Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

QI töltők (induktív) (3)

indukciós töltő

Az indukciós technológia egyre inkább beépül. A QI töltők egyre népszerűbbek, és maga a töltési módszer standard az újabb okostelefon-modelleken. Az indukciós töltés nem csupán technológiai újdonság, hanem mindenekelőtt a napi kényelemnövekedés és a kábelek hiánya. A telefon töltőn történő elhelyezése gyorsan tölthető vagy újratölthető, anélkül, hogy aggódnia kellene a tápegység, a kábel és a microUSB csatlakozóval való felszerelés miatt . Az indukciós töltők is stílusos kiegészítők a modern terekhez, amelyekkel jobban meg tudják fejezni a lakos egyedi preferenciáit, ami egyértelművé teszi a technológia és a formatervezés legújabb trendeire való orientálódását.

Vezeték nélküli töltő

Az üzletben az Battery Empire széles választékot kínál

Töltők QI (induktív) technológiával

amelyek növelik a telefon napi töltési kényelmét. Az ilyen típusú töltőknek köszönhetően az okostelefon napi használata még kényelmesebbé válik. Az ebben a kategóriában szereplő töltők kompatibilisek minden olyan okostelefonnal, amely támogatja a QI (induktív töltés) technológiát . Az indukciós töltő nem nagy gond, szélesebb teret biztosít a napi manőverezéshez, és lehetővé teszi a telefon kényelmes feltöltését vagy töltését, amikor erre szüksége van.
Sorrend:
Kabelloses Ladegerät 15W BASEUS Simple 2, inklusive USB-C zu USB-C-Kabel
Induktive Ladestation Baseus Simple Mini mit Magnet, 15W, Magsafe, Weiß
6 299,00 Ft
12 799,95 Ft
3 Tétel 1 - 3 megjelenítése

Megfelelő indukciós töltő

Az indukciós töltő megváltoztathatja a telefon feltöltésének szükségességét. Nem kell csatlakoztatnia magát a konnektorhoz. A telefont bármikor eltávolíthatja és elhelyezheti anélkül, hogy a hálózati adaptert vagy a kábelt kellene keresnie. Az otthonában vagy lakásában stratégiailag elhelyezett QI funkcióval ellátott töltő pozitívan befolyásolhatja napi kényelmét és növeli a telefonhasználat hatékonyságát. A QI használatával nem kell hosszú szünetet tartania egy okostelefon vagy más induktív technológiai eszköz használatához - mert nem kell az eszközöket kábellel csatlakoztatnia. Az indukciós töltők olyan kiegészítő, amely gyorsan pozitív hatást ér el otthonában vagy lakásában.

Kiváló minőségű indukciós töltők

A Battery Empire üzletünkben különféle dedikált és sokoldalú töltők széles választékát kínáljuk, amelyek QI funkcióval segítenek az eszközök kényelmesebb és energiatakarékosabb kezelésében. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatunkkal. Biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan megtalálja az egyéni igényeinek és elvárásainak megfelelő változatot.