Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Acer (1)

Acer billentyűzet

A laptop billentyűzete közvetlenül a mátrix után a legnagyobb és leggyorsabb sérüléseknek van kitéve. A normál kopás gyorsan befolyásolhatja a berendezés kényelmét. Az Acer laptop billentyűzet hatékony módja annak, hogy hosszú élettartamú hardvereket adjunk hozzá. De még ő sem elpusztíthatatlan. Gyakran vannak olyan helyzetek, amelyek önön kívül esnek, és a mobil eszköz szenvedését okozzák. A billentyűzet kihagyása miatt az eszköz nem használható, vagy csak nem kielégítő mértékben. Az Acer billentyűzetek nem olyan elemek, amelyeket nehéz önmagában cserélni. A teljes folyamat néhány-több percig tart, és az eredmény a hardver teljes helyreállítása. Battery Empire a Green Cell széles skáláját kínálja

Laptop billentyűzetek az Acer-től

amelyek gyorsan megfelelnek a hardver és a felhasználói igényeknek is. A billentyűzet megváltoztatásával "frissítheti" régi eszközök megjelenését, és új életet adhat bennük.
Sorrend:
Showing 1 - 1 of 1 item

Minőség, amelyben megbízhat

Acer Green Cell laptop billentyűzetek a Green Cell jellemző a magas minőségű kivitelezés, a teljesítmény, az alacsony akkumulátor-élettartam és tökéletes technológiai adaptációs az Acer laptop. A laptop billentyűzetet minden nap magas frekvencián használják munkához és szórakoztatáshoz. A jogi erő miatt ez romlik. Billentyűzet vásárlása a Green Cell azt jelenti, hogy befektetni kell az eredeti tökéletes reprodukcióba és a készülék erőteljes kiegészítésébe. A vásárlás gyorsan és hosszú távon kifizetődő befektetésnek bizonyul. A billentyűzeten történő gépelés gyorsan visszatér a csendes szabványhoz, így nagyobb szabadságot és kényelmet nyújt. A billentyűzet cseréje az Acer laptopon gyakran jobb, mint új hardver vásárlása. Ezt a lépést a felhasználók gyakran elfogadják egy viszonylag triviális hiba után. Nem mindig szükséges ilyen drasztikus lépés. Maga a billentyűzet cseréje olcsóbb, és az új hardver árának csak töredéke. Emellett nem kell megszoknia a kulcsok újbóli beállítását, csak az "ismerős" padlón dolgozhat.

A megfelelő változat az Acer laptopokhoz

Battery Empire széles skáláját kínálja az Acer laptop billentyűzetének, amely gyorsan felállítja az eszközöket egyenesen. Üzletünk arra törekszik, hogy folyamatosan frissítse kínálatunkat, és még jobban megfeleljen modern ügyfeleink igényeinek. Minden Acer laptop billentyűzetre 24 hónapos garancia vonatkozik. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal, biztosak vagyunk benne, hogy talál valamit magadnak.