Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

GoPro (2)

GoPro töltő

Manapság az aktív időtöltés nem csak egy gyönyörű szlogen, hanem a valóság, amelyet sok ezer ember valósít meg, akik képtelenek ülni a terepen. A GoPro egy olyan módszer, amellyel rögzítheti dinamikus élményeit, több felszívódhat és jobban kifejezheti magát. A GoPro kamerák egyre népszerűbbek az utóbbi években. Ezek az eszközök azonban képesek gyorsan behatolni a rendelkezésre álló energiaforrásokba. A GoPro töltők a szükséges kiegészítők annak biztosításához, hogy az egység a legmagasabb szintű funkcionalitással működjön. A dinamikus felhasználó számára hozzáférést kell biztosítani a kamera vagy a webkamera feltöltéséhez (gyakran). Maga a GoPro nagyon hatékony, de nincs kimeríthetetlen mennyiségű energia. Ez egy megoldás azok számára, akik gyorsabban és gyorsabban akarnak futni / vezetni / úszni / repülni. A Battery Empire áruházunk különféle GoPro fényképezőgép-töltő opciókat kínál, amelyeket gyorsan igazítanak a tulajdonos és a berendezés igényeihez. az

GoPro töltők

ebben a kategóriában 12 hónapos garancia van. Ez biztosítja ügyfeleink számára, hogy olyan minőségi megoldásokat vásárolnak, amelyek nem fogják csalódni elvárásaikat.
Sorrend:
Kamera Akku-Ladegerät AHBBP-501 Green Cell ® für GoPro AHDBT-501, HD Hero5, HD Hero6+
Kamera Akku-Ladegerät AHBBP-401 Green Cell ® für GoPro AHDBT-401, HD Hero4
11 930,00 Ft
11 930,00 Ft
Kosárba
2 Tétel 1 - 2 megjelenítése

Megfelelő töltők a GoPro fényképezőgéphez

A GoPro a márka, amelyet aktív emberek ezrei választottak szerte a világon. Az ezzel a szimbólummal megjelölt eszközök gyorsan alkalmazkodnak a dinamikus vásárlók magas igényeihez, és segítenek számukra szenvedélyükben kifejezni magukat. A GoPro-val szerzett tapasztalatok egyre népszerűbbek. De mindez energiára van szüksége. Ha a fényképezőgép töltője meghibásodik, akkor az eszköz terjedelmes, nehéz előtétté válik. A töltő időnkénti cseréje nem jelent nagy gondot, de lehetővé teszi, hogy a készüléket a megfelelő energiaszinten tartsa. Új töltő vásárlása rövid és hosszú távon kifizetődő befektetés. Ebben a kategóriában különböző GoPro modellek töltőit találja, amelyek kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik az eszközök mindennapi használatát.

Kiváló minőségű töltők a GoPro-hoz

Az üzletünkben az Battery Empire folyamatosan frissíti a GoPro kamera töltőkészletét . Ez lehetővé teszi számunkra, hogy jobban megfeleljünk ügyfeleink folyamatosan növekvő igényeinek. Amikor GoPro töltőt vásárol, biztos lehet benne, hogy a piacon megtalálható legjobb megoldások közül választhat. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal, biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magadnak.