MARCH
Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

Samsung (4)

Samsung Navibot porszívó akkumulátor

A vezeték nélküli porszívók elemeit alkalmanként cserélni kell. Egyébként az energiahatékonyság és ezáltal a rendszerek hatékonysága napról napra csökken. A vezeték nélküli porszívóval töltött egy év elteltével rájössz, hogy az nem tart el olyan sokáig, mint először, és hogy a töltési idő a dokkolóállomáson vagy a kábel fölött sokkal hosszabb lesz. Az akkumulátorok alkalmankénti cseréje vezeték nélküli vákuummal új életet ad a berendezésnek, és normál szinten tartja napi kényelmét . A Samsung egy világhírű márka, amely modern, technológia-központú felhasználók számára nyújtja a legjobb technológiai megoldásokat. Még a Samsung porszívók sem érzékenyek az idő múlására és a napi használatra. A Samsung porszívóinak elemeit időnként ki kell cserélni, hogy a legtöbbet hozhassa ki készülékeiből. A Battery Empire áruházunk széles választékát kínálja

Akkumulátorok a Samsung számára

Újratölthető porszívók, amelyeket gyorsan a tulajdonos és az eszközök egyedi igényeihez igazítanak. A Samsung vezeték nélküli porszívó minden elemére 12 hónapos garancia érvényes. Ez biztosítja ügyfeleink számára, hogy bizonyítottan jó minőségű és tartós berendezéseket vásárolnak.
Sorrend:

Súgó zóna

Hogyan válasszunk akkumulátort a porszívóhoz?

A megfelelő akkumulátort megtalálhatja, ha beírja keresőnkbe a porszívó modelljét vagy az eredeti akkumulátor nevét. Nagyon fontos összehasonlítani az új akkumulátor feszültségét az eredeti akkumulátorral - ha ezek a paraméterek egyeznek, vásárolhat akkumulátort.


A megfelelő akkumulátort megtalálhatja, ha beírja keresőnkbe a porszívó modelljét vagy az eredeti...

Hogyan ellenőrizhető az akkumulátor kapacitása egy porszívóban?

Az akkumulátor kapacitása milliamperórában (MaH) van megadva. Az akkumulátorkapacitásra vonatkozó információk könnyen megtalálhatók – magán az akkumulátoron, valamint a készülék műszaki adataiban találhatók. Ezek az információk segítenek a megfelelő akkumulátor kiválasztásában – ha azt szeretné, hogy porszívója tovább tartson, válasszon nagyobb kapacitású készüléket!


Az akkumulátor kapacitása milliamperórában (MaH) van megadva. Az akkumulátorkapacitásra vonatkozó...

Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?

Új akkumulátor kiválasztásakor nem kell figyelembe venni az eredeti modell kapacitását. Nincs ellenjavallat, ha az új akkumulátor nagyobb, mint a gyári. Minél nagyobb az akkumulátor, annál hosszabb az eszköz működési ideje.


Új akkumulátor kiválasztásakor nem kell figyelembe venni az eredeti modell kapacitását. Nincs...

Elemcsere a porszívóban

Az akkumulátorok helyzete és beépítése nagyon eltérő lehet a különböző porszívómodelleknél. Az akkumulátor problémamentes cseréje érdekében javasoljuk, hogy forduljon hivatalos szervizközponthoz. Akkumulátor cserénél az egyes porszívókhoz mellékelt kezelési útmutató is segíthet - ennek köszönhetően a cserét maga is elvégezheti.


Az akkumulátorok helyzete és beépítése nagyon eltérő lehet a különböző porszívómodelleknél. Az...
Bestseller
Staugsauger-Akku für Samsung Navibot SR8845 SR8855
Green Cell ® akkumulátor a Samsung NaviBot SR8930 SR8940 SR8950 SR8980 SR8981 SR8987 SR8988
Staugsauger-Akku DJ96-00113A Samsung Navibot SR9630
Bestseller
kapacitás: 3.5Ah
Feszültség: 14.4V
Termékkód: PT25
19 649 Ft
kapacitás: 3.3Ah
Feszültség: 14.4V
Termékkód: PT276
10 975 Ft
kapacitás: 2.4Ah
Feszültség: 14.4V
Termékkód: PT280
23 Ft
kapacitás: 3.5Ah
Feszültség: 14.4V
Termékkód: PT26
16 140 Ft
Kosárba
4 Tétel 1 - 4 megjelenítése

Megfelelő akkumulátorok a Samsung porszívóhoz

A speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített kínálatunkban gyorsan megtalálja a megfelelő akkumulátort Samsung porszívójához. A bemutatott alkatrészek megfelelnek a rendszer technológiai követelményeinek, és új és hosszabb élettartamot kínálnak. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal, biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magadnak.