Keressen valamit magadnak

Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Samsung (3)

Samsung Navibot porszívó akkumulátor

A vezeték nélküli porszívók elemeit alkalmanként cserélni kell. Egyébként az energiahatékonyság és ezáltal a rendszerek hatékonysága napról napra csökken. A vezeték nélküli porszívóval töltött egy év elteltével rájössz, hogy az nem tart el olyan sokáig, mint először, és hogy a töltési idő a dokkolóállomáson vagy a kábel fölött sokkal hosszabb lesz. Az akkumulátorok alkalmankénti cseréje vezeték nélküli vákuummal új életet ad a berendezésnek, és normál szinten tartja napi kényelmét . A Samsung egy világhírű márka, amely modern, technológia-központú felhasználók számára nyújtja a legjobb technológiai megoldásokat. Még a Samsung porszívók sem érzékenyek az idő múlására és a napi használatra. A Samsung porszívóinak elemeit időnként ki kell cserélni, hogy a legtöbbet hozhassa ki készülékeiből. A Battery Empire áruházunk széles választékát kínálja

Akkumulátorok a Samsung számára

Újratölthető porszívók, amelyeket gyorsan a tulajdonos és az eszközök egyedi igényeihez igazítanak. A Samsung vezeték nélküli porszívó minden elemére 12 hónapos garancia érvényes. Ez biztosítja ügyfeleink számára, hogy bizonyítottan jó minőségű és tartós berendezéseket vásárolnak.
Sorrend:
Bestseller
Staugsauger-Akku für Samsung Navibot SR8845 SR8855
Staugsauger-Akku DJ96-00113A Samsung Navibot SR9630
Bestseller
kapacitás: 3.5Ah
feszültség: 14.4V
termékkód: PT25
14 288 Ft
kapacitás: 3.3Ah
feszültség: 14.4V
termékkód: PT276
10 975 Ft
kapacitás: 3.5Ah
feszültség: 14.4V
termékkód: PT26
16 140 Ft
Kosárba
3 Tétel 1 - 3 megjelenítése

Megfelelő akkumulátorok a Samsung porszívóhoz

A speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített kínálatunkban gyorsan megtalálja a megfelelő akkumulátort Samsung porszívójához. A bemutatott alkatrészek megfelelnek a rendszer technológiai követelményeinek, és új és hosszabb élettartamot kínálnak. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal, biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magadnak.