Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Nikon (1)

Nikon töltő

A kamera töltőinek kötelező minden utazáshoz. Tartsa a fényképezőgép felszerelését biztonságos szinten, és győződjön meg arról, hogy gyorsan feltölthető. A Nikon fényképezőgép hatékony , de intenzív használat révén gyorsan behatolhat a rendelkezésre álló energiába. A fényképezőgép-töltő lehetővé teszi, hogy a készüléket gyorsan hozzáigazítsa a megfelelő energetikai függőleges helyzetbe, és nagy felbontásban rögzítse a fontos pillanatokat. A kamerák továbbra is az utazás egyik legfontosabb csomagja. Úgy tűnik, hogy az integrált kamerákkal rendelkező okostelefonok gyorsan felváltják a hagyományos tükörreflexes fényképezőgépeket és digitális fényképezőgépeket. A Nikon használatával azonban olyan képeket készíthet, amelyek a piacon a legjobb mobiltelefonokhoz nem állnak rendelkezésre. Mivel egy fénykép egy rövid , fontos pillanat rögzítésére szolgál , és a kiváló minőségű fényképezés különleges pillantást ad erre a pillanatra. A Battery Empire áruházunk széles választékát kínálja a Nikon fényképezőgép-töltőkhöz, amelyek gyorsan kielégítik a modernorientált vásárlók egyre növekvő igényeit.

Nikon kamera töltők

12 hónapos garanciával rendelkezik, amely biztosítja a vásárlók számára, hogy a legjobb minőségű megoldásokat fogják kapni, amelyek nem fognak csalódni.
Sorrend:
Green Cell ® Akku EN-EL9 / EN-EL9E und Ladegerät MH-23 für Nikon D-SLR D40 D40A D40C D40X D60 D3000 D5000
kapacitás: 1000 mAh
Feszültség: 7.4V
Termékkód: CB06+ADCB03
10 865,95 Ft
Showing 1 - 1 of 1 item

Kamera töltője kéznél

Noha a fényképezőgép töltői elengedhetetlenek, paradox módon ezeket gyakran elfelejtik a csomagok csomagolásakor. Akkor nagy problémák indulnak az utazás során. Minden rögzíthető telefonon, de a minőség gyakran kívánnivalót hagy maga után , és a mobiltelefon bárhová ragadása elosztja az élményt. A Nikon egy olyan márka, amely sok mozgásteret biztosít a termékekhez. A Nikon fényképezőgépekkel elképesztő módon rögzítheti a mindennapi tájat, és évek óta élvezheti a hatást - mindaddig, amíg elegendő energia van. A fényképezőgép-töltőnek magasnak kell lennie a listán, és nem szabad túl messze a fényképezőgéptől.

Különféle kamera töltők

Az üzletben az Battery Empire különféle töltőket talál, amelyek gyorsan reagálnak az eszközök és a tulajdonos igényeire. Ez egy speciális vásárlás, amelyet gyorsan gratulál minden olyan modern megjelenésű vevő, aki a minőség, a teljesítmény és az ár-érték arány kombinációját keresi. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatunkkal. Biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magad számára.