Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Green Cell ® 500W / 1000W feszültségátalakító inverter 12V 220V Autóinverter módosított szinuszos USB

Green Cell
Termék elérhető
Szállítás akár 24 órán keresztül.
megelégedettségi garancia - 30 napos visszaküldési politika
 • Autóinverter (inverter, feszültség-átalakító) - lehetővé teszi a 220V váltakozóáramú (AC) feszültséget igénylő eszközök csatlakoztatását az autó elektromos rendszeréhez. Szükséged van egy konnektorra az autódban? Ez a termék neked való
 • Szükséged van egy 12V vagy 24V inverterre? Szeretnéd táplálni a számítógépet, lámpát vagy tápegységet? Szükséged van egy feszültségátalakítóra a kempingezéshez vagy a teherautóhoz? Biztosan találsz megfelelő invertermodellt a GC kínálatában
 • Magas minőségű alkatrészek, tanúsított biztonság, megbízhatóság - ezek a három legfontosabb jellemzője a GC invertereknek. Bízz a szakértőkben a Friss Energia szállításában!
 • Ha kétségeid vannak az inverter kiválasztásával kapcsolatban, látogass el blogunkra vagy keress minket az ügyfélszolgálaton. Eloszlatjuk kétségeit!
14 299,95 Ft

Mennyiség:

 

Nagy funkciók egy kis csomagban

Az átalakító, más néven inverter vagy inverter egy olyan eszköz, amelynek feladata, hogy az autó akkumulátorából vagy szivargyújtó aljzatából származó egyenfeszültséget váltakozó ~230V-os váltakozó feszültségre változtassa. Ez pontosan ugyanaz a feszültség, amely minden háztartási aljzatban (F típus) megtalálható egész Európában. Az átalakító kiváló választás azok számára, akik autóval, lakókocsival vagy teherautóval indulnak útnak - ennek köszönhetően szabadon használhat minden olyan szükséges eszközt, amelynek működéséhez konnektorra van szükség.


Laptop

Fűtőberendezés

Kettle

Tápegység
Jól átgondolt tervezés

A készüléket úgy tervezték, hogy használata a lehető legkényelmesebb legyen. Az inverter előlapján található egy, az egész Európában használt konnektorokhoz igazított hálózati aljzat és egy USB-port, amelynek köszönhetően tölthetjük okostelefonunkat, ebook-olvasónkat vagy bármilyen más, USB-porton keresztül csatlakoztatható eszközt.

Az inverter hátulján egy ventilátor található, amely biztosítja a készülék megfelelő hűtését.

Az egészet egy kicsi, de nagyon tartós burkolatba zárták. Kiváló minőségű alumíniumból készült,ezért ellenáll minden mechanikai sérülésnek és ütésnek az utazás során. Ezenkívül a felhasznált anyagoknak köszönhetően az átalakító nagyon könnyű.Fontos paraméterek

Inverter keresésekor figyeljen az olyan paraméterekre, mint a feszültség [V] és a teljesítmény [W]. Ez kulcsfontosságú, mert ha rossz bemeneti feszültségű vagy túl alacsony teljesítményű invertert választunk, akkor a készülékeink nem fognak működni.


Az első meghatározandó paraméter az akkumulátorunk feszültsége, amelynek teljesen kompatibilisnek kell lennie az inverteren megadott feszültséggel. A leggyakoribb feszültségérték a 12V, amely személygépkocsikban, lakóautókban és néhány teherautóban található, valamint a 24V, amelyet főként teherautókban használnak.


A feszültség kiválasztása után dönteni kell az inverter megfelelő teljesítményéről. Ez egy kulcsfontosságú szempont, mivel megmondja, hogy hány és milyen eszközt képes árammal ellátni. Ha egy tetszőleges készüléket szeretne csatlakoztatni az inverterhez, ellenőrizze a teljesítménytáblán, hogy mennyi energiát fogyaszt (ha több készüléket szeretne csatlakoztatni, a teljesítményeket össze kell adni). A készülék által felvett teljesítmény nem haladhatja meg az inverter névleges teljesítményének 85%-át! Például egy 100 W-ot fogyasztó laptop és egy 300 W-ot fogyasztó fűtőberendezés esetén a megfelelő inverter 500 W vagy annál nagyobb fogyasztású lesz.

Miért a módosított szinuszhullám?

A módosított szinuszhullám használata egyszerű inverter-konstrukciót biztosít, így az inverter alacsonyabb meghibásodási aránnyal rendelkezik és nagyon könnyű.

Intelligens ventilátor

Az intelligens hűtőventilátor automatikusan bekapcsol, ha az üzemi hőmérséklet meghaladja a megengedett szintet. Kiváló minőségű anyagokból készült, és tökéletesen illeszkedik a tokhoz, így kompromisszumok nélküli csendet és nagy hatékonyságot biztosít..

Csendes
művelet

Magas
teljesítmény

Kiváló
tartósság

Első a biztonság

Az inverter számos szükséges biztonsági funkcióval van felszerelve a felhasználó és a csatlakoztatott eszközök védelme érdekében. Ezt a CE és RoHS tanúsítványok is megerősítik, tanúsítványok is megerősítik, amelyek a biztonság garanciáját jelentik.

A Green Cell inverterek cserélhető biztosítékkal vannak felszerelve, amely biztosítja az inverter és a csatlakoztatott eszközök szükséges védelmét. A biztosíték cseréje nagyon egyszerű, és senkinek sem okozhat problémát. Minden inverterhez tartalék biztosítékokat mellékelünk, hogy teljes biztonságot és a berendezés lehető leghosszabb élettartamát biztosítsuk.


Védelem
rövidzárlat ellen

A weboldal figyelemmel
kísérése feszültség és áram

Beépített
biztosíték

Védelem
hővédelemMinden kéznél van, amire szüksége van

Tartalmazza a készülék biztonságos működéséhez szükséges legfontosabb tartozékokat:

 • / Kábelek az akkumulátorhoz való közvetlen csatlakozáshoz
 • / Kábel az inverternek a szivargyújtó aljzathoz való csatlakoztatásához
 • / Tartalék biztosítékok
 • / Használati útmutató
Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
  Kompatibilis a következő eszközökkel
  arrow-up
   Műszaki adatok
   Állapot:
   új
   túlmelegedés elleni védelem:
   Igen
   hatékonyság:
   85%
   Szín:
   fekete
   Szavatosság:
   24 Hónap
   Gyártó:
   Green Cell
   méretek:
   189x106x60mm
   Méretek rögzítő tartóval:
   19,6cm x 10,6cm x 6,2cm
   Súly:
   843g
   bemeneti feszültség:
   12V DC
   kimeneti feszültség:
   230V AC
   kimeneti frekvencia:
   50Hz
   túlfeszültség-védelem:
   Ja
   Használható teljesítmény (folyamatos):
   500W
   A kimeneti feszültség alakja:
   Módosított szinusz hullám
   Azonnali teljesítmény (impulzus):
   1000W
   Biztosíték értéke:
   30A
   Biztosítékok száma:
   2
   Terhelés nélküli energiafogyasztás:
   1A
   Termékkód:
   INV03DE
   Vásárlói visszajelzések és kérdések
   Fejezze ki véleményét
   star empty star empty star empty star empty star empty

   Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

   Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

   Átlagos osztályzat
   Fejezze ki véleményét
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

   Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

   ×
   comments icons

   Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

   Bezárás
   Gyakran Ismételt Kérdések
   Melyik inverter alkalmas napelem modulokhoz?
   Néz
   Itt a legjobb megoldás, ha kifejezetten erre a célra tervezett szolár invertert választunk. Az alábbi linken található modell rendelkezik csatlakozásokkal a PV modulokhoz, akkumulátorokhoz és a működtetendő eszközökhöz. szoláris inverter
   Melyik inverter elektromos szerszámokhoz?
   Néz
   Az inverter kiválasztásánál a legfontosabb szempont a csatlakoztatott eszköz maximális teljesítményének meghatározása. Ha tartósan szeretné használni az invertert, akkor a folyamatos teljesítményének maximum 90%-át használja. Ennek szemléltetésére használjunk egy egyszerű példát: Ha 1000 W teljesítményű invertert használunk, a csatlakoztatott készülék maximális teljesítményfelvétele nem haladhatja meg a 900 W-ot.
   Melyik inverter autóhoz?
   Néz
   Egy autóban talál egy 12 voltos szivargyújtó aljzatot, és ilyen invertereket a legjobb vásárolni.
   Hogyan működik az inverter?
   Néz
   Az inverter egy önálló eszköz, amely a szivargyújtó aljzatba vagy közvetlenül az akkumulátorba csatlakozik. Feladata az autó egyenáramú rendszeréből származó 12V/24V feszültség 230V AC feszültséggé alakítása. Emiatt nagyon gyakran a következő rövidítést találja az inverter neve mellett: DC/AC.
   Milyen típusú inverterek léteznek?
   Néz
   Ha autóipari inverterekről van szó, két fő típust különböztethetünk meg: a tiszta és a módosított szinuszos invertereket. Az első olyan készülékekhez készült, amelyek folyamatos tápellátást igényelnek. Ezt a típusú invertert olyan eszközökhöz kell választani, mint a hőszivattyúk, elektromos tűzhelyek vagy elektronikus vízforralók. Üzletünkben megtalálhatóak módosított szinuszos inverterek is. Ez a típusú inverter alkalmas olyan eszközökhöz, mint a laptopok, tápegységek vagy világítás.