Keressen valamit magadnak

Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Ryobi (1)

Töltő a Ryobi vezeték nélküli csavarhúzóhoz

A csavarhúzók az egyik leggyakrabban használt szerszám, amelyet mind a szakemberek, mind az önnemesített fogantyúk használnak a különféle felújítási és építési munkák során . E fontos eszköz nélkül sok feladatot nem lehet elvégezni. A csavarhúzó ugyanolyan hatékony, mint az akkumulátor. Ez viszont valami újratöltést igényel. A csavarhúzók töltői általában megtagadják az engedelmességet - főleg az eszköz rossz kezelése vagy szokásos marginalizációja miatt. A csavarhúzó-töltő olyan elem, amelynek másként kell működnie a munkában, és hosszabb és költségesebb állásidőt eredményezhet, amelyet a szerszámok alapvető funkcióinak elérhetetlensége okoz. A Battery Empire üzletünkben kiváló minőségű Ryobi csavarhúzó-töltők széles választékát kínáljuk, amelyek gyorsan alkalmazkodnak az eszköz és a felhasználó műszaki igényeihez. Minden rakodógép rendelkezik túlmelegedés-védelemmel, valamint túlterhelés- és mélykisülés-védelemmel. Ezen felül mindegyiknek van

Hitachi elektromos kéziszerszám-töltők

12 hónapos garancia. Ez olyan befektetést tesz lehetővé, amely rövid és hosszú távon gyorsan megtérül.
Választ áramerősség:
Választ kibocsátás:
Sorrend:

Súgó zóna

Netzteil für Elektrowerkzeuge - welche Spannung?

Achten Sie bei der Auswahl eines neuen Netzteils auf die Spannung des Originals. Sie können diese Informationen auf dem Original-Netzteil nachlesen - so können Sie sicher sein, dass das von Ihnen gewählte Produkt seine Aufgabe richtig erfüllen wird.


Achten Sie bei der Auswahl eines neuen Netzteils auf die Spannung des Originals. Sie können diese...
Showing 1 - 1 of 1 item

Kiváló minőségű felszerelés

A Ryobi egy jól ismert márka, amely világszerte több ezer felhasználóval bíz meg. Ennek a márkának az erőteljes szerszámai lehetővé teszik a felújítási és építési munkák gyors és minőségi befejezését . Teljesítményük és kivitelezésük ellenére a Ryobi tartozékok gyakran nem képesek ellenállni az idő igényeinek, a káros tényezőknek és a berendezés tulajdonosának a kezelésével. Amikor a töltő nem működik, a teljes csavarhúzót eltávolítják az áramkörről, és a munka jelentős leállási idővel jár. Green Cell hatékony töltőket kínál a Ryobi csavarhúzóhoz, amelyek az eszközöket gyorsan megtartják. Az alább felsorolt töltőket kifejezetten a Ryobi csavarhúzók különböző típusaihoz választottuk. Ez biztosítja ügyfeleink számára, hogy vásárolnak kompatibilis eszközöket, amelyek megfelelnek az igényeiknek és elvárásaiknak.

A termelékenység észrevehető növekedése

A hibás töltő törött csavarhúzót jelent és olyan problémát, amelyet gyorsan meg kell oldani. Green Cell Ryobi töltők olyan befektetés, amely többdimenziós eredményeket hoz, és segít az eszközök jobb gondozásában. Green Cell van olyan minőségű, hogy gyorsan érzékelhetők. A töltő nagyon ellenálló a mechanikai sérülésekkel és hatékony, így gyorsan illeszkedik bármilyen arany markolat szerszámához. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatunkkal . Biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magad számára.