Keressen valamit magadnak

Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Töltő Bosch vezeték nélküli csavarhúzóhoz

A csavarhúzók az egyik legszélesebb körben használt szerszám, különféle kisebb és nagyobb karbantartási munkákhoz. Minden önhúzott aranyfogantyú ilyen típusú felszereléssel rendelkezik a szerszámkészítés során. A nagyteljesítményű csavarhúzók sok év alatt képesek jól működni, segítve a munkát és a hatékony haladást. Az ilyen típusú berendezéseket azonban alkalmanként be kell tölteni. A csavarhúzóban lévő hatékony akkumulátor lehetővé teszi a teljes teljesítmény hosszú időn keresztül történő fenntartását, de idővel elkerülhetetlenül önmagát üríti. Időnként nem annyira a teljes terhelés, hanem a gyors feltöltés szükséges ahhoz, hogy a felszerelés jól működjön, és folyamatban levő munka közben. A csavarhúzó-töltők olyan elem , amelyre ritkán figyelnek, amíg egészségtelenné válnak. A kábelszakadások, a mechanikai sérülések és az egyszerű gondatlanság lehetővé teszik a töltők számára, hogy megtagadják a szabályok betartását. Ennek eredményeként a csavarhúzó kihasználatlan, és a munka áll. Boltunkban az Battery Empire nagy választékban töltőket kínál a Bosch csavarhúzókhoz, amelyek gyorsan csatlakoztatják az eszközt a megfelelő tápvezetékhez. Kiváló minőség és teljesítmény

Bosch csavarozók töltők

egy olyan befektetés, amely rövid és hosszú távon gyorsan megtérül.
áramerősség
kibocsátás
Showing 1 - 1 of 1 item

Minőség a Green Cell

A Bosch egy világszerte elismert márka, amely fejlett fogyasztási cikkek széles skáláját kínálja . A Bosch csavarhúzók nagy érdeklődést mutatnak a teljesítmény, a tartósság, a megbízhatóság és az ár-érték arány kombinációját kereső fogyasztók számára. De még a Bosch csavarhúzókkal is. A töltők időről időre cserélhetők. Ezek az alkatrészek különféle típusú sérüléseknek és rendellenes memórianak vannak kitéve. A töltő hirtelen kiesése vagy meghibásodása miatt a berendezés használhatatlanná válik, és költséges állásidőt okoz. Green Cell töltők a Bosch csavarhúzókhoz tökéletesen kiegészítik az eredeti anyagot, és bizalmat adnak Önnek arra, hogy kompatibilis legyen a különféle Bosch modellekkel. Minden töltő rendelkezik túlmelegedés-védelemmel, valamint túlterhelés- és mélykisülés-védelemmel. Ezen felül minden Bosch elektromos kéziszerszám-töltőnek 12 hónapos garancia van.

Az előadás, amit érzel

A Bosch Green Cell csavarhúzó-töltők észrevehető energiaugrást kínálnak, amellyel gyorsabban és hatékonyabban tölthetik fel az elektromos kéziszerszámot. Ennek eredményeként a rendszer gyorsan visszanyeri a teljes funkcionalitást, és munkája lépést tud tartani . A speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített kínálatunkban gyorsan megtalálja a Bosch csavarhúzókhoz tartozó töltők széles skáláját, amelyek gyorsan alkalmazkodnak az eszköz és a kezelő egyedi igényeihez (pl. Költségvetési opciók).
OK