Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Mobiltelefon töltők (14)

Mobil töltő

A mobil eszközök számával egyre növekszik a töltési igények, és a technológia mindig új fejlesztéseket hoz nekünk. Az Battery Empire Shop töltői teljes mértékben kompatibilisek az okostelefonokkal, iPhone-okkal és más USB-eszközökkel, és az alkalmazott technológia biztosítja a lehető leggyorsabb töltést.

iPhone, Samsung töltő

Az ebben a kategóriában szereplő összes töltő lehetővé teszi a gyors töltést nemcsak az összes gyártó, például a Samsung, az Apple , a Xiaomi, a Huawei, az LG és a mobiltelefonok számára, hanem olyan eszközökhöz is, mint a hordozható hangszórók, e-könyv olvasók, hordozható konzolok és még sokan mások. Az alábbiakban leírjuk a különböző alkalmazásokhoz tartozó telefonok töltőinek típusait.
- Multi-USB töltők , hálózati töltők - azokat, amelyeket leginkább használunk. Eddig legtöbbjük 1-portos verziókat használ, amelyeket okostelefonnal készítünk, de a 2, 3 vagy akár 5 portos modellek egyre népszerűbbek. Ez a megoldás rendkívül kényelmes, ha sok eszközünk van, amelyeket újratölteni kell. Ennek köszönhetően

Töltők mobiltelefonokhoz

végül elkerüljük a töltővel kapcsolatos vitákat.
- Indukciós töltők - az úgynevezett Qi szabvány alapján, amelynek a neve az energiaáramlás kínai szavából származik. Ezek vezeték nélküli töltők, amelyek kompatibilisek számos új, Qi tekerccsel felszerelt okostelefonnal. Ez a szolgáltatás magában foglalja a Samsung, a Huawei és az iPhone készülékeket . A szabvány szerinti töltés megkezdéséhez egyszerűen helyezze okostelefonját a panelen.
- Autós töltők - tegye őket a cigarettagyújtó-aljzatba, és egyszerre akár 3 eszközt tölthet fel gyorsan . Érdekes megoldás a Xiaomi Roidmi, egy töltővel rendelkező FM adó - ezzel az eszközzel okostelefonnal együtt adott hullámú FM hullámokat küldhet az autó rádiónkhoz.
Sorrend:

Súgó zóna

Milyen hálózati töltőt érdemes venni okostelefonhoz?

Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a paraméter wattban van megadva). Ügyeljen a töltő csatlakozóinak számára is – így olyan eszközt válasszon, amelyik kényelmesen használható. A legnépszerűbb modelleket az alábbi linken találja: Hogyan válasszuk ki a megfelelő telefontöltőt?


Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a...

Hogyan válasszunk töltőt okostelefonhoz, táblagéphez vagy e-könyv olvasóhoz?

Amikor töltőt választ táblagépéhez vagy e-könyv olvasójához, ellenőrizze az eredeti töltő beállításait. Okostelefonokhoz érdemes töltőt és megfelelő kábelt (Micro-USB, Lightning vagy USB-C) választani.


Amikor töltőt választ táblagépéhez vagy e-könyv olvasójához, ellenőrizze az eredeti töltő...

A töltőnek van gyorstöltési funkciója?

Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.


Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul...

A töltőnek van gyorstöltési funkciója?

Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.


Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul...
18W USB Ladegerät mit Quick Charge 3.0 Schnellladung
USB-C Power Delivery 18W Ladegerät
USB-C Power Delivery 30W Ladegerät
USB-C Power Delivery 45W Ladegerät
Green Cell Autós Töltő 54W GC PowerRide Ultra Charge gyorstöltéssel - 3x USB-A
Universal Ladegerät Green Cell ® mit Schnellladefunktion, 5 USB-Anschlüsse, QC 3.0
7 594 Ft
12 002 Ft
15 208 Ft
Újdonság
Újdonság
Újdonság
14 Tétel 1 - 14 megjelenítése