Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

GPS készülékekhez (2)

Akkumulátorok GPS készülékekhez

A GPS-eszközök akkumulátoraira egyre inkább szükség van. Manapság a műholdas navigáció sok iparágban elterjedt. A GPS nem csak egy automatikus térkép a telefonon, amikor a B ponthoz vezet. Ezek technológiailag fejlett eszközök, amelyeket sokkal több területen használnak, mint amilyennek látszik. Ennek eredményeként növekszik a GPS-navigációs akkumulátorok iránti igény a különféle eszközökben. Minden modern hordozható GPS-készülék általában Ni-MH vagy Li-Pol akkumulátorokat használ. Idővel, mint minden akkumulátor esetén, lassan lemerülnek az energiafogyasztásaik. A készülék több időt tölt a töltőkábellel, hogy elérje a megfelelő energiaszintet, és sokkal rövidebb ideig működik. Ez sok tervet megtörhet, és megzavarhatja a szűk ütemtervet. Ha a GPS-készülék akkumulátora megtagadja hirtelen engedelmeskedését, akkor ez komoly problémává válik, és a (legjobb esetben) a térségen való túra lehetősége. Az Battery Empire áruházunkban a Green Cell széles választéka található

GPS Akku

amelyek tökéletesen megfelelnek a különféle eszközök egyedi igényeinek. Minden GPS navigációs elemre 12 hónapos garancia vonatkozik. Ez biztosítja, hogy ügyfeleink abban bízhassanak, hogy megvásárolnak egy kiegészítőt, amely hosszú ideig hatékonyan tartja őket.
Választ kategóriák:
Sorrend:
Green Cell ® Akku VF5 für GPS TomTom Go 300 530 700 910
Green Cell ® Akku 010-10863-00 für GPS Garmin Zumo 400 450 500 Deluxe
kapacitás: 2300 mAh
Feszültség: 3.7V
Termékkód: GPS09
4 720,00 Ft
kapacitás: 2200 mAh
Feszültség: 3.7V
Termékkód: GPS03
6 090,00 Ft
Kosárba
2 Tétel 1 - 2 megjelenítése

Megfelelő elemek a GPS navigációhoz

A GPS navigáció nem csak egy automatikus térkép. Ezeket az eszközöket a kedvtelésből tartott gallér társaihoz használják szállítás, horgászás és akár otthon közben is, így elvesztése esetén megtalálhatja. A navigáció lehetőségei nagyon nagyok, és az ajánlat évről évre növekszik. A GPS navigációs akkumulátorok olyan vásárlás, amelyhez előbb vagy utóbb fel kell kelnie. Megfelelő akkumulátor vásárlása olyan beruházás , amely rövid és hosszú távon is gyorsan kifizetődő. Akkumulátor világban üzletünkben sokféle és típusú GPS navigációs akkumulátort talál, amelyek gyorsan alkalmazkodnak a felszerelés egyedi igényeihez és kielégítik energiaigényeiket. Az elemek cseréje gyorsan helyreállítja a mobilitást, és lehetővé teszi a berendezés műszaki lehetőségeinek teljes kihasználását. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatunkkal . Biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magad számára.