Keressen valamit magadnak

Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Asus billentyűzet

A laptop / notebook billentyűzete a leginkább érzékeny elem a sérülésekre és a gyors kihasználásra. Úgy tűnik, hogy a gombokra kattintás nem okoz sok rossz dolgot. Az eszközöket azonban naponta egyre intenzívebben használják, lehetővé téve a funkcionalitás gyors tükrözését. Ezen túlmenően vannak olyan hirtelen helyzetek, amelyeket nem lehet megjósolni. Egy kis baleset képes gyorsan kiszállítani a forgalomból. Gyakran egy ilyen baleset után azonnal pánikba akar lépni és új felszerelést vásárolni. Nem mindig szükséges. Időnként elegendő egy laptop / notebook billentyűzetének cseréje , hogy az eszköz visszanyerje teljes funkcionalitását. A billentyűzet egy viszonylag tartós elem, de nem jelenti azt, hogy teljes élettartama alatt csatlakoztatni kell a készülékhez. A billentyűzetet időnként meg kell cserélni. Ennek az egyszerű folyamatnak köszönhetően gyorsan jobb kényelmet érhet el az eszközök újrahasznosításakor, és újszerűséggel bővítheti laptopját / noteszgépét. A csere az egyik módja a megjelenés javításának. Az Świat alatti Batii áruházban a Green Cell széles választékát találja

Laptop / notebook Asus billentyűzetek

amelyek gyorsan reagálnak az eszköz és a felhasználó egyedi igényeire. Green Cell billentyűzetek az eredeti anyag nagyszerű utánzata, tökéletesen illeszkednek egymáshoz és kiváló minőségű anyagokból készülnek. Ennek köszönhetően a gépelés az Asus számítógépen ismét csendes és kényelmes lesz.
Green Cell ® Tastaturen für Laptop Asus A52, F50, F55, F70, F75, X54C, X54H
Green Cell ® Tastaturen für Laptop Asus F52 K50 K50C K50IJ K50IN
Green Cell ® Tastaturen für Laptop Asus A52 K52 K72 N50 N52 N53 N71 X52 X53 X54
3 Tétel 1 - 3 megjelenítése

A minőség, amelyet érzel

A kifejezetten Asus-eszközökhöz tervezett billentyűzeteket kiváló építési minőség, alacsony hibaarány és alacsony költség jellemzi. Ez egy alternatív vásárlás, amely rövid és hosszú távon gyorsan kifizetődik. Az Asus olyan minőség, amely világszerte több ezer felhasználót győzött meg. Végül is a márkanévvel ellátott eszközök nem elpusztíthatatlanok. A laptopok / notebookok billentyűzeteit elkerülhetetlenül használják. A napi élettartama inkább kizárja, hogy a felszerelés kevésbé gyakori. Green Cell Asus notebook billentyűzete kiegészíti a személyes és üzleti eszközöket, amelyeknek minden nap sokat kell viselniük és hatékonyan kell működniük minden helyzetben. A független billentyűzet cseréje néhány-körülbelül egy tucat perc kérdése. A szerviztechnikusoknak nem kell itt fáradniuk.

Az Asus csere beállítása

Boltunkban az Battery Empire széles választékot kínál a Green Cell pótlásához az Asus laptop / notebook különféle típusaihoz . Kifejezetten kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatunkban gyorsan megtalálhatja a készülék technológiai igényeihez és a költségvetéshez szabott billentyűzetet. A Green Cell cseréje olyan befektetés, amely többdimenziós előnyökkel jár: az összes Green Cell laptop / notebook billentyűzetre 24 hónapos garancia vonatkozik. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal, biztosak vagyunk benne, hogy talál valamit magadnak.
OK