Keressen valamit magadnak

Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Green Cell AA és AAA elemek

Green Cell AA és AAA elemek olyan energiaforrás, amely ugyanolyan egyszerűen használható, mint a hagyományos ujj akkumulátorok. Vitathatatlan előnye az újratöltési képesség. Ez azt jelenti, hogy megbízható energiaforrással védi a környezetet is.

Előnyök az Ön és a környezet számára

Green Cell elemek védik a környezetet. Az elemeink akár 1000-szer is újratölthetők, korlátozva ezzel a hagyományos eldobható elemek használatát. Ez nem az egyetlen érv a Green Cell újratölthető akkumulátorok mellett - a feltöltés minimális költségének köszönhetően vásárlása önmagában fizeti az élettartamot!
Újdonság
Ładowarka AAA i AA
star star star star star
(5)
Green Cell 2x AA HR6 2600mAh Akku
star star star star star
(2)
Green Cell 2x AA HR6 2000mAh Akku
star star star star star
(3)
Green Cell 2x AAA HR03 800mAh Akku
star star star star star
(2)
Állítsa be a Green Cell GC VitalCharger töltőt és a 4x AA Ni-MH 2000mAh elemeket
Állítsa be a Green Cell GC VitalCharger töltőt és a 4x AAA Ni-MH 800mAh elemeket
Green Cell 2x AAA HR03 950mAh Akku
star star star star star
(3)
Újdonság
5 505 Ft
4 650 Ft
4 295 Ft
3 575 Ft
kapacitás: 2000 mAh
feszültség: 1.5V
termékkód: GRSETGC01
7 525 Ft
kapacitás: 800 mAh
feszültség: 1.5V
termékkód: GRSETGC02
7 525 Ft
3 935 Ft
Kosárba
7 Tétel 1 - 7 megjelenítése

Több előnye a nagyobb mobilitás

Az AA és az AAA elemek olyan kényelmet jelentenek, amellyel gyorsan megszokni fogják. Az akkumulátor cseréjéhez nem kell új sorozatú ujjakat vásárolni, amelyek gyorsan elveszítik az energiát. A kiváló minőségű kivitelezés és az innovatív megoldások alkalmazása hosszú időn át (akár évekig is) hatékonyabbá teszik az eszközöket, és energiához vezetnek az eszközök számára.

Termékeink megbízható szállítóktól és gyártóktól származnak. Ez lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy biztosak legyenek abban , hogy valódi minőséget vásárolnak , ami kézzelfogható, pozitív változásokhoz vezet. Minden elemre jótállási idő vonatkozik. Ez olyan befektetés lesz, amely rövid és hosszú távon gyorsan megtérül. Az AA és AAA elemekkel sok eszköz friss energiát kap, időt és pénzt takarítva meg az új elemek folyamatos vásárlása érdekében.

Az AA és AAA elemek Green Cell egy lépés a nagyobb mobilitás és az energia függetlenség felé. Az újrahasznosítható elemek használata pozitív hatással van a környezetre, és kiküszöböli számos oldalsó problémát (pl. A régi elemek megsemmisítése). Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal, biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magadnak.

Ez a weboldal cookie-kat használ, és semmilyen információt nem gyűjt automatikusan, kivéve az ezekben a fájlokban található adatokat (úgynevezett "sütiket").
OK