Keressen valamit magadnak

Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Toshiba laptop töltő

A töltő része a laptop felszerelésének, anélkül, hogy hatékonyan működne. Fontosságuk ellenére a laptop töltõket leggyakrabban marginalizálják. Mindaddig, amíg működnek, nincs probléma, de amikor ez az elem megbukik, a felhasználónak nagy probléma merül fel. Az áramellátás cseréje nem feltétlenül könnyű. A piacon egy sor termék található, mind univerzális, mind pedig a márkás készülékek bizonyos modelljeire jellemző. Új töltő vásárlásakor meg kell győződnie arról, hogy az eszközök megfelelnek-e és kiváló minőségűek. A töltőket különféle típusú sérüléseknek kell kitenni a napi használat során. A mechanikai sérülések, a szennyeződés és az árvíz csak néhány a problémát, amelyek fenyegetik a használt töltőt. Nem mondják, hogy a töltőnek egész életét laptopmal kell eltöltenie. A nem megfelelő kezelés időnként cserét igényelhet. Akkumulátor-világboltunkban a Green Cell széles választéka található

Toshiba tápegységek

, 100% -ban kompatibilisek, és megfelelnek a fizikai és elektronikus eszközök követelményeinek. Minden Toshiba Green Cell laptop adapterhez üzletünk 24 hónapos garanciát vállal. Az eredmény egy befektetés, amely rövid és hosszú távon gyorsan kifizetődik.
feszültség
áramerősség
teljesítmény

Súgó zóna

How do I select the right power supply for my device?

Model unit
The laptop model is usually located on the underside of the device. Read it and enter it into the shop's search engine.
e.g. Asus K53SV / HP Pavilion G6 / MacBook Pro 13 A1278


Value of INPUT / OUTPUT
On the power supply nameplate, the voltage and current values are marked OUTPUT, and on the bottom of the laptop, the same parameters as INPUT are marked. Read some of them and enter them into the shop's search engine by adding the brand of the device. Make sure that the plug of the power supply found is correct.
e.g. Asus 19V 4.74A / Dell 19.5V 4.62A / Lenovo 20V 3.25A.


Model unit The laptop model is usually located on the underside of the device. Read it and enter...

I have a 65W power supply or can i use a 90W power supply?

With such small differences it is acceptable. However, we must remember to use power supplies with higher power, not less, because at lower power the laptop may not work.


With such small differences it is acceptable. However, we must remember to use power supplies...

Is this power supply suitable for my laptop?

It will be suitable for our laptop if the plug diameter meets the outer diameter specification, e.g. 5.5 mm, and the output parameters are compatible. What are output parameters? It is the value of voltage[V] and current[A] that is given by the power supply for a laptop, e.g. 19V 4.74A.


It will be suitable for our laptop if the plug diameter meets the outer diameter specification,...
Bestseller
Green Cell ® Netzteil / Ladegerät für Laptop Toshiba Satellite A100 A200 A300 L300 L40 L100 M600 M601 M602 M600
Bestseller
Green Cell PRO ® Netzteil / Ladegerät für Laptop Toshiba Satellite A200 L350 A300 A500 A505 A350D A660 L350 L300D
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19V 2.37A 45W für Toshiba Satellite C50D C75D C670D C870D U940 U945 Portege Z830 Z930
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 19V 1.58A 30W für HP Toshiba Mini NB200 NB250 NB255 NB300 NB305 NB500
Netzteil / Ladegerät Green Cell PRO 15V 5A 75W für Toshiba Tecra A10 A11 M11 Satellite A100 P100 Pro S500
Green Cell PRO ® Netzteil / Ladegerät für Laptop Toshiba Satellite A35 P10 P15 P25
Bestseller
7 990 Ft
Bestseller
8 160 Ft
6 380 Ft
5 990 Ft
7 150 Ft
7 910 Ft
6 Tétel 1 - 6 megjelenítése

Tökéletesen az Ön igényeihez igazítva

A töltő cseréje olyan kérdés, amellyel hirtelen minden nap szembesülhet. A Toshiba egy világhírű márka , amely ismert, hogy csak a technológiailag legfejlettebb megoldásokat kínálja ügyfeleinek. A Toshiba márkájú eszközök azonban nem pusztíthatatlanok. A laptop töltő megtagadhatja ezt egy éjszakán keresztül, akár rossz kezelhetőség, akár egy nem tervezett hirtelen hiba miatt. A laptop-kiegészítők gyors feltöltése elengedhetetlen ahhoz, hogy kapcsolatba kerüljön a világgal, és élvezze a készülék teljes funkcionalitását. Nem ajánlott univerzális töltő vásárlása. Az univerzális opcióknak kompatibiliseknek kell lenniük a különböző márkájú laptopok különféle modelljeivel. Ugyanakkor nagyon könnyű figyelmen kívül hagyni a hardverkövetelmények egyedi sávszélességét. Nem megfelelő töltő megvásárlása esetén a készülék komoly áramkimaradásokhoz vezethet, és jelentősen lerövidítheti az akkumulátor élettartamát. A Green Cell töltõinek a Toshibahoz való illesztése teljes kompatibilitást és annak tudatosítását jelenti, hogy az eszköz pontosan azt kapja, amire szüksége van.

Töltők különféle Toshiba modellekhez

Az Battery Empire üzletét kifejezetten kiválasztottuk és folyamatosan frissítjük. Ez lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy olyan termékeket vásároljanak, amelyek megfelelnek magas követelményeiknek. Ha a minőség, a hatékonyság és az ár-érték arány kombinációját keresi, akkor érdemes a Green Cell megoldásokat használni. Széles választékunknak köszönhetően kiváló minőségű Green Cell kínálunk a Toshiba laptopok különféle modelljeihez . Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal, biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magadnak.