Keressen valamit magadnak

Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Töltő vezeték nélküli DeWalt csavarhúzóhoz

A csavarhúzók az egyik leggyakrabban használt eszköz a különféle javítási és építési munkák során. Az ilyen típusú szerszámokkal kisebb és nagyobb felújításokat kezelhet mind építkezésen, mind otthon. A nagy teljesítményű Dewalt csavarhúzókat egyre inkább szerszámkészletként használják a modernorientált vásárlók. A Dewalt magas kivitelezés, hatékonyság és tartósság jellemzi. Ez hatékonyan és megszakítás nélkül teszi lehetővé az üzemet, lehetővé téve a munkájára való összpontosítást. A Dewalt eszközök eszközei vagy tartozékai nem elpusztíthatatlanok. A csavarhúzó akkumulátorok nélkül nem működhet, míg a töltő nélkül. Ez utóbbi valószínűleg a berendezés rossz kezelésének felelős. Törött vagy érintkezés nélküli kábelek vagy cseppek - ezek mindegyike gyorsan befolyásolhatja a töltő megfelelő működését és ezáltal a csavarhúzó élettartamát. A dewloaders nem mindig képesek ellenállni a munka sebességének. E kritikus elem nélkül azonban a munka nem haladhat előre. A megoldás az, hogy a Dewalt töltőt cseréljék ki, amint hibás az energia jó állapotának megőrzése. Az üzletünkben az Battery Empire széles választékot kínál

Töltők Green Cell Dewalt csavarhúzó

, Jellemzői a magas feldolgozási minőség, hatékonyság és tökéletes adaptáció az üzem technológiai igényeihez. Minden rakodógép túlmelegedés-védelemmel, valamint túlterhelés- és mélykisülés-védelemmel van felszerelve. Ezen felül az összes DeWalt szerszámtöltő 12 hónapos garanciával rendelkezik.
áramerősség
kibocsátás
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für DeWalt 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
Showing 1 - 1 of 1 item

Bizonyított befektetés

Green Cell Dewalt csavarhúzó rakodók olyan befektetés, amely rövid és hosszú távon megtérül. A feldolgozás magas színvonala tudatában van annak, hogy az eszközök hosszú ideig hatékonyak, és mindig lehetőséget kínálnak a használt eszközök (és az elsőbbségi eszközök) újratöltésére. Az alább felsorolt töltőket speciálisan választották ki, és tökéletesen illeszkednek a Dewalt csavarhúzó modellekhez . Ily módon ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy kompatibilis eszközöket vásárolnak, amelyek megfelelnek elvárásaiknak és igényeiknek.

A termelékenység észrevehető növekedése

A hibás töltő megegyezik a hibás csavarhúzóval és az állásidővel. Green Cell dewalt töltők olyan minőség, amely megvédi magát. Ez egy erőteljes eszköz a tőzsde számára, amely lehetővé teszi, hogy lépést tartson a munkájának ütemével, és berendezéseit energiával látja el, amikor csak szükséges. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal, biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magadnak.