Keressen valamit magadnak

Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Töltő Makita vezeték nélküli csavarhúzóhoz

A csavarhúzók az egyik legszélesebb körben használt szerszám, amelyet mind a szakemberek, mind az öntenyésztett arany kéz használ. A nagyteljesítményű csavarhúzóval gyorsan megértheti sok építési és javítási feladatot, felgyorsítva a teljes munkafolyamatot. A csavarhúzó ugyanolyan hatékony, mint az akkumulátor . Ennek viszont valami újratöltenie kell. A csavarhúzók töltõi alapvetõ tartozékok, amelyek minden dobozban szerepelnek. A töltők azonban az idő múlásával a leginkább szenvednek, főként gondatlanság miatt. A kábel kisebb sérülései, leesése, hulláma vagy megszakadása - mindez lehetővé teszi a készülék későbbi feltöltését és újratöltését. Rossz a kilátás a sürgős prioritási munka befejezésére, ha a csavarhúzó csak egy bizonyos helyzetben tölt be. Üzletünkben az Battery Empire kiváló minőségű töltőket kínál a Green Cell Makita csavarhúzóhoz, amelyek gyorsan alkalmazkodnak az Ön műszaki igényeihez és pénzügyi lehetőségeihez. A töltő olyan elem, amely nélkül az eszközök használhatatlanná és drágává válnak. Minden rakodógép rendelkezik túlmelegedés-védelemmel, valamint túlterhelés- és mélykisülés-védelemmel. Ezen kívül van

az összes Makita szerszám-töltő

12 hónapos garancia.
áramerősség
kibocsátás
3 Tétel 1 - 3 megjelenítése

Gyakran kiválasztott termékek

A Makita azon gyártók között van, amelyek világszerte sokféle fogyasztó körében népszerűek. A márka védjegyét viselő termékeket a hatékonyság, a kiváló kivitelezés minősége, a kizsákmányolás ellenállása és a kedvező ár jellemzi. Ez olyan beruházássá teszi, amely rövid és hosszú távon gyorsan megtérül. Fejlesztése ellenére a Makita felszerelése nem elpusztíthatatlan. A hibás töltő megsemmisíti a csavarhúzó működését, és gyakran az eredeti alkatrész megvásárlása lehetetlen vagy túl problematikus (hosszú várakozás). Green Cell a Makita technológiai megoldásainak megfelelő minőség. Green Cell Makita csavarhúzó-töltője az eredeti tökéletes utánzata, amely lehetővé teszi az eszköz gyors karbantartását ésszerű energiaszint mellett. Az alább felsorolt csavarhúzó-töltőket speciálisan választották ki és kompatibilisek a Makita különböző márkájú modelleivel. Ez lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy biztosak legyenek abban, hogy teljesen kompatibilis eszközöket vásárolnak, amelyek megfelelnek elvárásaiknak és igényeiknek.

Helyreállított teljesítmény

A töltő hiánya megegyezik a csavarhúzó akkumulátorának feltöltésének képességével, amely hirtelen leállítja a munkát, és már nem várja a helyzet kialakulását. A Green Cell Makita csavarhúzók töltői olyan minőség , amely gyorsan érezhető. A GC töltőt nagyon jó mechanikai sérülésekkel szemben ellenálló képesség, hatékonyság és alacsony ár jellemzi. Az ebben a kategóriában kínált felszerelések gyorsan alkalmazkodnak a szakemberek és az aranykezelő igényeihez. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatunkkal . Biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magad számára.
OK