kell tölteni egy vezeték nélküli porszívót?
A Green Cell akkumulátort minden tisztítási folyamat után fel kell tölteni – így növelheti az akkumulátor teljesítményét.
Mit jelent az AAA/AA az elemeken?
Az AAA(R03) és AA(R6) szimbólum az elem méretét jelzi.
Mi a különbség az alkáli, lítium és más elemek között?
Az alkáli elemek eldobhatóak – elhasználódásuk után nem tölthetők újra. A lítium akkumulátorok viszont újratölthető akkumulátorok. Egyszerűen fogalmazva, amikor lemerültek, újratölthetők. Ez azt jelenti, hogy egy és ugyanaz az akkumulátor több évig használható!
Hogyan válasszunk akkumulátort egy drónhoz?
A drón akkumulátor kiválasztása egyszerű, pillanatok alatt elvégezhető művelet. Ehhez elég egyszerűen beírni a keresőbe az eredeti akkumulátor modelljét – üzletünk így mutatja meg a megfelelő terméket. Vásárlás előtt ne felejtse el ellenőrizni a talált akkumulátor és az eredeti akkumulátor feszültségét is. Ennek a paraméternek pontosan meg kell egyeznie. Ha az akkumulátor modellje és feszültsége megegyezik, nyugodtan folytassa a vásárlást.
Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?
Az akkumulátor kapacitása (mAh) eltérhet az eredetitől – amíg az akkumulátor méretei megegyeznek, nincs semmi baj a nagyobb kapacitású modell használatával. Ez biztosítja a drón hosszabb élettartamát.
Hogyan válasszunk akkumulátort a fényképezőgéphez?
Ahhoz, hogy a fényképezőgéphez kompatibilis akkumulátort válasszon, ellenőrizni kell az eredeti akkumulátor modelljét. Hol találja ezt az információt? Természetesen az adattáblán, amely közvetlenül a terméken található.
Elemcsere a fényképezőgépben
Új akkumulátor vásárlása után nincs más hátra, mint elkezdeni használni. Az akkumulátor cseréje nem nehéz, és a legtöbb esetben saját kezűleg is megteheti – ha gondja van, mindig nézze meg a youtube útmutatóit.
Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?
Az akkumulátor kapacitása (mAh) nagyobb lehet, mint az eredeti akkumulátoré. Kérjük, vegye figyelembe, hogy minél nagyobb az akkumulátor, annál hosszabb a készülék élettartama.
Hogyan válasszuk ki és hogyan használjuk helyesen az AGM akkumulátort?
A megfelelő akkumulátor kiválasztása előtt ellenőrizze a korábban használt akkumulátor paramétereit.
Kérjük, fordítson különös figyelmet a következőkre:
Feszültség (V), Kapacitás (Ah).
Ezenkívül hasonlítsa össze az akkumulátor méreteit korábbi készülékeivel, hogy biztosan elférjen a rendelkezésre álló helyen. Mindezeket az elemeket összehasonlítva nyugodt szívvel vásárolhat.
Hogyan válasszunk akkumulátort vészhelyzeti áramellátáshoz?
A jól megválasztott tartalék akkumulátor biztosítja a hozzá csatlakoztatott berendezések megfelelő működését A megfelelő tartalék akkumulátor (UPS) kiválasztásához ellenőrizni kell az UPS specifikációit, mely akkumulátorokhoz (feszültség (V), darabszám (db ) és kapacitás (Ah)) be vannak szerelve, és ennek alapján válassza ki a megfelelő feszültségű és kapacitású akkumulátorokat.
Akkumulátor jachthoz vagy csónakhoz – hogyan válasszuk ki?
Minden jacht- vagy hajótulajdonos tisztában van a megfelelő akkumulátor kiválasztásának fontosságával. Új akkumulátor vásárlásakor ügyeljen a motor típusára, méreteire és tömegére. Régóta nagy népszerűségnek örvendenek az AGM csónakok és jachtok akkumulátorai Kínálatunkban sok AGM VRLA Green Cell akkumulátort talál, amelyek ideálisak jachtokhoz és csónakokhoz!
Melyik akkumulátor a játékautóhoz?
Az AGM zselés akkumulátorokat leggyakrabban játékautókban használják. Legtöbbjük mérete 151 x 65 x 95 mm, feszültségük 12 V. Kínálatunkban sok olyan Green Cell AGM VRLA akkumulátort talál, amely megfelel ezeknek a kritériumoknak. Ezért könnyedén megtalálhatja a megfelelő kütyüket, amelyekkel meghosszabbíthatja gyermeke játékidejét!
Mi az AGM akkumulátor?
Akkumulátoraink AGM VRLA akkumulátorok. Az mit jelent? Az elektrolit üvegszál-leválasztókba van zárva, és nem gélesedik.
Milyen akkumulátor használható mobilházhoz?
A mobilházak akkumulátorainak nagy kapacitásúaknak kell lenniük. Kínálatunkban akár 200Ah kapacitású AGM akkumulátorokat talál, amelyek a legnehezebb körülmények között is biztosítják a problémamentes működést.
Hogyan válasszunk elemeket a hangszóróhoz?
A legjobb, ha a hangszóró elemeit az eredeti elem típusa alapján választja ki. Arra is figyelni kell, hogy egy adott esetben milyen csatlakozókat használnak - ugyanannak a modellnek több sorozata is lehet, amelyeknek különböző csatlakozói vannak. Új akkumulátor kiválasztásakor ügyeljen arra, hogy az új termék az eredetivel azonos típusú csatlakozóval rendelkezzen.
Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?
A nagyobb akkumulátorkapacitás nem jelent problémát. Minél több milliamperóra (mAh) van egy akkumulátorban, annál tovább bírja a hangszóró.
Hogyan válasszunk LiFePO4 akkumulátort és hogyan használjuk helyesen?
A LiFePO4 akkumulátorok olyan eszközök, amelyek kiválóan alkalmasak csónakok, jachtok vagy fotovoltaikus rendszerek akkumulátoraként.
Amit tudnia kell a megfelelő akkumulátor kiválasztásakor:
- A LiFePO4 akkumulátor feszültsége 12,8 V,
- Nem szabad sorba vagy párhuzamosan kötni más akkumulátorokkal a beépített BMS (Battery Management System) miatt.
A LiFePO4 akkumulátor leghosszabb élettartamát úgy érhetjük el, ha biztosítjuk, hogy a számára megfelelő hőmérsékleten, -10 és +45 Celsius fok között működjön.
Akkumulátor jachthoz, vitorláshoz vagy csónakhoz – hogyan válasszunk?
A LiFePO4 akkumulátorok olyan eszközök, amelyek kiválóan alkalmasak csónakok, jachtok vagy fotovoltaikus rendszerek akkumulátoraként.
Amit tudnia kell a megfelelő akkumulátor kiválasztásakor:
- A LiFePO4 akkumulátor feszültsége 12,8 V,
- Nem szabad sorba vagy párhuzamosan kötni más akkumulátorokkal a beépített BMS (Battery Management System) miatt.
A LiFePO4 akkumulátor leghosszabb élettartama úgy érhető el, ha biztosítjuk, hogy megfelelő hőmérsékleten üzemeljen.
Mi a különbség az AGM és a LiFePO4 akkumulátorok között?
A fő különbség az AGM és a LiFePO4 akkumulátor között az, hogy az AGM - a gél akkumulátorok és az AGM (Absorbent Glass Mat) technológiájú akkumulátorok csoportját VRLA-nak (Valve Regulated Lead) nevezik. A hagyományos akkumulátorokhoz képest az AGM-ek élettartama és ciklusszáma akár négyszerese is. Ez annak köszönhető, hogy a fent említett üvegszálas anyagokat használják e termékek gyártása során. Lítium-vas-foszfát (más néven LiFePO4) akkumulátorok. Szerkezete négy sorba kapcsolt cellából áll. Mindegyik cella 3,2 V-on működik, így a teljes feszültség 12,8 V. Az ilyen típusú akkumulátorok egyik legfontosabb eleme az Elektronikus Menedzsment Rendszer (BMS).
Az akkumulátor kapacitása (Ah) lehet nagyobb?
Teljesen lehetséges nagyobb kapacitású akkumulátorok használata. Az akkumulátor kapacitása amperórában (Ah) van megadva. Minél nagyobb a kapacitásérték, pl. B. 80 Ah, minél tovább dolgozhat egyetlen akkumulátortöltéssel, ami növeli a mobilitást és a függetlenséget.
Melyik akkumulátort válasszam a pontonomhoz?
A pontonhoz megfelelő akkumulátor kiválasztásakor ügyeljen a méretekre és a súlyra. A ponton jellemzően sokkal könnyebb, mint egy hagyományos hajó, így a túl nehéz akkumulátor jelentősen lelassíthatja a műveleteket. A megoldás a LIFEPO4 akkumulátor választása, amely innovatív kialakításának köszönhetően lényegesen könnyebb, mint a hagyományos zselés akkumulátorok, ezért még könnyebben szállítható. A LIFEPO4 tartóssága és megbízhatósága tökéletes akkumulátorokká teszi pontonokhoz és sok más járműhöz, nem csak vízi járművekhez.
Melyik akkumulátor a lakóautómhoz?
A lítium-vas-foszfát akkumulátorokat (más néven LiFePO4-et) nagy energiasűrűség és alacsony önkisülés jellemzi, ezért nagyon népszerűek a lakóautó-tulajdonosok körében. Előnyeik: alacsony kisülési sebesség, nagy kapacitás, nincs memóriahatás, hosszú élettartam és szélsőséges hőmérsékleten (-10 és +45 Celsius fok között) való munkavégzés képessége.
Laptop tápegység - milyen feszültség?
Amikor új tápegységet választ laptopjához, ellenőrizze a töltő feszültségét - ennek a paraméternek meg kell egyeznie az eredeti készülékével.
Lehet-e nagyobb áramerősségű tápegységet csatlakoztatni?
Határozottan igen. Ne feledje azonban, hogy a kimeneti feszültségnek [V] meg kell egyeznie az eredeti tápegységben szereplő feszültséggel.
Lehet gyengébb tápegységet csatlakoztatni a laptophoz?
Az eredetinél alacsonyabb áramerősségű hálózati adapter használata számos kedvezőtlen változást okozhat laptopja működésében. Például egy túl gyenge tápegység túlmelegedhet, mert a laptop alkatrészei nem kapnak elegendő áramot. Ezért azt javasoljuk, hogy azonos vagy nagyobb áramerősségű töltőket használjon.
Elektromos szerszám adapter - milyen feszültség?
Új tápegység kiválasztásakor ügyeljen az eredeti feszültségére. Ezeket az információkat az eredeti tápegységen olvashatja – így biztos lehet benne, hogy az Ön által választott termék megfelelően elvégzi a feladatát.
Hogyan válasszunk töltőt egy csavarhúzóhoz?
A megfelelő töltő kiválasztása nagyon egyszerű – csak írja be a pontos fúrómodellt keresőnkbe. Csak győződjön meg arról, hogy az akkumulátorok rendelkeznek a töltő által támogatott cellákkal. Sok régebbi elektromos szerszám nikkel-kadmium (NI-Cd) elemekkel rendelkezik. Manapság gyakrabban használják a nikkel-fémhidrid (NI-MH) akkumulátorokat, és az ezekkel az akkumulátorokkal kompatibilis töltők képesek megfelelően üzemeltetni a régebbi készülékeket. Lítium-ionos (LI-ON) cellás töltőket is kínálunk - ezek csak az ilyen típusú cellákhoz alkalmasak, és nem használhatók NI-MH vagy NI-CD akkumulátorok töltésére.
Elektromos kerékpártöltő - milyen feszültség?
Az elektromos kerékpártöltők kiválasztásakor a dolgok egyszerűek. Ilyen feszültségű töltőt választunk:
29,4 V-os töltő 24 V-os akkumulátorokhoz
42V-os töltő 36V-os akkumulátorokhoz
54,6V-os töltő 48V-os akkumulátorokhoz
Hogyan válasszunk elektromos kerékpár töltőt?
Amikor töltőt választunk elektromos kerékpárunkhoz, fontos ellenőrizni a voltban megadott feszültséget és az akkumulátor csatlakozóját. Az amperben megadott áramerősség az a paraméter, amely befolyásolja akkumulátorunk töltési sebességét.
Melyik UPS-t válasszuk a számítógéphez?
Az UPS kiválasztásakor az egyik legfontosabb szempont a csatlakoztatott berendezés teljesítményének értékelése. A legtöbb esetben az asztali számítógépek 100 és 150 W közötti, a játékeszközök pedig 250 és 350 W között fogyasztanak. Ezek az információk segíthetnek eldönteni, melyik UPS a megfelelő az Ön számára. Szerencsére üzletünkben talál UPS Green Cell-t, amely tökéletes a számítógép normál működéséhez. Ha kíváncsi arra, hogy a választott felszerelés mennyi ideig tartja üzemben készülékét, használja weboldalunkon található kalkulátort! Nincs más dolgod, mint kiválasztani egy tetszőleges UPS-t, bejelölni a "Select UPS" négyzetet, megadni a készülékek teljesítményét és kész is – már tudja, mire számíthat készülékeinktől!
Melyik UPS-t válasszam tűzhelyhez?
Az inverter kiválasztása gáz- vagy elektromos tűzhelyhez problémás lehet. Néhány egyszerű szabályt azonban érdemes szem előtt tartani. Először is ne felejtse el a tiszta szinuszhullámú egységeket választani, amikor UPS-t választ. Győződjön meg arról is, hogy az UPS megfelelő teljesítményű - ebben az esetben érdemes 500 W-nál nagyobb névleges teljesítményű készüléket választani. Számos Green Cell UPS-t kínálunk, amelyek megfelelnek a fenti kritériumoknak. Garantáljuk, hogy nálunk megtalálja a megfelelő UPS-t!
Melyik UPS-t válasszam szerverhez?
A számítógépes szerverek nagy fogyasztású eszközök, ezért van szükségük megfelelően kiválasztott UPS-ekre. A szerverszobák számára a legjobb megoldás a Green Cell UPS használata szerverszekrényekhez. Jelentősen nagyobb teljesítményűek, mint a hagyományos UPS-ek, ezért tökéletesek a számítógépes szerverek tartalék tápellátására.
Melyik UPS-t válasszuk a felügyeleti rendszerhez?
Ha UPS-t tervez vásárolni felügyeleti rendszeréhez, akkor különös figyelmet kell fordítania a 100 W-nál nagyobb teljesítményű tápegységekre. Így biztosíthatja a felügyeleti rendszer hatékony támogatását. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy az eszközök nem egyformák, és a használt kameráktól függően az energiafogyasztásuk jelentősen eltérhet. Ezért az UPS vásárlása előtt meg kell becsülni a hozzávetőleges energiafogyasztást. Ha igen, akkor a munka nagy részét már elvégezte. Már csak azt kell ellenőrizni, hogy egy adott táp mennyi ideig tudja támogatni a készüléket. És egyáltalán nem nehéz – csak válassza ki a készüléket kínálatunkból, válassza ki a „Select UPS” mezőt. Adja meg a csatlakoztatott eszközök energiafogyasztását, és máris tudja, hogy UPS-ünk meddig fogja üzemben tartani felügyeleti rendszerét!
Hogyan működik az UPS rendszer?
Az UPS-ek vészhelyzeti tápegységként működnek - különféle üzemzavarok, áramszünet esetén képesek megnövelni a hozzájuk csatlakoztatott eszközök üzemidejét. Ezzel biztonságosan kikapcsolhatja az érzékeny eszközöket, vagy mentheti a korábbi munka eredményeit.
Mennyi ideig működik az UPS rendszer?
Az UPS működésének időtartama több tényezőtől függ. A legfontosabb, hogy megfelelő teljesítményű UPS-t válasszunk, és becsüljük meg a csatlakoztatott berendezés áramfelvételét, de az üzemidő meghatározásához nem szükséges bonyolult képlet – weboldalunkon talál egy kalkulátort, ami kiszámolja a választott időtartamát. UPS a csatlakoztatott eszközöktől függően. Nem biztos a számítógépe teljesítményében? Ne aggódjon, ez a számológép tartalmaz egy lapot, amely a legnépszerűbb eszközök energiafogyasztását mutatja.
Milyen hálózati töltőt érdemes venni okostelefonhoz?
Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a paraméter wattban van megadva). Ügyeljen a töltő csatlakozóinak számára is – így olyan eszközt válasszon, amelyik kényelmesen használható. A legnépszerűbb modelleket az alábbi linken találja: Hogyan válasszuk ki a megfelelő telefontöltőt?
Hogyan válasszunk töltőt okostelefonhoz, táblagéphez vagy e-könyv olvasóhoz?
Amikor töltőt választ táblagépéhez vagy e-könyv olvasójához, ellenőrizze az eredeti töltő beállításait. Okostelefonokhoz érdemes töltőt és megfelelő kábelt (Micro-USB, Lightning vagy USB-C) választani.
A töltőnek van gyorstöltési funkciója?
Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.
A töltőnek van gyorstöltési funkciója?
Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.
A töltő paraméterei - mire kell figyelni?
A töltő kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni. Ezek közül a legfontosabbak: a töltő teljesítménye, a bemenet típusa és az alkalmazott gyorstöltési technológiák.
Töltő Power Delivery technológiával, mit jelent a PD?
A Power Delivery egy gyorstöltési technológia. Egyszerűen fogalmazva, az ezt a változatot támogató töltők automatikusan kiválasztják a megfelelő töltést a csatlakoztatott eszközhöz, így biztosítva a gyors és hatékony töltést.
Ultra Charge
Az egyik legnépszerűbb gyorstöltési technológia az Ultra Charge. Az ezt a szabványt támogató töltőportok akár 3,5-szer gyorsabban töltik a csatlakoztatott eszközt, mint a szabványos jelenlegi modellek.
A gyorstöltés funkcióval ellátott töltővel egy normál mobiltelefont is lehet tölteni?
Ha régebbi mobiltelefont használ, amely nem rendelkezik gyorstöltési technológiával, akkor nem kell külön töltő vásárlása nélkül elmennie. Telefonja megfelelően fog tölteni, a modern töltők pedig számos további funkcióval rendelkeznek, amelyek minden helyzetben jól jöhetnek.
Milyen töltési kapacitással kell rendelkeznie a mobiltelefon-töltőnek?
Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a paraméter wattban van megadva). Ügyeljen a töltő csatlakozóinak számára is – így olyan készüléket válasszon, amelyik kényelmesen használható. A legnépszerűbb modelleket az alábbi linken találja: Hogyan válasszuk ki a megfelelő telefontöltőt?
Melyik inverter alkalmas napelem modulokhoz?
Itt a legjobb megoldás, ha kifejezetten erre a célra tervezett szolár invertert választunk. Az alábbi linken található modell rendelkezik csatlakozásokkal a PV modulokhoz, akkumulátorokhoz és a működtetendő eszközökhöz. szoláris inverter
Melyik inverter elektromos szerszámokhoz?
Az inverter kiválasztásánál a legfontosabb szempont a csatlakoztatott eszköz maximális teljesítményének meghatározása. Ha tartósan szeretné használni az invertert, akkor a folyamatos teljesítményének maximum 90%-át használja. Ennek szemléltetésére használjunk egy egyszerű példát: Ha 1000 W teljesítményű invertert használunk, a csatlakoztatott készülék maximális teljesítményfelvétele nem haladhatja meg a 900 W-ot.
Melyik inverter autóhoz?
Egy autóban talál egy 12 voltos szivargyújtó aljzatot, és ilyen invertereket a legjobb vásárolni.
Hogyan működik az inverter?
Az inverter egy önálló eszköz, amely a szivargyújtó aljzatba vagy közvetlenül az akkumulátorba csatlakozik. Feladata az autó egyenáramú rendszeréből származó 12V/24V feszültség 230V AC feszültséggé alakítása. Emiatt nagyon gyakran a következő rövidítést találja az inverter neve mellett: DC/AC.
Milyen típusú inverterek léteznek?
Ha autóipari inverterekről van szó, két fő típust különböztethetünk meg: a tiszta és a módosított szinuszos invertereket. Az első olyan készülékekhez készült, amelyek folyamatos tápellátást igényelnek. Ezt a típusú invertert olyan eszközökhöz kell választani, mint a hőszivattyúk, elektromos tűzhelyek vagy elektronikus vízforralók. Üzletünkben megtalálhatóak módosított szinuszos inverterek is. Ez a típusú inverter alkalmas olyan eszközökhöz, mint a laptopok, tápegységek vagy világítás.
Melyik konnektorba töltsem az elektromos autót?
Az elektromos mobilitás világában 4 féle aljzat létezik autókhoz: Type 1/CCS Combo1; Type 2/CCS Combo 2; 3. típus; Típus 4/CHAdeMO
Hordozható töltő elektromos autóhoz
Az elektromos autók hordozható töltői normál háztartási konnektorból működnek. Az ilyen alkalmazás nem igényel bonyolult csatlakoztatást vagy az alkatrész további összeszerelését.
Mennyi ideig tart egy elektromos autó feltöltése?
Az autó töltési ideje a jármű gyorstöltési funkciójától függ.
Lehet-e otthon elektromos autót tölteni?
Az elektromos autók ökológiai okokból egyre népszerűbbek. Tudni kell azonban, hogy az elektromos jármű használatát az egyszerű töltés is támogatja, amely akár otthon is megtörténhet. A kínálatunkban található hordozható töltőkkel a jármű bárhol tölthető, ahol konnektorhoz csatlakozik. Ebben az esetben a töltési teljesítmény 3,6 kW lesz. Lehetőség van olyan konnektoros rendszer beépítésére is, amely lehetővé tenné a fali doboz beépítését - ezzel akár 22 kW teljesítményű autót is lehetne tölteni.
Mennyibe kerül egy elektromos autó töltése?
Az elektromos autók töltésének ára több tényezőtől függ. Nyilvános töltőállomások használata esetén az árak 1,1-3,5 PLN/1 kW között mozognak. Az otthoni telepítés felállítása jelentősen csökkentheti ezeket a költségeket. Ugyanakkor figyelembe kell vennie annak a szolgáltatónak a villamosenergia-árát, amelynek szolgáltatásait igénybe veszi.
Ingyenes töltőállomások elektromos autókhoz
Európa-szerte egyre népszerűbbek az ingyenes elektromosautó-töltőállomások. Ezeket a hirdetők finanszírozzák, így a közvetlen felhasználóknak nem kell díjat fizetniük.
Mi az az energiatárolás és mire használják?
Az energiatárolás az egész házat egy nagy teljesítményű akkumulátorhoz hasonlítható, amely a napelemek által termelt áramot tárolja, ha túl sok van, és visszaadja, amikor szükségünk van rá.
Milyen energiatárolási lehetőségek vannak?
Jelenleg öt módja van az elektromos áram tárolásának:
mechanikus (sűrített levegős tartállyal)
elektromechanikus (elemek és újratölthető akkumulátorok)
vegyi (hidrogén vagy metán előállítása)
elektromos (szuperkondenzátorok)
termikus (érzékeny vagy látens hő felhalmozódása)
Az energiatárolás leghíresebb formája az elektromechanikus megoldások, például az elemek/akkumulátorok. A GC PowerNest pont egy ilyen megoldás. A készülék középpontjában a LiFePO4 (lítium-vasfoszfát vagy LFP) cellák állnak, amelyek élettartama több mint tízszerese, kisülési mélysége pedig kétszerese (100% - 0%), mint a hagyományos savas akkumulátoroknak, miközben sokkal biztonságosabbak és tartósabbak, mint a hagyományos savas akkumulátorok. szabványos lítium-ion cellák.
A GC PowerNest energiatároló stabilitásának és biztonságos használatának köszönhetően a garancia akár 10 év vagy 15 000 000 Wh ledolgozott energia.
Számlák Számlák
Számlák Számlák
Hogyan tudom megváltoztatni a számlán szereplő adatokat?
A számlán szereplő adatokat módosíthatja a [email protected] e-mail címen. Az e-mailben szeretnénk megkérni, hogy adja meg rendelési számát és a bizonylat kiállításához szükséges helyes adatokat. Válaszul korrekt számlát küldünk.
Szállítás Szállítás
Szállítás Szállítás
Módosíthatom a szállítási módomat?
Lehetőség van a szállítási mód megváltoztatására, ha rendelése még nem került kiszállításra. Ha módosítani szeretné a szállítási módot, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba tanácsadónkkal a következő címen: ( https://batteryempire.de/ )
Hol találom a követőszámot vagy a nyomkövetési linket?
A nyomkövetési számot e-mailben küldjük el a megrendelésben megadott címre.
Megrendelések Megrendelések
Megrendelések Megrendelések
Lemondhatom a rendelésemet?
Amennyiben ajánlatunk nem érdekli, vagy hibás rendelést adott le, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy chaten ( https://batteryempire.de/ )
Lehet e-mailben rendelni?
Kérjük, rendelését közvetlenül weboldalunkon keresztül adja le, ez a leggyorsabb módja annak, hogy megkapja a kívánt terméket.
Feladhatok rendelést regisztráció nélkül?
Rendelés leadásához regisztráció szükséges üzletünkben. Ahhoz, hogy megrendelését feldolgozni tudjuk, meg kell adni címét és elérhetőségét.
Visszatér Visszatér
Visszatér Visszatér
Lehetőség van a termék visszaküldésére?
BatteryEmpireként lehetőséget kínálunk ügyfeleinknek az áruk visszaküldésére vagy cseréjére a vásárlást követő 30 napon belül. Ha problémája volt a megvásárolt termékkel, vagy a termék nem felel meg az elvárásainak, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.
Hogyan csomagoljuk a visszaküldött árut?
Javasoljuk, hogy a vásárolt áru visszaküldésekor szállítmányát szállítás előtt védje meg, hogy a termék ne sérüljön meg. A terméket elegendő például egy buborékfóliával ellátott borítékkal védeni.

Vevőszolgálat

Hétfő péntek 8:00 - 16:00

Van kérdése? Írj nekünk