Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

IDŐ (1)

AEG porszívó akkumulátor

A vezeték nélküli porszívók olyan kényelmet jelentenek, amelyet minden nap érezhet. Az akkumulátorok és akkumulátorok a vezeték nélküli porszívókhoz nélkülözhetetlen kiegészítők e kényelem fenntartásához. A vezeték nélküli porszívó hosszabb ideig képes egyetlen töltést elviselni. Ne feledje azonban, hogy a teljesítmény idővel csökken. Ennek oka egy egyszerű akkumulátor, akárcsak minden más működő kompresszor. Az akkumulátor vagy az újratölthető akkumulátor időnkénti cseréjével optimális energiaszintet tud tartani, és ne várjon a fali aljzaton, amíg a készüléket meg nem töltik a tisztításhoz. A kiváló minőségű AEG porszívók lehetővé teszik, hogy új életet lélegezzen a készülékeiben, és visszatérjen a normál energiához. A Battery Empire üzletünkben az AEG porszívók széles választékát kínálja az akkumulátorok, amelyek gyorsan kielégítik a készülék egyedi és műszaki követelményeit. Mindent egybe

AEG porszívó akkumulátorok

12 hónapos garancia van. Ennek köszönhetően ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy a legmagasabb színvonalú megoldásokat vásárolják, amelyek meghosszabbítják felszerelésük élettartamát.
Választ kapacitás:
Sorrend:

Súgó zóna

Hogyan válasszunk akkumulátort a porszívóhoz?

A megfelelő akkumulátort megtalálhatja, ha beírja keresőnkbe a porszívó modelljét vagy az eredeti akkumulátor nevét. Nagyon fontos összehasonlítani az új akkumulátor feszültségét az eredeti akkumulátorral - ha ezek a paraméterek egyeznek, vásárolhat akkumulátort.


A megfelelő akkumulátort megtalálhatja, ha beírja keresőnkbe a porszívó modelljét vagy az eredeti...

Hogyan ellenőrizhető az akkumulátor kapacitása egy porszívóban?

Az akkumulátor kapacitása milliamperórában (MaH) van megadva. Az akkumulátorkapacitásra vonatkozó információk könnyen megtalálhatók – magán az akkumulátoron, valamint a készülék műszaki adataiban találhatók. Ezek az információk segítenek a megfelelő akkumulátor kiválasztásában – ha azt szeretné, hogy porszívója tovább tartson, válasszon nagyobb kapacitású készüléket!


Az akkumulátor kapacitása milliamperórában (MaH) van megadva. Az akkumulátorkapacitásra vonatkozó...

Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?

Új akkumulátor kiválasztásakor nem kell figyelembe venni az eredeti modell kapacitását. Nincs ellenjavallat, ha az új akkumulátor nagyobb, mint a gyári. Minél nagyobb az akkumulátor, annál hosszabb az eszköz működési ideje.


Új akkumulátor kiválasztásakor nem kell figyelembe venni az eredeti modell kapacitását. Nincs...

Elemcsere a porszívóban

Az akkumulátorok helyzete és beépítése nagyon eltérő lehet a különböző porszívómodelleknél. Az akkumulátor problémamentes cseréje érdekében javasoljuk, hogy forduljon hivatalos szervizközponthoz. Akkumulátor cserénél az egyes porszívókhoz mellékelt kezelési útmutató is segíthet - ennek köszönhetően a cserét maga is elvégezheti.


Az akkumulátorok helyzete és beépítése nagyon eltérő lehet a különböző porszívómodelleknél. Az...
Green Cell ® porszívó 141 típusú akkumulátor az AEG Electrolux Junior 2.0-hoz
Kapacitás: 2Ah
Feszültség: 3.6V
Termékkód: PT156
10 640,00 Ft
Showing 1 - 1 of 1 item

Megfelelő akkumulátorok az AEG porszívóhoz

Az AEG porszívók saját minőségűek, és minden évben egyre több modern gondolkodású ügyfél fordul hozzájuk a minőség, a teljesítmény és az ár-érték arány kombinációja iránt . Kínálatunkban számos akkumulátort talál az AEG porszívókhoz , amelyek rögzített tápellátást tesznek lehetővé készülékei számára. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatunkkal. Biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magad számára.