Keressen valamit magadnak

Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Töltő vezeték nélküli csavarhúzóhoz (16)

Töltő vezeték nélküli csavarhúzóhoz

A töltő egy eszköz, amely szükséges az elektromos kéziszerszámok megfelelő működéséhez. Gyakran használják gyorsan, mivel az elektromos kéziszerszámokkal végzett munka gyakorisága növekszik. A munkakörülmények , amelyek között az elektromos kéziszerszámok, és így a töltők is vannak, rendkívül nehéz lehet az eszköz számára. A szennyeződés, a por és a mechanikai károsodás veszélye sokféle veszélyt jelent, amelyek miatt a berendezés már nem használható. A hibás töltő hibás szerszám. Töltők vásárlásakor óvatosnak kell lennie, és emlékeznie kell a kompatibilitásra . Ellenkező esetben nagyon könnyű elhagyni a vásárlást, megrongálni az eszközt és lerövidíteni az akkumulátor élettartamát.

Töltő 18V, 12V csavarhúzóhoz

Boltunkban az Battery Empire széles választékot kínál a különféle márkákhoz tartozó csavarhúzók és más szerszámgépek töltőinek. Green Cell csavarhúzók és más szerszámok tökéletesen reprodukált modellek, amelyek lehetővé teszik a biztonságos töltést a megfelelő paraméterekkel - 12 vagy 18 volt. A töltő megfelelő modelljének kiválasztásához válasszon a következő elektromos kéziszerszámok gyártói közül:
Sorrend:

Súgó zóna

Netzteil für Elektrowerkzeuge - welche Spannung?

Achten Sie bei der Auswahl eines neuen Netzteils auf die Spannung des Originals. Sie können diese Informationen auf dem Original-Netzteil nachlesen - so können Sie sicher sein, dass das von Ihnen gewählte Produkt seine Aufgabe richtig erfüllen wird.


Achten Sie bei der Auswahl eines neuen Netzteils auf die Spannung des Originals. Sie können diese...
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Metabo 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Panasonic 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät 21V für Ryobi 18V Li-Ion ONE+ RB18L15 RB18L25 RB18L50
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für DeWalt 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Black&Decker 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Hitachi 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
9 455 Ft
16 Tétel 1 - 16 megjelenítése

18V, 12V töltők

Kínálunk hatékony és költséghatékony töltőket csavarhúzókhoz és egyéb szerszámgépekhez. A stabil és biztonságos 12 és 18 V-os töltők gyorsan töltik az akkumulátort, és lehetővé teszik a munka folytatását. Az elektromos kéziszerszám-töltőket széles feszültségtartományban történő használatra tervezték, így különféle akkumulátor-modellekkel is használható. A csere-töltő vásárlása olyan beruházás, amely rövid és hosszú távon is gyorsan kifizetődő. Boltunk széles választéka lehetővé teszi, hogy gyorsan megtalálhassa a különböző gyártóktól származó elektromos kéziszerszámok legjobb változatát .

A fajta, amire szüksége van

A munkavégzés során gyakran használnak különféle cégek elektromos szerszámait, mivel rendelkeznek olyan eszközökkel, amelyek lehetővé teszik a berendezések gyors feltöltését, és nélkülözhetetlenek a munka megfelelő ütemben tartásához. A különféle típusú és típusú márkájú elektromos kéziszerszámok töltőinek széles választéka lehetővé teszi üzleti vállalkozásunk számára, hogy jobban kiszolgálja ügyfeleink változatos igényeit. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatunkkal.