Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Milwaukee (1)

Akkumulátorok Milwaukee vezeték nélküli csavarhúzóhoz

A Milwaukee csavarhúzók olyan minőséget jelentenek, amelyet a lengyel vásárlók nagyra értékelnek. A kiváló minőségű csavarhúzók és más elektromos szerszámok lehetővé teszik a különféle javítási és építési munkák gyors elvégzését , tudva, hogy a munkát szakszerűen végzik el . A Milwaukee csavarhúzók azonban nem elpusztíthatatlanok. A hosszabb, gyakori használat gyorsan negatív hatással lehet az akkumulátorra és az akkumulátorokra. Ennek eredményeként a berendezés meghibásodni kezd, és kevésbé használható. Ha egy csavarhúzó nem képes megbirkózni egy olyan egyszerű feladattal, amelyhez készült, vagy ha sokkal hosszabb ideig tart, mint kellene, akkor egyértelmű jel, ha közelebbről megnézi a telepített akkumulátort. A Milwaukee akkumulátorok alkalmankénti cseréjét szükségessé teszik, hogy a berendezés kiváló állapotban maradjon.

Akkumulátorok Milwaukee-hez

Az Battery Empire termékcsalád kiváló minőségű elemeket és újratölthető elemeket tartalmaz a Green Cell Milwaukee csavarhúzókhoz, amelyek hosszú töltöttségi időt biztosítanak egyetlen töltéssel és tökéletesen illeszkednek a Milwaukee márkájú elektromos kéziszerszámokhoz . Green Cell olyan befektetés, amely gyorsan kifizetődik, mind rövid, mind hosszú távon egy hatékony csere révén, amely az eszközök teljes energiahatékonyságát hozza vissza.
Választ kapacitás:
Sorrend:

Súgó zóna

Ha Ni-Cd (nikkel-kadmium) akkumulátorom van, használhatok Ni-Mh (nikkel fémhidrid) cellákat?

Jelenleg nem forgalmaznak Ni-Cd cellás akkumulátorokat, helyettük Ni-Mh elemek kerülnek, amelyek kevésbé károsak a környezetre. Ezeket a cellákat felváltva használhatjuk, így a Ni-Cd akkumulátorért cserébe használhatjuk a Ni-Mh akkumulátort.


Jelenleg nem forgalmaznak Ni-Cd cellás akkumulátorokat, helyettük Ni-Mh elemek kerülnek, amelyek...

Ha régi töltőm van, akkor tölti az újat?

Ebben az esetben ügyeljen az akkumulátorban használt cellák típusára. Ha Li-Ion (lítium-ion) akkumulátor vásárlását tervezi, és korábban Ni-Mh (nikkel-metil-hidrid) vagy Ni-Cd (nikkel-kadmium) elemekkel ellátott akkumulátort használt, az új akkumulátor nem a miénk lesz. megfelelő töltőt kell vásárolnia.


Ebben az esetben ügyeljen az akkumulátorban használt cellák típusára. Ha Li-Ion (lítium-ion)...

Mennyi ideig bírja az akkumulátor egy csavarhúzóval?

A Green Cell akkumulátorokat hosszú cellaélettartam jellemzi – akár 1000 töltési ciklust is képesek „kezelni”, ami biztosítja készüléke hosszú működési idejét.


A Green Cell akkumulátorokat hosszú cellaélettartam jellemzi – akár 1000 töltési ciklust is...
kapacitás: 2Ah
Feszültség: 4V
Termékkód: PT213
6 880 Ft
Showing 1 - 1 of 1 item

Észrevehető energiaugrás

Ha csavarhúzót használ, akkor észreveszi, hogy nem eléggé működőképes. A növényi munkahelyi leállások eredményeként számos kisebb vagy nagyobb leállás jelentkezhet, amely hatékonyan megbonthatja a feladatlistát. Gyakran előfordul, hogy az összes elem becsavarásának hiánya teljesen megállítja a munkát, és mindent egy csavarhúzóval kell megoldania, amely nem csak az idővel meghosszabbodik, hanem egyszerűen frusztráló is. Az elektromos kéziszerszámok hatékony eszközök, ha gondoskodik róla. Az eszközök munkahelyi gyakori használata elkerülhetetlenül befolyásolja azok működését. Idővel az akkumulátort vagy az újratölthető akkumulátort ki kell cserélni. Itt vannak a nagyteljesítményű akkumulátorok a használt Green Cell Milwaukee csavarhúzóval. Ön gyorsan képes lesz kielégíteni az üzem technológiai igényeit , valamint kielégíteni az egyéni igényeket és a költségvetést . A vásárlás olyan befektetés lesz, amely többdimenziós előnyeket hoz, miközben fenntartja a dinamikus munkatempót.

Minőség, amelyre számíthat

Green Cell Milwaukee akkumulátorok gyorsan kielégítik Ön és berendezése igényeit. A Milwaukee sorozat termékeinek 12 hónapos garanciája van. Meg vagyunk győződve arról , hogy termékeink minősége , de ha a termék nem felel meg az elvárásainak, akkor 30 napon belül visszaadhatja. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal, biztosak vagyunk benne, hogy talál valamit magadnak.