Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Ryobi (1)

Akkumulátorok a Ryobi vezeték nélküli csavarhúzóhoz

Az elektromos szerszámok olyan eszközök széles skálája, amelyek megkönnyítik az életet felújítás és építés során. A csavarhúzók az egyik leggyakrabban használt eszköz , amelyek lehetővé teszik a feladatok gyors elvégzését és a dinamikus munkafolyamatok fenntartását. Amikor egy csavarhúzó meghibásodni kezd, növekszik a különféle (rövidebb vagy hosszabb) leállás ideje. Ennek eredményeként a munka nem fejlődhet szabadon és dinamikusan. Ha egy csavarhúzó problémákat okoz, ideje közelebbről megvizsgálni az akkumulátort és az akkumulátorokat. A csavarhúzóban szükség van az akkumulátor időnkénti cseréjére. Ha ezt a fontos változást korábban, mint később nyomja meg a szélén, akkor van egy hibás szerszám és egy halom végtelen munka.

Akkumulátorok Ryobi-hoz

A Ryobi csavarhúzók a hazai piacon az egyik legnépszerűbb szerszám. A fogyasztók a Ryobi felé fordulnak a kivitelezés, a teljesítmény és az ár-érték arány kombinációja érdekében. De még az olyan szerszámok, mint a Ryobi, sem elpusztíthatatlanok. az

Akkumulátor egy Ryobi csavarhúzóhoz

Érdemes, ha az eszköz egyértelműen megmutatja a hiba jeleit, és nem várja meg, amíg lefagy a kezében.
Választ kapacitás:
Sorrend:

Súgó zóna

Ha Ni-Cd (nikkel-kadmium) akkumulátorom van, használhatok Ni-Mh (nikkel fémhidrid) cellákat?

Jelenleg nem forgalmaznak Ni-Cd cellás akkumulátorokat, helyettük Ni-Mh elemek kerülnek, amelyek kevésbé károsak a környezetre. Ezeket a cellákat felváltva használhatjuk, így a Ni-Cd akkumulátorért cserébe használhatjuk a Ni-Mh akkumulátort.


Jelenleg nem forgalmaznak Ni-Cd cellás akkumulátorokat, helyettük Ni-Mh elemek kerülnek, amelyek...

Ha régi töltőm van, akkor tölti az újat?

Ebben az esetben ügyeljen az akkumulátorban használt cellák típusára. Ha Li-Ion (lítium-ion) akkumulátor vásárlását tervezi, és korábban Ni-Mh (nikkel-metil-hidrid) vagy Ni-Cd (nikkel-kadmium) elemekkel ellátott akkumulátort használt, az új akkumulátor nem a miénk lesz. megfelelő töltőt kell vásárolnia.


Ebben az esetben ügyeljen az akkumulátorban használt cellák típusára. Ha Li-Ion (lítium-ion)...

Mennyi ideig bírja az akkumulátor egy csavarhúzóval?

A Green Cell akkumulátorokat hosszú cellaélettartam jellemzi – akár 1000 töltési ciklust is képesek „kezelni”, ami biztosítja készüléke hosszú működési idejét.


A Green Cell akkumulátorokat hosszú cellaélettartam jellemzi – akár 1000 töltési ciklust is...
Green Cell ® Akkumulátor RB18L50 a Ryobi ONE + P1100 P200 P300 P400 P500 P600 P700 18V 5000mAh
kapacitás: 5Ah
Feszültség: 18V
Termékkód: PT62
21 999,00 Ft
Kosárba
Showing 1 - 1 of 1 item

Minőség a Green Cell

Green Cell Ryobi akkumulátorok a Green Cell csavarhúzóval ötvözik a minőséget, a teljesítményt és a hosszú élettartamot. Segítenek az eszközökön gyorsan helyreállítani energiahatékonyságukat és megoldani a kihívásokat. Green Cell olyan minőség, amelyben sok modern fogyasztó bíz meg. Az Battery Empire olyan termékek széles skáláját tartalmazza, amelyek tökéletesen illeszkednek a Ryobi meglévő berendezéseihez . Biztosítják a hosszú életet egyszerre. A Ryobi Power Tools újratölthető elemeit és az Battery Empire alatt kapható újratölthető elemeket védik a mély kisülés és a túltöltés ellen, ami jelentősen meghosszabbítja a berendezés élettartamát.

A ugrást fogja érezni.

A Green Cell Ryobi és újratölthető elemei észrevehető energianövelést biztosítanak. Berendezéseik gyorsan visszanyerik teljes funkcionalitását, és a javítási és építési munkák fenntarthatják dinamikus ütemüket. Folyamatosan frissített és speciálisan kiválasztott ajánlatunkban megtalálható a Ryobi elemek és akkumulátorok széles választéka , amelyeket gyorsan igazítanak a készülék és a kezelő egyedi igényeihez (pl. Költségvetési opciók). Green Cell elemek és akkumulátorok rövid és hosszú távon megtérülnek. Minden akkumulátorra 12 hónapos garanciát vállalunk a Ryobi csavarhúzóhoz és egyéb akkumulátorokhoz. Meggyőződésünk, hogy termékeink kiváló minőségűek , de ha a termék nem felel meg az elvárásainak, 30 napon belül visszaadhatja.