Keressen valamit magadnak

Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Makita (3)

Töltő Makita vezeték nélküli csavarhúzóhoz

A csavarhúzók az egyik legszélesebb körben használt szerszám, amelyet mind a szakemberek, mind az öntenyésztett arany kéz használ. A nagyteljesítményű csavarhúzóval gyorsan megértheti sok építési és javítási feladatot, felgyorsítva a teljes munkafolyamatot. A csavarhúzó ugyanolyan hatékony, mint az akkumulátor . Ennek viszont valami újratöltenie kell. A csavarhúzók töltõi alapvetõ tartozékok, amelyek minden dobozban szerepelnek. A töltők azonban az idő múlásával a leginkább szenvednek, főként gondatlanság miatt. A kábel kisebb sérülései, leesése, hulláma vagy megszakadása - mindez lehetővé teszi a készülék későbbi feltöltését és újratöltését. Rossz a kilátás a sürgős prioritási munka befejezésére, ha a csavarhúzó csak egy bizonyos helyzetben tölt be. Üzletünkben az Battery Empire kiváló minőségű töltőket kínál a Green Cell Makita csavarhúzóhoz, amelyek gyorsan alkalmazkodnak az Ön műszaki igényeihez és pénzügyi lehetőségeihez. A töltő olyan elem, amely nélkül az eszközök használhatatlanná és drágává válnak. Minden rakodógép rendelkezik túlmelegedés-védelemmel, valamint túlterhelés- és mélykisülés-védelemmel. Ezen kívül van

az összes Makita szerszám-töltő

12 hónapos garancia.
Választ áramerősség:
Sorrend:

Súgó zóna

Netzteil für Elektrowerkzeuge - welche Spannung?

Achten Sie bei der Auswahl eines neuen Netzteils auf die Spannung des Originals. Sie können diese Informationen auf dem Original-Netzteil nachlesen - so können Sie sicher sein, dass das von Ihnen gewählte Produkt seine Aufgabe richtig erfüllen wird.


Achten Sie bei der Auswahl eines neuen Netzteils auf die Spannung des Originals. Sie können diese...
3 Tétel 1 - 3 megjelenítése

Gyakran kiválasztott termékek

A Makita azon gyártók között van, amelyek világszerte sokféle fogyasztó körében népszerűek. A márka védjegyét viselő termékeket a hatékonyság, a kiváló kivitelezés minősége, a kizsákmányolás ellenállása és a kedvező ár jellemzi. Ez olyan beruházássá teszi, amely rövid és hosszú távon gyorsan megtérül. Fejlesztése ellenére a Makita felszerelése nem elpusztíthatatlan. A hibás töltő megsemmisíti a csavarhúzó működését, és gyakran az eredeti alkatrész megvásárlása lehetetlen vagy túl problematikus (hosszú várakozás). Green Cell a Makita technológiai megoldásainak megfelelő minőség. Green Cell Makita csavarhúzó-töltője az eredeti tökéletes utánzata, amely lehetővé teszi az eszköz gyors karbantartását ésszerű energiaszint mellett. Az alább felsorolt csavarhúzó-töltőket speciálisan választották ki és kompatibilisek a Makita különböző márkájú modelleivel. Ez lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy biztosak legyenek abban, hogy teljesen kompatibilis eszközöket vásárolnak, amelyek megfelelnek elvárásaiknak és igényeiknek.

Helyreállított teljesítmény

A töltő hiánya megegyezik a csavarhúzó akkumulátorának feltöltésének képességével, amely hirtelen leállítja a munkát, és már nem várja a helyzet kialakulását. A Green Cell Makita csavarhúzók töltői olyan minőség , amely gyorsan érezhető. A GC töltőt nagyon jó mechanikai sérülésekkel szemben ellenálló képesség, hatékonyság és alacsony ár jellemzi. Az ebben a kategóriában kínált felszerelések gyorsan alkalmazkodnak a szakemberek és az aranykezelő igényeihez. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatunkkal . Biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magad számára.