Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Canon (2)

Canon kamera akkumulátor

A Canon fényképezőgép akkumulátora idővel lemerül. Egyre több időt tölt a töltéssel, és a funkcionalitás időtartama jelentősen rövidebb. Ez egy olyan probléma, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni. Az akkumulátoroknak soknak elviselniük kell, és a kamera magas követelményeket támaszt rájuk. Manapság egyre több a fotózás szerelmese. Az életében egy fontos és gyönyörű pillanat rögzítése, valamint fényképezőgéppel történő rögzítése lehetővé teszi a memória örök megőrzését. A fényképezés mindig jobb, mint a legjobb telefon. A Canon kamerák a modern, tájékozott felhasználók piacán az egyik legnépszerűbb lehetőség . De még a Canon sem képes kimeríthetetlen energiát szolgáltatni. A Canon fényképezőgépének időnkénti akkumulátorcseréje lehetővé teszi, hogy új életet lélegezzen a készülékben, és hosszabb ideig működjön. A Battery Empire áruházunk széles választékát kínálja a Canon akkumulátor-lehetőségeiről, amelyeket gyorsan igazítanak a felhasználó és az eszközök egyedi igényeihez. Mindegyikre

Canon akkumulátor

12 hónapos garanciát vállalunk. Ez nyugodtan nyújt ügyfeleinknek, hogy a legjobb minőségű, hosszú ideig működő megoldásokat kapják.
Sorrend:

Súgó zóna

Hogyan válasszunk akkumulátort a fényképezőgéphez?

Ahhoz, hogy a fényképezőgéphez kompatibilis akkumulátort válasszon, ellenőrizni kell az eredeti akkumulátor modelljét. Hol találja ezt az információt? Természetesen az adattáblán, amely közvetlenül a terméken található.


Ahhoz, hogy a fényképezőgéphez kompatibilis akkumulátort válasszon, ellenőrizni kell az eredeti...

Elemcsere a fényképezőgépben

Új akkumulátor vásárlása után nincs más hátra, mint elkezdeni használni. Az akkumulátor cseréje nem nehéz, és a legtöbb esetben saját kezűleg is megteheti – ha gondja van, mindig nézze meg a youtube útmutatóit.


Új akkumulátor vásárlása után nincs más hátra, mint elkezdeni használni. Az akkumulátor cseréje...

Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?

Az akkumulátor kapacitása (mAh) nagyobb lehet, mint az eredeti akkumulátoré. Kérjük, vegye figyelembe, hogy minél nagyobb az akkumulátor, annál hosszabb a készülék élettartama.


Az akkumulátor kapacitása (mAh) nagyobb lehet, mint az eredeti akkumulátoré. Kérjük, vegye...
Green Cell ® Akku LP-E8 und Ladegerät LC-E6 für Canon PowerShot G15 G16 G1X G3X SX40 HS SX40HS SX50 HS SX60 HS 7.4V 800mAh
Green Cell ® akkumulátor AHDBT-501 AABAT-001 GoPro HD HERO5 HERO6 HERO7 fekete 3,85 V 1220 mAh
kapacitás: 1100 mAh
Feszültség: 7.4V
Termékkód: CB42+ADCB34
11 950,00 Ft
kapacitás: 6000 mAh
Feszültség: 7.2V
Termékkód: CB75
10 990,00 Ft
2 Tétel 1 - 2 megjelenítése

Canon nagy teljesítményű akkumulátorok

A Canon olyan márka, amely a fogyasztók számára világszerte nemcsak a fényképezéshez, hanem minőségi felszereléshez is hozzáférést biztosít. A Canon fényképezőgépeket azok a felhasználók értékelik, akik a minőség, a teljesítmény és az ár-érték arány kombinációját keresik. A kamera akkumulátorok kiemelt fontosságúak, és valószínűtlen, hogy berendezései teljes élettartama egyetlen akkumulátorra fordul - főleg ha intenzíven használják. A Canon akkumulátor egy kis erőfeszítés, amely több hónappal meghosszabbítja a készülék élettartamát, és helyreállítja a szokásos kényelmet . Az Battery Empire széles választékban találja az akkumulátorokat, amelyek kielégítik a különböző Canon fényképezőgép-modellek igényeit. Gyorsan alkalmazkodik az egyéni igényekhez és a költségvetéshez, és készülékeit ismét nagyobb energiatartalommal látja el. A hallókészülék akkumulátorának cseréje rövid és hosszú távon kifizetődő befektetés. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatunkkal . Biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magad számára.