Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Ryobi (1)

Töltő a Ryobi vezeték nélküli csavarhúzóhoz

A csavarhúzók az egyik leggyakrabban használt szerszám, amelyet mind a szakemberek, mind az önnemesített fogantyúk használnak a különféle felújítási és építési munkák során . E fontos eszköz nélkül sok feladatot nem lehet elvégezni. A csavarhúzó ugyanolyan hatékony, mint az akkumulátor. Ez viszont valami újratöltést igényel. A csavarhúzók töltői általában megtagadják az engedelmességet - főleg az eszköz rossz kezelése vagy szokásos marginalizációja miatt. A csavarhúzó-töltő olyan elem, amelynek másként kell működnie a munkában, és hosszabb és költségesebb állásidőt eredményezhet, amelyet a szerszámok alapvető funkcióinak elérhetetlensége okoz. A Battery Empire üzletünkben kiváló minőségű Ryobi csavarhúzó-töltők széles választékát kínáljuk, amelyek gyorsan alkalmazkodnak az eszköz és a felhasználó műszaki igényeihez. Minden rakodógép rendelkezik túlmelegedés-védelemmel, valamint túlterhelés- és mélykisülés-védelemmel. Ezen felül mindegyiknek van

Hitachi elektromos kéziszerszám-töltők

12 hónapos garancia. Ez olyan befektetést tesz lehetővé, amely rövid és hosszú távon gyorsan megtérül.
Sorrend:

Súgó zóna

Elektromos szerszám adapter - milyen feszültség?

Új tápegység kiválasztásakor ügyeljen az eredeti feszültségére. Ezeket az információkat az eredeti tápegységen olvashatja – így biztos lehet benne, hogy az Ön által választott termék megfelelően elvégzi a feladatát.


Új tápegység kiválasztásakor ügyeljen az eredeti feszültségére. Ezeket az információkat az...

Hogyan válasszunk töltőt egy csavarhúzóhoz?

A megfelelő töltő kiválasztása nagyon egyszerű – csak írja be a pontos fúrómodellt keresőnkbe. Csak győződjön meg arról, hogy az akkumulátorok rendelkeznek a töltő által támogatott cellákkal. Sok régebbi elektromos szerszám nikkel-kadmium (NI-Cd) elemekkel rendelkezik. Manapság gyakrabban használják a nikkel-fémhidrid (NI-MH) akkumulátorokat, és az ezekkel az akkumulátorokkal kompatibilis töltők képesek megfelelően üzemeltetni a régebbi készülékeket. Lítium-ionos (LI-ON) cellás töltőket is kínálunk - ezek csak az ilyen típusú cellákhoz alkalmasak, és nem használhatók NI-MH vagy NI-CD akkumulátorok töltésére.


A megfelelő töltő kiválasztása nagyon egyszerű – csak írja be a pontos fúrómodellt keresőnkbe....
Showing 1 - 1 of 1 item

Kiváló minőségű felszerelés

A Ryobi egy jól ismert márka, amely világszerte több ezer felhasználóval bíz meg. Ennek a márkának az erőteljes szerszámai lehetővé teszik a felújítási és építési munkák gyors és minőségi befejezését . Teljesítményük és kivitelezésük ellenére a Ryobi tartozékok gyakran nem képesek ellenállni az idő igényeinek, a káros tényezőknek és a berendezés tulajdonosának a kezelésével. Amikor a töltő nem működik, a teljes csavarhúzót eltávolítják az áramkörről, és a munka jelentős leállási idővel jár. Green Cell hatékony töltőket kínál a Ryobi csavarhúzóhoz, amelyek az eszközöket gyorsan megtartják. Az alább felsorolt töltőket kifejezetten a Ryobi csavarhúzók különböző típusaihoz választottuk. Ez biztosítja ügyfeleink számára, hogy vásárolnak kompatibilis eszközöket, amelyek megfelelnek az igényeiknek és elvárásaiknak.

A termelékenység észrevehető növekedése

A hibás töltő törött csavarhúzót jelent és olyan problémát, amelyet gyorsan meg kell oldani. Green Cell Ryobi töltők olyan befektetés, amely többdimenziós eredményeket hoz, és segít az eszközök jobb gondozásában. Green Cell van olyan minőségű, hogy gyorsan érzékelhetők. A töltő nagyon ellenálló a mechanikai sérülésekkel és hatékony, így gyorsan illeszkedik bármilyen arany markolat szerszámához. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatunkkal . Biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magad számára.