Keressen valamit magadnak

Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Toshiba billentyűzet

A laptop billentyűzete fontos elem, amely paradox módon kevés figyelmet fordít. Természetesen, amíg a kudarc el nem kezd. Az elakadt vagy zajos gombok gyorsan negatívan befolyásolhatják a berendezés napi kivitelezését és kényelmét. A billentyűzet időnkénti cseréje lehetővé teszi alacsony áron való visszatérést, hogy felszerelését a funkcionális vízvezetékhez igazítsa. Maga a billentyűzet cseréje nem bonyolult. Néhány perc alatt kicserélheti a régi billentyűzetet egy hosszú ideig tartó, hatékony és összehangolt cserere. Ez lehetővé teszi, hogy tartózkodjon attól, hogy laptopját / notebookját karbantartáshoz vigye, fizeti a munkát, és gyakran hosszú ideig várjon az alkatrészek betöltésére. A laptopoktól való hosszabb távú elválasztás hatékonyan megbontja a szűk napi rutinot. Csere segítségével a csere gyorsan elvégezhető, a további költségek nélkül. Akkumulátor-világboltunkban a Green Cell Toshiba Green Cell billentyűzet széles választéka található, amelyek gyorsan alkalmazkodnak a műszaki igényekhez és a költségvetéshez. Billentyűzetünk tökéletesen illeszkedik az eredeti dokumentumokhoz - nem veszélyeztetik a minőséget és hosszú ideig tartanak. Mindegyikre

Toshiba Green Cell billentyűzet

Áruházunk 24 hónapos garanciát kínál minden Toshiba Green Cell billentyűzetre.
Green Cell ® Tastaturen für Laptop Toshiba Satellite C650 C655 C660 L650 L670 L750
Showing 1 - 1 of 1 item

Alternatív csere

Gyakran jobb (és olcsóbb) maga a billentyűzet cseréje egy laptopban, mint arra kényszeríteni (és meggyőzni magát) , hogy új készüléket vásároljon . Általában ezek a gondolatok akkor fordulnak elő, amikor egy folyadék kiöml egy laptopra / notebookra. Ezután egy pánikban kezdje el gyorsan kiszámítani, hogy mire költi. A laptop azonban tartósabb, mint amilyennek látszik. A billentyűzet elárasztása nem feltétlenül jelenti azt, hogy a hardver nem megfelelő. Néha szerencséd van. Ilyen esetekben a billentyűzet cseréje egy laptopban a legelőnyösebb megoldás, amely lehetővé teszi, hogy költséghatékony módon az eszközt funkcionális függőleges helyzetbe hozza. Green Cell Toshiba nagy teljesítményű laptop / notebook billentyűzete olyan befektetés, amely rövid és hosszú távon megtérül.

Megfelelő helyettesítők a Green Cell

Billentyűzet laptopokhoz / notebookokhoz A Samsung Green Cell olyan befektetés, amely többdimenziós előnyöket hoz. Minden billentyűzetre 24 hónapos garancia vonatkozik. Ez ügyfeleink számára hozzáférést biztosít a piac legjobb megoldásaihoz. Green Cell billentyűzetek a Samsung laptopokhoz a minőség, a tartósság és az elfogadható ár kombinációját tartalmazzák. Biztosan megtalálja érdeklődését. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatunkkal.
OK