Keressen valamit magadnak

Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Sony laptop töltő

A laptop töltőket gyakran elfelejtik. Jelentésük akkor válik nyilvánvalóvá, amikor elbuknak vagy kudarcot vallnak, ami kizárja őket a felhasználástól . Ennek eredményeként az eszköz újratöltési lehetőség nélkül leáll, és végül meghal. A töltők leginkább hajlamosak a mechanikai sérülésekre, az áradásokra és a szennyeződésre. Gyakran még mindig az íróasztal alatt vagy a lábak alatt szállítják őket, vagy egyszerűen táskába dobják. Mindez gyorsan negatívan befolyásolhatja az eszköz működését. Ha ez nem sikerül, a felhasználó szembesül azzal a problémával, hogy új tápegységet vásárol. A Store Battery Empire széles választékát kínálja a Sony Green Cell laptop töltőkhöz. Ez egy 100% -ban kompatibilis tartozék, amelyet a hardver igényeihez igazítottak, és nyugalmat adva a laptop hatékony és hosszú ideig történő működéséhez. Minden Green Cell

Sony tápegység

Üzletünk 24 hónapos garanciát kínál. Az eredmény egy olyan befektetés, amely gyorsan kifizetődik mind rövid, mind hosszú távon.
feszültség
áramerősség
teljesítmény

Súgó zóna

How do I select the right power supply for my device?

Model unit
The laptop model is usually located on the underside of the device. Read it and enter it into the shop's search engine.
e.g. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278


Value of INPUT / OUTPUT
On the power supply nameplate, the voltage and current values are marked OUTPUT, and on the bottom of the laptop, the same parameters as INPUT are marked. Read some of them and enter them into the shop's search engine by adding the brand of the device. Make sure that the plug of the power supply found is correct.
e.g. Asus 19V 4.74A / Dell 19.5V 4.62A / Lenovo 20V 3.25A.


Model unit The laptop model is usually located on the underside of the device. Read it and enter...

I have a 65W power supply or can i use a 90W power supply?

With such small differences it is acceptable. However, we must remember to use power supplies with higher power, not less, because at lower power the laptop may not work.


With such small differences it is acceptable. However, we must remember to use power supplies...

Is this power supply suitable for my laptop?

It will be suitable for our laptop if the plug diameter meets the outer diameter specification, e.g. 5.5 mm, and the output parameters are compatible. What are output parameters? It is the value of voltage[V] and current[A] that is given by the power supply for a laptop, e.g. 19V 4.74A.


It will be suitable for our laptop if the plug diameter meets the outer diameter specification,...
Bestseller
Green Cell PRO ® Ladegerät für Sony VAIO VGN-FS500 VGN-S360
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 10.5V 3.8A 40W für Sony Vaio S13 SVS13 Pro 11 13 Duo 11 13
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19.5V 3.34A 65W für Sony Vaio SVF14 SVF15 SVF152A29M SVF1521C6EW SVF15AA1QM
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19.5V 6.15A 120W für Sony Vaio PCG-81112M VGN-AR61S VGN-AR71S VGN-AW31S VPCF11S1E
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19.5V 2.15A 40W für Sony Vaio W11 W12 PCG-31311M PCG-31311L VPCYB1S1E VPCYB3V1E
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 16V 4A 64W für Sony Vaio PCG-R505 VGN-B VGN-S VGN-S360 VGN-T VGN-UX VGN-UX380N
RDY laptop hálózati adapter / töltő Sony VAIO VGN-FS500 VGN-S360
Bestseller
6 799 Ft
5 610 Ft
5 990 Ft
9 899 Ft
5 599 Ft
5 599 Ft
feszültség: 19.5V
termékkód: AD31ARDY+KAB01
5 800 Ft
7 Tétel 1 - 7 megjelenítése

Egy játék, amelyben biztos lehet.

A betöltő cseréje valami olyan, amellyel minden felhasználónak előbb vagy utóbb szembesülnie kell. A Sony egy világszerte elismert márka , amely pontosan azt kínálja ügyfeleinek, amit elvárnak. Végül is felszerelésük nem elpusztíthatatlan. Időnként szükség lehet a Sony tápegység cseréjére, hogy biztosítsa az eszköz kényelmét. A megfelelő töltő kiválasztása elengedhetetlen. Az eredeti alkatrészek gyakran nagyon drágák vagy nehezen hozzáférhetők. A kiegészítő bevezetése tehát időben vonzza magát, költségeket okoz, az eszközök pedig fekszenek és porosak. Még az univerzális tápegységek vásárlása a Sony számára sem jó ötlet . Az univerzális töltőknek kompatibiliseknek kell lenniük a különböző márkájú laptopok különböző modelljeivel. Ez megkönnyíti a laptopok figyelmen kívül hagyását és a laptop egyedi igényeire való felvételkészítés elkerülését. Ez növeli az akkumulátor és az érzékeny alkatrészek károsodásának kockázatát. A töltőknek a Sony Green Cell márkához való igazítása teljesen kompatibilis, és tudatában van annak, hogy az eszköz pontosan azt kapja, amire szüksége van.

Töltők különféle Sony modellekhez

Az Battery Empire üzletét kifejezetten kiválasztottuk és folyamatosan frissítjük. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy jobban megfeleljünk a mai vásárlók igényeinek, akik termékeikben a teljesítmény, a minőség, a hosszú élettartam és az ár-érték arány kombinációját keresik. Kiterjedt ajánlatunknak köszönhetően kiváló minőségű Green Cell kínálunk a HP laptopok különféle modelljeihez. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal, biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magadnak.
OK