Keressen valamit magadnak

Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Multi-USB töltők, hálózati töltők

A multi-USB töltők egyre fontosabbá válnak, mivel a minden nap használt mobil eszközök száma növekszik. Ez számos további problémát eredményez. A lényeg az, hogy meg kell határoznia, hogy melyik hardvert kell előbb csatlakoztatni a foglalatba. A másik közötti választás gyakran korlátozza a napi kényelmet, különösen, ha azonnal el kell indulnia, és a felhasználó meg akarja tölteni az eszközt . Az első feltöltés mindig a telefon lesz, de mi lesz a tablettával, az edzőszalaggal, a Bluetooth fejhallgatóval és sok más, naponta használt eszközzel? Az otthoni eszközöknek az összes rendelkezésre álló aljzathoz történő csatlakoztatása nem célja, és nem minden rudat képes kielégíteni a töltők fizikai méreteit. A tápegységek érintkezésbe kerülnek egymással, és nem teszik lehetővé őket, hogy "szalagba" tolják őket. A megoldás egy több USB-s töltő, amely lehetővé teszi, hogy több eszközt egyszerre tölthessen tápegység segítségével. Kényelmet jelent otthon, a társaságban és az úton is. Gyakran csak egyetlen aljzathoz van hozzáférése, és ha egy szobát több emberrel oszt meg, nagyon könnyű leszerelni a berendezést. Ennek eredményeként el vannak távolítva a világtól. Az üzletünkben az Battery Empire található rendkívül hatékony Green Cell hálózati adapterek, amelyek segítenek abban, hogy gyorsan ne gondolkodjanak azon, hogy melyik készüléket kell először a kábelhez vezetni. minden

Multi-port töltők

van garancia arra, hogy ügyfeleink biztosak lehessen abban, hogy megbízható, kiváló minőségű berendezéseket vásárolnak, amelyek hosszú ideig hatékonyan működnek.
Kedvezmény
18W USB Ladegerät mit Quick Charge 3.0 Schnellladung
Universal Ladegerät Green Cell ® mit Schnellladefunktion, 5 USB-Anschlüsse, QC 3.0
3 Tétel 1 - 3 megjelenítése

Robusztus hálózati töltők

Green Cell zöldcellás többportos töltők (Multi-USB) hatékonyan ellenállnak az idő próbájának, és hosszú időn keresztül biztosítják a zökkenőmentes működést a vásárlás után. Rendkívül ellenállóak a mechanikai sérülések és a különféle káros tényezők ellen. Az összes multi-USB töltőt a legmagasabb gyártási szabványoknak megfelelően gyártják. Ezek hab-adalékanyagok azok számára, akik minden nap nagyfrekvenciájú mobil eszközöket használnak, és szeretnék minden sávban az energiaszintet elég magas szinten tartani.

Testreszabott többportos töltők

A multi-USB töltők olyan befektetés, amely rövid és hosszú távon gyorsan kifizetődő. Boltunk speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatában gyorsan megtalálja az egyéni igényekhez és költségvetési lehetőségekhez igazított változatot. A többportos töltők minden nap nagyobb mobilitást biztosítanak, lehetővé téve az eszközök technológiai potenciáljának jobb kiaknázását.
OK