Keressen valamit magadnak

Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Akkumulátortöltő Black & Decker vezeték nélküli csavarhúzókhoz

A csavarhúzók az egyik legszélesebb körben alkalmazott szerszám, amelyek nélkül egyszerűen lehetetlen különféle javításokat végezni. Nagy teljesítményük ellenére a csavarhúzókban lévő akkumulátorok gyakori használat esetén gyorsan lemerülnek. A munka ütemének fenntartásához elengedhetetlen a szerszám megfelelő energiaszintjén tartása. Az akkumulátor cseréje nem mindig szükséges vagy lehetséges. A megoldás az, ha befektetnek egy bevált töltőbe, amely segít gyorsan megtölteni az eszközöket, és hatékonyan folytathatja munkáját. A Green Cell Black & Decker töltő tökéletesen illeszkedik, és olyan töltési sebességet kínál, amelyet azonnal érez. Az akkumulátortöltők gyakran ki vagy be vannak kapcsolva. Az ilyen típusú berendezéseket magától értetődik, amíg nem működnek megfelelően. A hibás töltő hibás elektromos kéziszerszám, és így állásidőt jelent a munkájában. Az olyan szerszámok, mint a csavarhúzók, a napi használat során a leggyakrabban használt szerszámok, mind a kisebb fejlesztések, mind a nagy karbantartás érdekében. Boltunkban az Battery Empire nagy teljesítményű

Töltők Black & Decker csavarhúzókhoz

amivel gondoskodhat eszközeinek energiaigényéről. Minden Green Cell töltőre 12 hónapos garancia vonatkozik.
áramerősség
kibocsátás
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Black&Decker 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
Showing 1 - 1 of 1 item

Minőség, amelyben megbízhat

A Black & Decker elektromos kéziszerszámok a manapság a piacon leggyakrabban választott lehetőségek, a modern, tájékozott ügyfelek a teljesítmény, a tartósság és az ár- érték arány kombinációját keresik. A rakodók sok idő alatt elhasználódnak. A töltő csavarhúzóval történő cseréje sokkal jobb befektetés, mint egy új elektromos kéziszerszám vásárlása, ami gyakran egy pillanat alatt megtörténik. A Black & Decker töltők rendkívül nagy teljesítményű, de nem elpusztíthatatlanok. A Battery World kiváló minőségű alternatívát kínál, amely tökéletesen megfelel az eredeti dokumentumok műszaki követelményeinek. Az eredmény egy testreszabott termék, amely gyorsan reagál a tulajdonos és a létesítmény tulajdonosának egyedi igényeire. Ez egy olyan befektetés , amely rövid és hosszú távon gyorsan megtérül .

Pozitív terhelési ugrás

Green Cell Black & Decker töltőgépei drasztikusan megnövelik a töltési sebességet, lehetővé téve a készülékek teljes energiájának visszatérését és a hatékony munkát. Folyamatosan frissített és speciálisan kiválasztott termékválasztékunkban sokféle fekete és decker töltő található, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek és költségvetésének. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal, biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magadnak.
OK