Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

LG (2)

LG akkumulátor

Az okostelefonok elemei idővel megszokják őket. Ez gyorsan észrevehető, ha a telefon a kábelen a nap folyamán tölti az időt, amelyet a telefon tart. A mobil eszközök gyors használatban vannak, mivel magas a gyakoriságuk. A kezdetben minden okostelefon több napig képes túlélni egyetlen töltéssel, teljes terhelés mellett és az alkalmazások áradásával. Idővel azonban az akkumulátor sávja teljesebbé és rövidebbé válik, és a töltőkábelt gyakrabban kell használni. A megoldás az akkumulátor cseréje. Úgy tűnik, hogy a modern okostelefonokban lehetetlen egy alkatrészt cserélni szolgáltatás bevonása nélkül. Error. Számos video oktatóanyag található az interneten, amelyek megmutatják, hogyan kell kicserélni az akkumulátorokat egy adott LG modellben. Üzletünkben a Green Cell széles választékát kínálja

Elemek LG telefonokhoz

, Ezek nagy teljesítményű akkumulátorok, amelyek gyorsan illeszkednek a berendezés műszaki igényeihez, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy jelentős erőforrásokat (nincs szerviz, munkabérköltség) és időt takarítsanak meg (nem kell a telefont üzemben hagyni, és az alkatrészeket várni) ) menteni. A telefon körülbelül egy tucat perc alatt javítható, hogy ismét növelje az energiahatékonyságot .
Sorrend:

Súgó zóna

Hogyan válasszunk akkumulátort mobiltelefonhoz?

A mobiltelefon akkumulátorának kiválasztása egyszerű és intuitív dolog. Ez néhány pillanat alatt megtehető a következő két módszerrel:
1. A telefon modelljének specifikációja A telefon modellje általában megtalálható a készüléken. Miután elolvasta és beírta a modellt az áruház keresőjébe, megjelenik a megfelelő akkumulátor. például iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. Akkumulátor kód Az akkumulátort a kód beírásával is keresheti – ez az akkumulátor belsejében található. Egyszerűen írja be a megfelelő kódot és keresőnk megmutatja a megfelelő termékeket! pl. BM39 / BS-01/ A1457 Javasoljuk, hogy olvassa el a blogunkon található útmutatót is: Hogyan válasszunk mobiltelefon akkumulátort?


A mobiltelefon akkumulátorának kiválasztása egyszerű és intuitív dolog. Ez néhány pillanat alatt...

Hogyan lehet ellenőrizni az akkumulátor kapacitását egy mobiltelefonban?

Az akkumulátor kapacitása közvetlenül az akkumulátoron van feltüntetve. Ez az információ a készülék belsejében található. Használhat modern alkalmazásokat is, amelyek figyelik az akkumulátor állapotát. Ilyen program például az Android okostelefonokhoz kifejlesztett Battery Info. Az alkalmazás könnyen használható, így könnyen ellenőrizhető az akkumulátor aktuális állapotára vonatkozó információ.


Az akkumulátor kapacitása közvetlenül az akkumulátoron van feltüntetve. Ez az információ a...

Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?

Az akkumulátor milliamperórában (mAh) megadott kapacitása eltérhet a gyári akkumulátortól. Ha nagyobb kapacitású akkumulátort választ, akkor készüléke hosszabb élettartamú lesz, és nagyobb mobilitást és használati komfortot nyer!


Az akkumulátor milliamperórában (mAh) megadott kapacitása eltérhet a gyári akkumulátortól. Ha...

Hogyan lehet meghosszabbítani a mobiltelefon akkumulátorának élettartamát?

Van néhány egyszerű módszer, amely hatékonyan meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát: 1. Ne merítse le az akkumulátort 0-ra!
A telefonunk akkumulátorának, az úgynevezett akkumulátornak ez nem tetszik. Tehát ne várja meg, amíg megjelenik az alacsony töltöttségi szint figyelmeztetés. Ha az akkumulátor töltöttségi szintje 40% alá esik, célszerű a telefont töltőhöz csatlakoztatni.
2. Gyakran csatlakoztassa a mobiltelefont a töltőhöz.
A modern lítium-ion akkumulátoroknak nincs memóriaeffektusuk. A gyakori töltés tehát pozitív hatással van a teljesítményükre. A szakértők szerint a legjobb a 80-90%-os töltöttségi állapot elérése.
3. Kerülje a szélsőséges hőmérsékletet
A mobiltelefon akkumulátorai kicsit olyanok, mint a használóik – mérsékelt hőmérsékleten érzik magukat a legjobban. Ha telefonját közvetlen napfénynek kitéve vagy forró autóban hagyja, drámaian csökkentheti az akkumulátor élettartamát. Az is jó ötlet, hogy védje a telefont a hidegtől.


Van néhány egyszerű módszer, amely hatékonyan meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát: 1. Ne...
Hand Akku für LG G3 BL-53YH
BL-T24 akkumulátor LG X Power K220
kapacitás: 3000 mAh
Feszültség: 3.8V
Termékkód: BP46
6 990 Ft
kapacitás: 4100 mAh
Feszültség: 3.85V
Termékkód: BP122
9 270 Ft
2 Tétel 1 - 2 megjelenítése

Az akkumulátor az LG-hez igazítva

Az eredeti alkatrészek vásárlása gyakran több, mint amennyit el akar költeni. A várakozási idő meghosszabbodik, és a logó magasabb ára játszik jelentős szerepet. Lehetőség van olyan hatékony akkumulátorok megvásárlására az LG számára , amelyek nem viselik a márka márkáját. Green Cell olyan akkumulátorok, amelyeket a modern LG okostelefonokhoz adaptáltak, és ez hosszú ideig garantálja a nagy teljesítményt. Ez olyan befektetést tesz lehetővé, amely rövid és hosszú távon gyorsan megtérül. Az elmaradott akkumulátor gyakran az oka annak, hogy úgy dönt, hogy kicseréli a telefonját. Ez drága, de a fogyasztó megpróbálja meggyőzni magát a teljes mobilitás szükségességéről. Egy új akkumulátor megkönnyíti és olcsóbbé teszi új életet a készülékbe, és a megtakarított pénzt más prioritásokra fordíthatja. A felhasználók gyakran megszokják a mobiltelefonjukat . A művelet jól ismert, a felszerelés kényelmesen a kezedben van, és az el nem pazarolt kiegészítők. Új telefon vásárlásakor az összes kiegészítő felszerelést ki kell egészíteni (fejhallgató, védőszemüveg, bőrönd, autó töltő, kerékpár tartó és még sok minden más). A Green Cell LG akkumulátor megvásárlása kiküszöböli ezt a problémát.

Kiváló minőségű akkumulátorok az LG számára

A Battery Empire Store-ban széles választékot kínál az LG telefonok akkumulátorának. Folyamatosan frissülő választékunkban gyorsan megtalálhatod a Green Cell verziót, amely megfelel a mobiltelefon modelljének. Az LG Green Cell akkumulátorok magas hatékonysággal, megbízhatósággal és teljesítménnyel büszkélkedhetnek, és azok nélkülözhetetlenek - mindezt alacsonyabb áron. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal, biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magadnak.