Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Elemek CR (3)

Elemek CR

A CR akkumulátorok energiaforrást jelentenek sok mindennapi elektronikus eszköz számára, például hallókészülékek, glükózmérők, számológépek, autós távirányítók és még sok más számára. Ezek az eszközök gyakran kevésbé fontosak, mint a szokásos AA vagy AAA készülékek. A gombelem vagy a rombusz szükséges tartozék, amely nélkül lehetetlen fenntartani a készüléket működésben. A glükózmérők mintájának mindig készen kell lennie arra, hogy tükrözze a végrehajtott mérések valós értékeit. A CR akkumulátor egy kis tartozék, amely mindig érdemes (a használt felszereléstől függően), vagy otthon van raktáron. Az üzletünkben az Battery Empire kínálatában nagy választékban talál gyémántokat és speciális akkumulátorokat, mint például a cr2025 3V, a cr2032 (amelyeket nagy teljesítmény jellemzi és akár 3 évig is hatékonyan tudnak működni) és mások. A kiváló minőségű kivitelezés, a legmagasabb minőségű anyagok és az innovatív technológiai megoldások biztosítják, hogy a CR akkumulátorok hosszú ideig megőrizzék energiahatékonyságukat. Nem nagy nehézség, de ez nem azt jelenti, hogy cserefrekvenciájuknak magasnak kell lennie. Az ajánlatunkban szereplő CR akkumulátorok gyorsan alkalmazkodnak az eszköz és a felhasználó egyedi igényeihez, és lehetővé teszik az eszköz képességeinek jobb és hatékonyabb felhasználását.
Sorrend:
Green Cell CR1620 Batterie
Green Cell CR2025 Batterie
Green Cell CR2032 Batterie
Kapacitás: 70 mAh
Feszültség: 3V
Termékkód: XCR03
1 800,00 Ft
Kapacitás: 160 mAh
Feszültség: 3V
Termékkód: XCR04
1 800,00 Ft
Kapacitás: 220 mAh
Feszültség: 3V
Termékkód: XCR01
1 800,00 Ft
3 Tétel 1 - 3 megjelenítése

Nagy kapacitás és biztonsági garancia

Az itt bemutatott CR gombkeverők kiváló minőségű anyagokból készülnek és stabilak az áramellátás során. Ez megóvja a berendezést, ahova megy, a sérülésektől és meghibásodásaitól. A biztonsági garancia lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy más prioritásokra összpontosítsanak, ahelyett, hogy aggódnának a berendezések működése miatt, amikor szükséges. Arra törekszünk, hogy termékeink a legjobbak és megfeleljenek a modern vásárlók magas igényeinek. CR akkumulátorunk rendelkezik a szükséges tanúsítvánnyal és tanúsítvánnyal, amelyek egyértelműen igazolják minőségüket. Ez lehetővé teszi ügyfeleink számára, hogy biztosak legyenek abban, hogy valódi minőséget vásárolnak, ami a legkevésbé megfelelő időben nem fogja csalódni az elvárásaikban.

Egy befektetés, amely kifizetődik.

A CR akkumulátorok többdimenziós előnyöket kínálnak mind rövid, mind hosszú távon. Ezek megadják az Ön berendezése számára a szükséges friss energiaellátást, és mérsékelt áraikkal a megtakarításokat más prioritásokra használhatja fel. Számos eszközhöz tartozó loseng akkumulátorok kötelezőek. Ha ezeknek a kis akkumulátoroknak a fontossága gyorsabban marginalizálódik, mint később, akkor a felhasználót leválasztják az eszközről, és nem tudja használni annak funkcióit.

Különlegesen kiválasztott ajánlat

Az üzletben az Battery Empire széles választékban talál CR elemeket, amelyek megfelelnek az Ön készüléke követelményeinek. Arra törekszünk, hogy folyamatosan frissítse és bővítse kínálatunkat . Ez lehetővé teszi számunkra, hogy jobban megfeleljünk a mai vásárlók elvárásainak, és hozzáférést biztosítsunk számukra ahhoz, amire szüksége van. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal. Biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan megtalálja a CR akkumulátor olyan változatát, amely megfelel mind a jelenlegi, mind a jövőbeli igényeknek.