Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Töltő vezeték nélküli csavarhúzóhoz (2)

Töltő vezeték nélküli csavarhúzóhoz

A töltő egy eszköz, amely szükséges az elektromos kéziszerszámok megfelelő működéséhez. Gyakran használják gyorsan, mivel az elektromos kéziszerszámokkal végzett munka gyakorisága növekszik. A munkakörülmények , amelyek között az elektromos kéziszerszámok, és így a töltők is vannak, rendkívül nehéz lehet az eszköz számára. A szennyeződés, a por és a mechanikai károsodás veszélye sokféle veszélyt jelent, amelyek miatt a berendezés már nem használható. A hibás töltő hibás szerszám. Töltők vásárlásakor óvatosnak kell lennie, és emlékeznie kell a kompatibilitásra . Ellenkező esetben nagyon könnyű elhagyni a vásárlást, megrongálni az eszközt és lerövidíteni az akkumulátor élettartamát.

Töltő 18V, 12V csavarhúzóhoz

Boltunkban az Battery Empire széles választékot kínál a különféle márkákhoz tartozó csavarhúzók és más szerszámgépek töltőinek. Green Cell csavarhúzók és más szerszámok tökéletesen reprodukált modellek, amelyek lehetővé teszik a biztonságos töltést a megfelelő paraméterekkel - 12 vagy 18 volt. A töltő megfelelő modelljének kiválasztásához válasszon a következő elektromos kéziszerszámok gyártói közül:
Választ kategóriák:
Sorrend:

Súgó zóna

Elektromos szerszám adapter - milyen feszültség?

Új tápegység kiválasztásakor ügyeljen az eredeti feszültségére. Ezeket az információkat az eredeti tápegységen olvashatja – így biztos lehet benne, hogy az Ön által választott termék megfelelően elvégzi a feladatát.


Új tápegység kiválasztásakor ügyeljen az eredeti feszültségére. Ezeket az információkat az...
2 Tétel 1 - 2 megjelenítése

18V, 12V töltők

Kínálunk hatékony és költséghatékony töltőket csavarhúzókhoz és egyéb szerszámgépekhez. A stabil és biztonságos 12 és 18 V-os töltők gyorsan töltik az akkumulátort, és lehetővé teszik a munka folytatását. Az elektromos kéziszerszám-töltőket széles feszültségtartományban történő használatra tervezték, így különféle akkumulátor-modellekkel is használható. A csere-töltő vásárlása olyan beruházás, amely rövid és hosszú távon is gyorsan kifizetődő. Boltunk széles választéka lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálhassa a különböző gyártóktól származó elektromos kéziszerszámok legjobb változatát .

A fajta, amire szüksége van

A munkavégzés során gyakran használnak különféle cégek elektromos szerszámait, mivel rendelkeznek olyan eszközökkel, amelyek lehetővé teszik a berendezések gyors feltöltését, és nélkülözhetetlenek a munka megfelelő ütemben tartásához. A különféle típusú és típusú márkájú elektromos kéziszerszámok töltőinek széles választéka lehetővé teszi üzleti vállalkozásunk számára, hogy jobban kiszolgálja ügyfeleink változatos igényeit. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatunkkal.