Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Bosch (2)

Elemek a Bosch vezeték nélküli csavarhúzókhoz

A csavarhúzók az egyik alapvető eszköz, amellyel javításokat és kisebb módosításokat hajtanak végre a lakó- vagy munkaterületen. Csavarhúzóval nem csupán egy olyan fúrót használhat, amely nem mindenütt alkalmas (a kemény munka ellenére). A csavarhúzóban lévő nagy teljesítményű akkumulátor hosszú ideig képes kiszolgálni és a szerszám megfelelő működését biztosítja. A Bosch csavarhúzó elemeit hosszú élettartam, alacsony hibaarány és innovatív megoldások jellemzik. A Bosch akkumulátorok mély lemerülés és túlterhelés elleni védelemmel vannak felszerelve. A Bosch elektromos kéziszerszámok széles választékát kínálja a ház vagy az otthoni projektek gyors befejezéséhez. A Bosch évek óta széles termékkínálatot kínál ügyfeleinek, amelyek megfelelnek az egyéni igényeknek, preferenciáknak és költségvetésüknek. A Bosch akkumulátorok és elektromos kéziszerszám-kiegészítők olyan minőség, amelyre számíthat. A Bosch csavarhúzó akkumulátorok rövid és hosszú távon gyorsan kifizetődő befektetés. Az Battery Empire a Bosch akkumulátorának széles választékát kínálja az elektromos kéziszerszámokhoz, amelyek megfelelnek az eszközök különféle modelljeinek. Az újratölthető akkumulátor az egyik alapvető elem, amelyet időnként ki kell cserélni a teljes működéshez.

A Bosch akkumulátorok tapasztalataikkal bizonyították minőségüket.

A Bosch évek óta jelen van a piacon, és termékeivel egész millióan elégedett vevőket szerez szerte a világon. Ez a márka termékeibe vetett bizalom a modern fogyasztók elkötelezettségét a legmagasabb gyártási és minőségi előírások mellett . A Bosch elektromos kéziszerszámok nagy teljesítménye ellenére a kemény munka és az egyes alkatrészek, például az akkumulátorok gyakori használata elhasználódhat. A javítások gyakran biztosítják, hogy a csavarhúzó nem alapjáraton járjon, hanem folyamatos használatban. A Bosch csavarhúzókhoz használt elemeket, mint bármely más készüléket, használják. Ennek a kritikus elemnek a cseréje olyan új elemmel, amely megfelel a különféle modellek műszaki követelményeinek, gyorsan javítja az elektromos kéziszerszám teljesítményét, és segít a munka gyors elvégzésében.
Választ kapacitás:
Sorrend:

Súgó zóna

Ha Ni-Cd (nikkel-kadmium) akkumulátorom van, használhatok Ni-Mh (nikkel fémhidrid) cellákat?

Jelenleg nem forgalmaznak Ni-Cd cellás akkumulátorokat, helyettük Ni-Mh elemek kerülnek, amelyek kevésbé károsak a környezetre. Ezeket a cellákat felváltva használhatjuk, így a Ni-Cd akkumulátorért cserébe használhatjuk a Ni-Mh akkumulátort.


Jelenleg nem forgalmaznak Ni-Cd cellás akkumulátorokat, helyettük Ni-Mh elemek kerülnek, amelyek...

Ha régi töltőm van, akkor tölti az újat?

Ebben az esetben ügyeljen az akkumulátorban használt cellák típusára. Ha Li-Ion (lítium-ion) akkumulátor vásárlását tervezi, és korábban Ni-Mh (nikkel-metil-hidrid) vagy Ni-Cd (nikkel-kadmium) elemekkel ellátott akkumulátort használt, az új akkumulátor nem a miénk lesz. megfelelő töltőt kell vásárolnia.


Ebben az esetben ügyeljen az akkumulátorban használt cellák típusára. Ha Li-Ion (lítium-ion)...

Mennyi ideig bírja az akkumulátor egy csavarhúzóval?

A Green Cell akkumulátorokat hosszú cellaélettartam jellemzi – akár 1000 töltési ciklust is képesek „kezelni”, ami biztosítja készüléke hosszú működési idejét.


A Green Cell akkumulátorokat hosszú cellaélettartam jellemzi – akár 1000 töltési ciklust is...
Werkzeug Akku BTP1005 BAT031 für Bosch 1645 GKG 24V
Werkzeug Akku BAT609 BAT618 BAT620 für BOSCH 17618 GDS 18 V-LI HT
kapacitás: 3Ah
Feszültség: 24V
Termékkód: PT42
26 290,00 Ft
kapacitás: 1.5Ah
Feszültség: 18V
Termékkód: PT41
16 220,00 Ft
2 Tétel 1 - 2 megjelenítése

A márka, amely meghatározza a minőséget

A Bosch elemek és akkumulátorok önmagukban minőségi termékek. A márka évek óta nem csak követi a jelenlegi technológiai trendeket, hanem meghatározza azokat is. A Bosch keverők olyan befektetés, amely többdimenziós előnyökkel jár. A Bosch nagy teljesítményű és újratölthető akkumulátorai hosszú élettartamot és hatékony ellenállást biztosítanak még intenzív használat esetén is. Egy olyan befektetés, amelyet bárki, aki a minőség és az ár-érték arány kombinációját keresi , gyorsan gratulálhat. Minden termék 12 hónapos garanciával és 30 napos visszatérési periódussal rendelkezik. Kifejezetten kiválasztott és folyamatosan bővülő termékpalettánk célja, hogy ügyfeleinknek csak a legjobb megoldásokat kínálja, amelyek tökéletesen ötvözik a teljesítményt, a tartósságot és az ár-érték arányt.