Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Panasonic (1)

Panasonic kamera akkumulátor

A kameraakkumulátorok és a kamerák egyre hatékonyabbá válnak ma. Könnyű ezer kép vagy óra videó készítésére egyetlen töltési ciklusban. Végül is, a kamera akkumulátorai, a kamerák sok energiát vesznek igénybe az idő múlásával . Intenzív használat után egyre több időt töltnek a töltővel, és teljesítményük észrevehetően csökken. Működő akkumulátor nélkül a készülék gyorsan és rosszul hibás lehet. Manapság a fényképezőgépeket egyre gyakrabban használják, nem csak utazáskor. Az erős benyomások és a fotózás szerelmeseinek száma folyamatosan növekszik. Ennek eredményeként a fényképészeti felszerelés egyre több modern fogyasztó kezében van. A berendezéshez kiegészítő kiegészítőkre van szükség, amelyek lehetővé teszik a megfelelő funkcionalitás és kényelem biztosítását a felhasználó számára. A fényképezőgép akkumulátorai a fő kiegészítő tartozékok, amelyekre előbb vagy utóbb szüksége lesz. A kamera időnkénti elemcseréje lehetővé teszi a megszokott eszközök teljes funkcionalitásának és hatékonyságának elérését. A Battery Empire áruházunk számos különféle hozzáférést kínál

A Panasonic akkumulátor opciói

, Az összes akkumulátor 12 hónapos garanciával rendelkezik, és védelmet nyújt a túltöltés és a túltöltés ellen. Ez lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy biztosak legyenek abban, hogy bizonyítottan kiváló minőségű kiegészítőket vásárolnak készülékükhöz.
Választ kapacitás:
Sorrend:

Súgó zóna

Hogyan válasszunk akkumulátort a fényképezőgéphez?

Ahhoz, hogy a fényképezőgéphez kompatibilis akkumulátort válasszon, ellenőrizni kell az eredeti akkumulátor modelljét. Hol találja ezt az információt? Természetesen az adattáblán, amely közvetlenül a terméken található.


Ahhoz, hogy a fényképezőgéphez kompatibilis akkumulátort válasszon, ellenőrizni kell az eredeti...

Elemcsere a fényképezőgépben

Új akkumulátor vásárlása után nincs más hátra, mint elkezdeni használni. Az akkumulátor cseréje nem nehéz, és a legtöbb esetben saját kezűleg is megteheti – ha gondja van, mindig nézze meg a youtube útmutatóit.


Új akkumulátor vásárlása után nincs más hátra, mint elkezdeni használni. Az akkumulátor cseréje...

Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?

Az akkumulátor kapacitása (mAh) nagyobb lehet, mint az eredeti akkumulátoré. Kérjük, vegye figyelembe, hogy minél nagyobb az akkumulátor, annál hosszabb a készülék élettartama.


Az akkumulátor kapacitása (mAh) nagyobb lehet, mint az eredeti akkumulátoré. Kérjük, vegye...
Újdonság
Green Cell ® Akku DMW-BMA7/CGA-S006 für Panasonic DMC FZ35, FZ7, FZ8, FZ18, FZ30, FZ50 7.4V 700mAh
Újdonság
Kapacitás: 700 mAh
Feszültség: 7.4V
Termékkód: CB58
12 000,00 Ft
Showing 1 - 1 of 1 item

A Panasonic akkumulátorok széles választéka

A Panasonic világhírű márka a magas színvonalú technológiai megoldások számára. A Panasonic kamerák olyan minőségűek, amelyek hosszú ideig kifizetik, mind rövid, mind hosszú távon. Minden fejlemény ellenére a Panasonic készülékek újra és újra nem képesek ellenállni az idő próbájának. A kamera vagy a fényképezőgép elemei a múlté. Az elem cseréje egy Panasonic fényképezőgépben gyorsan újraélesztheti a készüléket, és megbizonyosodhat arról, hogy az hosszú ideig tart. A Battery Empire üzletünkben a Panasonic fényképezőgép különféle elemeinek széles választékát találja. A kínálat változatossága megkönnyíti számunkra az alkalmazkodást az ügyfelek növekvő igényeihez és az egyéni igényekhez. Az új akkumulátor a berendezés második élettartama és gazdaságosabb megoldás, mint egy új kamera vásárlása. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatunkkal . Biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magad számára.