Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Power Bank Green Cell GC PowerPlay10S 10000mAh gyors töltéssel 2x USB Ultra Charge és 2x USB-C tápegység 18W

Green Cell
Termék elérhető
Szállítás akár 24 órán keresztül.
megelégedettségi garancia - 30 napos visszaküldési politika
 • Nyerjen előnyt bárhol is, a Green Cell PowerPlay10S használatával - akár 36 további óra eszközei számára
 • Töltsön akár 3 eszközt egyszerre - az USB-C 18W-os és 2x USB-A Ultra Charge portoknak köszönhetően nemcsak az okostelefonokat, hanem még többet is gyorsan tölthet igényes eszközök, mint például az iPad Pro 2020 vagy a Nintendo Switch
 • A rendkívül stílusos és hihetetlenül tartós kialakítás lehetővé teszi az árambank kényelmes és biztonságos használatát minden körülmények között
 • A mobilitás iránti szenvedéllyel jött létre - a GC PowerPlay10S egy termék, amelyet teljes egészében a Green Cell mérnökei terveztek
11 690 Ft

Mennyiség:

 

GC PowerPlay10S

A GC PowerPlay10S a Green Cell Power Bankok fejlődésének következő lépése. Mi vettük a GC PRIME legjobbjait, és felfegyverkeztünk a legújabb technológiai megoldásokkal, új szintre emelve. Két további port hozzáadásával létrehoztunk egy Power Bankot, amelynek köszönhetően minden területen előnyt szerezhet.

Tervezés

A PowerPlay10S tervezésénél tudtuk, hogy folytatni szeretnénk a zászlóshajó Power Bankunk jellegzetes kialakítását. Ezért zártuk le a rendkívül tágas lítium-polimer cellákat egy stílusos burkolatban, amelyet nemcsak két további port hozzáadásával javítottunk, hanem a Green Cell logóját is a Power Bank aktuális kapacitását megjelenítő gombgá változtattuk.

Még több eszköz

A GC PowerPlay10S power bankot 3 gyors porttal látták el, amelyeknek köszönhetően egyszerre akár 3 eszközt is tölthet: USB-C Power Delivery port, amely akár 18W teljesítményű eszközök töltésére is alkalmas, vagy a Power Play töltéséhez 2 USB-A port a saját Ultra Charge technológiájával, valamint egy USB-C port, amely a Power Bank azonnali töltésére szolgál.

Szerezzen előnyt

Egy olyan világban, ahol a másodpercek számítanak, órákat adunk. Kiváló minőségű lítium-polimer celláknak köszönhetően a GC PowerPlay10S kényelmet nyújt készülékeinek bárhol, akár további 36 órán keresztül történő használatához!

Portok

Felejtsd el a lemerült eszközök problémáját! A 3 portnak köszönhetően a PowerPlay10S hatékonyan képes megbirkózni az eszközök töltésével, és az Átfutás funkció lehetővé teszi, hogy többportos töltőként használja. Maga a powerbank a két C típusú USB-port használatával tölthető fel, 20 W teljesítményig.

Hagyja az áramot szabadon áramolni

Az áthaladás funkció lehetővé teszi a Power Bank, valamint az összes csatlakoztatott eszköz egyidejű töltését. Ez időt és helyet takarít meg a poggyászában.

Kompatibilitás

Egyre inkább az okostelefonok vannak az egyedüli eszközök, amelyeket magunkkal hordunk és amelyeket újratölteni kell. Ezért a még igényesebb eszközök leggyorsabb töltésének garantálása érdekében az energiabankunkat USB-C PD 18W-os porttal szereltük fel, amely könnyen kezelheti az olyan töltőeszközöket, mint az iPad Pro 2020 vagy a Nintendo Switch. Természetesen nem feledkeztünk meg a klasszikus okostelefonokról sem - a két USB-A Ultra Charge portnak köszönhetően egyszerre töltheti fel Samsung S21 és iPhone 12 vagy SE (2020) készülékeit!!

Biztonság az Ön és az eszközei számára

A működés biztonságát kiváló osztályú elektronika, a sérülések ellenálló képességét pedig egy átgondolt kialakítás és anyagok biztosítják, amelyekből a PowerPlay10S készült.

Kompatibilis a következő akkumulátor modellekkel
  Kompatibilis a következő eszközökkel
   Műszaki adatok
   kapacitás:
   10000 mAh
   Teljesítmény:
   18W
   sejttípus:
   Li-Polymer
   Bemenet:
   USB-C1: 5-9V/2A (Max 18W); USB-C2: 5V/3A; 9V/2A
   állami:
   új
   Átmegy:
   Igen
   túlmelegedés elleni védelem:
   Igen
   Mélykisülés elleni védelem:
   Igen
   túlterhelés elleni védelem:
   Igen
   Szín:
   fekete
   Szavatosság:
   12 Monate
   Gyártó:
   Green Cell
   méretek:
   140x72x14mm
   Kimenetek száma:
   3
   Termékkód:
   PBGC02S
   Vásárlói visszajelzések és kérdések
   Fejezze ki véleményét

   Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

   Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

   Átlagos osztályzat
   Fejezze ki véleményét
   empty-star empty-star empty-star empty-star empty-star

   Ennek a terméknek még nincs véleménye. Legyen Ön az első, aki értékeli őt.

   Megjegyzés írásához be kell jelentkeznie, és rendelkeznie kell a megvásárolt termékkel.

   ×

   Köszönjük, hogy hozzáadta véleményét, hamarosan elérhetővé válik a termékkártyán.

   Bezárás
   Gyakran Ismételt Kérdések
   Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?
   Néz
   Lehetőség van nagyobb kapacitású akkumulátorok használatára. Az akkumulátor kapacitását mérföld amperórában (mAh) fejezzük ki, minél nagyobb a kapacitás értéke, pl. 3000 mAh, annál hosszabb üzemidő érhető el egy akkumulátortöltéssel, ami növeli mobilitásunkat és hatékonyságunkat.
   Hogyan válasszunk powerbankot?
   Néz
   1. A telefon akkumulátorkapacitása A legfontosabb dolog, amit ellenőriznünk kell, a telefonunk akkumulátorkapacitása, amely alig több mint 1000 mAh-tól akár 4000 mAh-ig is változhat. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a töltési folyamat során elkerülhetetlen az energiaveszteség, ami akár 75%-kal is csökkentheti a power bank tényleges teljesítményét. Ez teljesen természetes jelenség, és figyelembe kell venni.
   2. Power bank okostelefonhoz - mely paramétereket kell figyelembe venni? Ha olyan telefonnal rendelkezik, amely lehetővé teszi a gyorstöltést, érdemes olyan hálózati adaptert választani, amely támogatja a 2.1A vagy a QC 3.0 töltést, így akár kétszer olyan gyorsan tölthet, mint más modelleknél. Felhívjuk azonban figyelmét, hogy ha a telefon nem kompatibilis vele, a gyorstöltési lehetőség nem tesz jót nekünk.
   Mi az az Ultra Charge?
   Néz
   Az Ultra Charge gyorstöltés három töltési profilon alapul - 5/9/9/12V. Attól függően, hogy melyik eszközt csatlakoztatja, biztos lehet benne, hogy a megfelelő töltési feszültséget választotta, és az intenzitás a lehető legmagasabb. A technológia a csatlakoztatott eszköztől függetlenül garantálja a biztonságos és gyors töltést. Az Ultra Charge segítségével a legtöbb okostelefont 0-ról 100%-ra tudjuk feltölteni 1-1,5 óra alatt.
   Kábel csatlakozik a tápegységhez?
   Néz
   Mindegyik hálózati adapterhez tartozik egy USB-Micro-USB vagy USB-C kábel (lásd a specifikációkat), amellyel a tápadapter tölthető, és ha a telefon rendelkezik megfelelő aljzattal, akkor ezen a kábelen keresztül is tölthető.
   Ez a power bank megfelelő lesz a telefonmodellhez?
   Néz
   Valójában bármilyen power bank alkalmas lesz a telefonunkhoz, amennyiben okostelefonról van szó. Minden a preferenciáinktól és a célunktól függ. Ha olyan praktikus eszközre van szüksége, amely nem foglal sok helyet, és zsebben is hordható, akkor akár 10 000 mAh kapacitású power bankokat ajánlunk. Ha azonban szeretnénk egy speciális tápegységet más eszközök energiaellátására, akkor egy dupla 20 000 mAh-s modellt javasolunk.
   Hogyan lehet ellenőrizni az akkumulátor kapacitását egy mobiltelefonban?
   Néz
   Az akkumulátor kapacitása közvetlenül az akkumulátoron van feltüntetve. Ez az információ a készülék belsejében található. Használhat modern alkalmazásokat is, amelyek figyelik az akkumulátor állapotát. Ilyen program például az Android okostelefonokhoz kifejlesztett Battery Info. Az alkalmazás könnyen használható, így könnyen ellenőrizhető az akkumulátor aktuális állapotára vonatkozó információ.
   Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?
   Néz
   Az akkumulátor milliamperórában (mAh) megadott kapacitása eltérhet a gyári akkumulátortól. Ha nagyobb kapacitású akkumulátort választ, akkor készüléke hosszabb élettartamú lesz, és nagyobb mobilitást és használati komfortot nyer!
   A töltőnek van gyorstöltési funkciója?
   Néz
   Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.
   A töltő paraméterei - mire kell figyelni?
   Néz
   A töltő kiválasztásakor több szempontot is figyelembe kell venni. Ezek közül a legfontosabbak: a töltő teljesítménye, a bemenet típusa és az alkalmazott gyorstöltési technológiák.
   Töltő Power Delivery technológiával, mit jelent a PD?
   Néz
   A Power Delivery egy gyorstöltési technológia. Egyszerűen fogalmazva, az ezt a változatot támogató töltők automatikusan kiválasztják a megfelelő töltést a csatlakoztatott eszközhöz, így biztosítva a gyors és hatékony töltést.
   A gyorstöltés funkcióval ellátott töltővel egy normál mobiltelefont is lehet tölteni?
   Néz
   Ha régebbi mobiltelefont használ, amely nem rendelkezik gyorstöltési technológiával, akkor nem kell külön töltő vásárlása nélkül elmennie. Telefonja megfelelően fog tölteni, a modern töltők pedig számos további funkcióval rendelkeznek, amelyek minden helyzetben jól jöhetnek.
   Milyen töltési kapacitással kell rendelkeznie a mobiltelefon-töltőnek?
   Néz
   Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a paraméter wattban van megadva). Ügyeljen a töltő csatlakozóinak számára is – így olyan készüléket válasszon, amelyik kényelmesen használható. A legnépszerűbb modelleket az alábbi linken találja: Hogyan válasszuk ki a megfelelő telefontöltőt?