Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Több USB töltő (8)

Multi-USB töltők, hálózati töltők

A multi-USB töltők egyre fontosabbá válnak, mivel a minden nap használt mobil eszközök száma növekszik. Ez számos további problémát eredményez. A lényeg az, hogy meg kell határoznia, hogy melyik hardvert kell előbb csatlakoztatni a foglalatba. A másik közötti választás gyakran korlátozza a napi kényelmet, különösen, ha azonnal el kell indulnia, és a felhasználó meg akarja tölteni az eszközt . Az első feltöltés mindig a telefon lesz, de mi lesz a tablettával, az edzőszalaggal, a Bluetooth fejhallgatóval és sok más, naponta használt eszközzel? Az otthoni eszközöknek az összes rendelkezésre álló aljzathoz történő csatlakoztatása nem célja, és nem minden rudat képes kielégíteni a töltők fizikai méreteit. A tápegységek érintkezésbe kerülnek egymással, és nem teszik lehetővé őket, hogy "szalagba" tolják őket. A megoldás egy több USB-s töltő, amely lehetővé teszi, hogy több eszközt egyszerre tölthessen tápegység segítségével. Kényelmet jelent otthon, a társaságban és az úton is. Gyakran csak egyetlen aljzathoz van hozzáférése, és ha egy szobát több emberrel oszt meg, nagyon könnyű leszerelni a berendezést. Ennek eredményeként el vannak távolítva a világtól. Az üzletünkben az Battery Empire található rendkívül hatékony Green Cell hálózati adapterek, amelyek segítenek abban, hogy gyorsan ne gondolkodjanak azon, hogy melyik készüléket kell először a kábelhez vezetni. minden

Multi-port töltők

van garancia arra, hogy ügyfeleink biztosak lehessen abban, hogy megbízható, kiváló minőségű berendezéseket vásárolnak, amelyek hosszú ideig hatékonyan működnek.
Sorrend:

Súgó zóna

Milyen hálózati töltőt érdemes venni okostelefonhoz?

Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a paraméter wattban van megadva). Ügyeljen a töltő csatlakozóinak számára is – így olyan eszközt válasszon, amelyik kényelmesen használható. A legnépszerűbb modelleket az alábbi linken találja: Hogyan válasszuk ki a megfelelő telefontöltőt?


Hálózati töltő vásárlása előtt ellenőrizze mobiltelefonja maximális töltési teljesítményét (ez a...

Hogyan válasszunk töltőt okostelefonhoz, táblagéphez vagy e-könyv olvasóhoz?

Amikor töltőt választ táblagépéhez vagy e-könyv olvasójához, ellenőrizze az eredeti töltő beállításait. Okostelefonokhoz érdemes töltőt és megfelelő kábelt (Micro-USB, Lightning vagy USB-C) választani.


Amikor töltőt választ táblagépéhez vagy e-könyv olvasójához, ellenőrizze az eredeti töltő...

A töltőnek van gyorstöltési funkciója?

Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.


Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul...

A töltőnek van gyorstöltési funkciója?

Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul elő, ha a készülék zöld USB-csatlakozóval rendelkezik. Ez annak a jele, hogy a töltő gyorsan tölti a telefont.


Nagyon egyszerű ellenőrizni, hogy a töltő rendelkezik-e gyorstöltés funkcióval – ez akkor fordul...
8 Tétel 1 - 8 megjelenítése

Robusztus hálózati töltők

Green Cell zöldcellás többportos töltők (Multi-USB) hatékonyan ellenállnak az idő próbájának, és hosszú időn keresztül biztosítják a zökkenőmentes működést a vásárlás után. Rendkívül ellenállóak a mechanikai sérülések és a különféle káros tényezők ellen. Az összes multi-USB töltőt a legmagasabb gyártási szabványoknak megfelelően gyártják. Ezek hab-adalékanyagok azok számára, akik minden nap nagyfrekvenciájú mobil eszközöket használnak, és szeretnék minden sávban az energiaszintet elég magas szinten tartani.

Testreszabott többportos töltők

A multi-USB töltők olyan befektetés, amely rövid és hosszú távon gyorsan kifizetődő. Boltunk speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatában gyorsan megtalálja az egyéni igényekhez és költségvetési lehetőségekhez igazított változatot. A többportos töltők minden nap nagyobb mobilitást biztosítanak, lehetővé téve az eszközök technológiai potenciáljának jobb kiaknázását.