Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

E-könyv olvasók számára (1)

Elemek e-könyv olvasók számára

Az e-könyvolvasók és az okostelefonok egyaránt olyan eszközökhöz tartoznak, amelyektől a modern felhasználó gyakorlatilag nem választja el egymástól. Az e-könyv olvasók számára szánt akkumulátorok fontos kiegészítéssé válnak, amelyek nélkül lehetetlen az eszközöket a megfelelő energiaszinten tartani. Az e-könyv olvasókat szinte mindenhol elviszik . Ezek hatékony menekülést jelentenek a valóságtól a kommunikációban, otthon és különféle utakon. A napi stressztől és az olvasás fantasztikus világába történő elmerüléstől való egyszerű elválasztás lehetővé teszi az idegei megnyugtatását és a belső akkumulátorok regenerálását. Ehhez azonban energia szükséges. Az elektronikus könyvek olvasói, mint bármely más elektronikus eszköz, idővel megszokják. Az akkumulátor már nem tartós ahhoz, hogy kielégítse a modern felhasználó igényeit és gyors élettartamát. A készülék több időt tölt a töltőkábel segítségével, és hosszabb ideig tartja az akkumulátort sok kívánnivalót hagyva. Az akkumulátor cseréje az e-könyv olvasóban egyszerű módja annak, hogy táplálja a készüléket, és visszatérjen a szokásos kényelméhez. Találja meg a sajátját

E-book Akkumulátor

keresse meg az alábbi gyártót, vagy írja be az akkumulátor modelljét vagy eszközt a fenti keresőmotorba.
Választ kapacitás:
Sorrend:
kapacitás: 750 mAh
Feszültség: 3.7V
Termékkód: RE05
5 740,00 Ft
Kosárba
Showing 1 - 1 of 1 item

Elemek illesztése az e-könyv olvasókhoz

A kínálatunkban szereplő e-könyv olvasók elemeire 12 hónapos garancia vonatkozik. Ez lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy biztosak legyenek abban, hogy kiváló minőségű megoldásokat vásárolnak , amelyek hosszú ideig hatékonyan szolgálják őket. Kínálatunkban akkumulátorokat talál számos ismert világmárka e-könyv olvasóinak. Az akkumulátor gyors cseréjének köszönhetően a készülék visszatér korábbi energiahatékonyságához, és amikor könyvet olvas, nem kell aggódnia, hogy az energia sáv kijelzőjét nézi. Az e-könyv olvasók számára az elemek idővel szükségesek lesznek az eszközök hatékonyságának fenntartásához.

A készségek észrevehető növekedése

Az e-könyv olvasóinak elemei visszatérnek a normál energiához. Ez lehetővé teszi az egység korábbi használatát, anélkül, hogy aggódnia kellene az akkumulátor lemerülése miatt, pl. Az úton, mielőtt elérné a B pontot. Az akkumulátor a korábbiak szerint használható. Kifejezetten kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatunkban gyorsan megtalálja a készülékéhez megfelelő változatot. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal.