Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Samsung (5)

Samsung laptop töltő

A töltő elengedhetetlen az egyes laptopok megfelelő működésének biztosításához. Fontossága ellenére ez az egyik leginkább marginalizált elem. A mechanikus sérülésekre, áradásokra és különféle káros tényezőkre leginkább érzékeny tápegységek kezelésével a készülék hirtelen elveszítheti áramforrását, és leállíthatja a felhasználót a világból. A hibás töltő nem olyan probléma, amelyet éjszakánként meg lehet oldani. Ezt a kiegészítést helyesen kell megválasztani, és itt nem lehet gyorsan cselekedni. A rosszul felszerelt laptop töltő rövid és hosszú távon több kárt okozhat, mint hasznot. A Battery Empire Store-ban a Samsung Green Cell laptop töltőberendezéseinek széles választékát kínálja . 100% -ban kompatibilis kiegészítők, amelyek megfelelnek az Ön fizikai és elektronikus igényeinek. Ez lehetővé teszi annak biztosítását, hogy laptopja megkapja azt, amire valójában szüksége van, és hosszú ideig hatékonyan működik. Mindegyikre

A Samsung márka hálózati adaptere

Green Cell üzletünknek 24 hónapos garanciát vállal. Ez olyan beruházássá teszi, amely gyorsan kifizetődik.
Sorrend:

Súgó zóna

Hogyan válasszam ki a megfelelő hálózati adaptert a készülékemhez?

modell készülék
A laptop modell általában a készülék alján található. Olvassa el, és írja be az üzlet keresőjébe.
például Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278

INPUT / OUTPUT értéke
A tápegység adattábláján a feszültség és áramértékek KIMENET, a laptop alján pedig INPUT felirattal szerepelnek. Olvasson el néhányat, és írja be az áruház keresőjébe, és adja hozzá a készülék márkáját. Győződjön meg arról, hogy a talált hálózati adapter csatlakozója megfelelő.
például Asus 19V 4.74A / Dell 19.5V 4.62A / Lenovo 20V 3.25A.


modell készülék A laptop modell általában a készülék alján található. Olvassa el, és írja be az...

65 W-os tápegységem van, vagy használhatok 90 W-os tápegységet?

Ilyen kis eltérésekkel ez elfogadható. Nem szabad azonban elfelejtenünk, hogy nagyobb teljesítményű tápegységeket használjunk, ne kevesebbet, mert kisebb teljesítmény mellett előfordulhat, hogy a laptop nem működik.


Ilyen kis eltérésekkel ez elfogadható. Nem szabad azonban elfelejtenünk, hogy nagyobb...

Alkalmas ez a hálózati adapter a laptopomhoz?

Laptopunkhoz akkor lesz megfelelő, ha a csatlakozó átmérője megfelel a külső átmérő specifikációnak, pl. 5,5mm, és a kimeneti paraméterek kompatibilisek. Mik azok a kimeneti paraméterek? Ez a feszültség[V] és az áram[A] értéke, amelyet egy laptop tápegysége ad meg, pl. 19V 4,74A.


Laptopunkhoz akkor lesz megfelelő, ha a csatlakozó átmérője megfelel a külső átmérő...

Laptop tápegység - milyen feszültség?

Amikor új tápegységet választ laptopjához, ellenőrizze a töltő feszültségét - ennek a paraméternek meg kell egyeznie az eredeti készülékével.


Amikor új tápegységet választ laptopjához, ellenőrizze a töltő feszültségét - ennek a...
Bestseller
Green Cell PRO ® Ladegerät für Samsung R522 R530 R540 R580 Q35 Q45
Green Cell PRO ® Ladegerät für Samsung R505 R510 R519 R520 R720 RC720 R780
Green Cell PRO ® Ladegerät Netzteil für laptop Samsung NP300U NP530U3B-A01 NP900 19V 2.1A
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19V 2.1A 40W für Samsung N100 N130 N145 N148 N150 NC10 NC110 N150 Plus
Tápegység / töltő Green Cell PRO 19V 4.74A 90W Samsung R510 R522 R525 R530 R540 R580 R780 RV511 RV520 NP350E5C NP350V5C
Bestseller
5 090,00 Ft
6 090,00 Ft
7 090,00 Ft
5 090,00 Ft
10 120,00 Ft
5 Tétel 1 - 5 megjelenítése

Az Ön igényeihez szabott kiegészítők

A töltő cseréje gyakran elkerülhetetlen (az eredeti szándékok ellenére). A helyzetek változhatnak, a töltő megtagadhatja a töltő rossz gondozása vagy véletlenszerű helyzet (pl. Áradás) miatt. A kezdetben nem ismert, melyik töltőt vásárolni . Az eredeti kiegészítések nagyon költségesek lehetnek, és a bevezetés késleltethető is - az eszközök csak hazudnak és porosak. Még az univerzális pótlás megvásárlása sem bizonyított stratégia. Az univerzális tápegységeknek egyszerre több különféle modell és márkájú laptop számára alkalmasnak kell lenniük. Ez azzal a kockázattal jár, hogy nem egyezik egy adott márkával, vagy nem felel meg a laptop tényleges igényeinek. Ez gyorsan károsíthatja, és hátrányosan befolyásolhatja az akkumulátor élettartamát. A Samsung tápellátásainak a Green Cell történő összehangolása egy teljes kompatibilitást jelent, amelyet egy adott hardvermodellnek szentelnek - ezáltal a fogyasztónak azt az érzést kelti, hogy a laptop kiegészítést kap, amely megfelel az egyéni igényeknek.

Tápegységek széles választéka

Az Battery Empire speciálisan kiválasztásra került, és folyamatosan frissül, hogy jobban megfeleljen a modern, orientált vásárlók elvárásainak, akik a minőség, a megbízhatóság, a hatékonyság és az ár-érték arány kombinációját keresik . A Samsung laptop töltőinek kibővített választékával kiváló minőségű Green Cell márkájú alkatrészeket kínálunk, amelyek lehetővé teszik a magas hatékonyságú munka fenntartását. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal, biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magadnak.