Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

UPS (9)

UPS

Vészhelyzeti tápegység: olyan eszköz, amely fenntartja az áramellátást az ahhoz csatlakoztatott eszközökben áramszünet esetén. A szünetmentes tápegységeket leggyakrabban szerver helyiségekben és irodákban használják, de a növekvő siker mellett otthonuk is használják. Igényeitől és céljától függően különféle típusú szünetmentes tápegységeket választhatunk. A Line Interactive jelenleg a rendelkezésre álló legjobb topológia a kevésbé fejlett eszközök számára. Az ezt a technológiát használó eszközök biztonságosak, megbízhatóak és költséghatékonyak . A hálózati interaktív szünetmentes tápegység nem csak áramkimaradás esetén reagál, hanem figyelemmel kíséri a tápegység stabilitását és folyamatosan korrigálja a feszültségcsökkenéseket és -ugrásokat.

A CO vészellátása

Ha kifinomultabb és fejlettebb berendezésekre van szüksége, akkor érdemes figyelni a vonal interaktív UPS-re, amelynek tiszta szinuszhulláma van. Ezt a megoldást pl. CO-sütőkhöz és egyes számítógépekhez ajánljuk. Az online UPS-t azonban nagyon érzékeny eszközök számára tervezték. Az ilyen típusú technológiával készülékeinket teljesen leválasztják az elektromos hálózatról, és csak a vészhelyzeti tápegység által biztosított stabil tápellátáson alapulnak. Ez minden bizonnyal a legbiztonságosabb a rendelkezésre álló topológiák közül. Ha azonban szükség van egy vészhelyzeti tápegység-modellre egy informatikai állványhoz, akkor válassza a speciális UPS-t az állványhoz . Ha segítségre van szüksége az UPS kiválasztásában, vegye fel velünk a kapcsolatot .
Sorrend:

Súgó zóna

Melyik UPS-t válasszuk a számítógéphez?

Az UPS kiválasztásakor az egyik legfontosabb szempont a csatlakoztatott berendezés teljesítményének értékelése. A legtöbb esetben az asztali számítógépek 100 és 150 W közötti, a játékeszközök pedig 250 és 350 W között fogyasztanak. Ezek az információk segíthetnek eldönteni, melyik UPS a megfelelő az Ön számára. Szerencsére üzletünkben talál UPS Green Cell-t, amely tökéletes a számítógép normál működéséhez. Ha kíváncsi arra, hogy a választott felszerelés mennyi ideig tartja üzemben készülékét, használja weboldalunkon található kalkulátort! Nincs más dolgod, mint kiválasztani egy tetszőleges UPS-t, bejelölni a "Select UPS" négyzetet, megadni a készülékek teljesítményét és kész is – már tudja, mire számíthat készülékeinktől!


Az UPS kiválasztásakor az egyik legfontosabb szempont a csatlakoztatott berendezés...

Melyik UPS-t válasszam tűzhelyhez?

Az inverter kiválasztása gáz- vagy elektromos tűzhelyhez problémás lehet. Néhány egyszerű szabályt azonban érdemes szem előtt tartani. Először is ne felejtse el a tiszta szinuszhullámú egységeket választani, amikor UPS-t választ. Győződjön meg arról is, hogy az UPS megfelelő teljesítményű - ebben az esetben érdemes 500 W-nál nagyobb névleges teljesítményű készüléket választani. Számos Green Cell UPS-t kínálunk, amelyek megfelelnek a fenti kritériumoknak. Garantáljuk, hogy nálunk megtalálja a megfelelő UPS-t!


Az inverter kiválasztása gáz- vagy elektromos tűzhelyhez problémás lehet. Néhány egyszerű...

Melyik UPS-t válasszam szerverhez?

A számítógépes szerverek nagy fogyasztású eszközök, ezért van szükségük megfelelően kiválasztott UPS-ekre. A szerverszobák számára a legjobb megoldás a Green Cell UPS használata szerverszekrényekhez. Jelentősen nagyobb teljesítményűek, mint a hagyományos UPS-ek, ezért tökéletesek a számítógépes szerverek tartalék tápellátására.


A számítógépes szerverek nagy fogyasztású eszközök, ezért van szükségük megfelelően kiválasztott...

Melyik UPS-t válasszuk a felügyeleti rendszerhez?

Ha UPS-t tervez vásárolni felügyeleti rendszeréhez, akkor különös figyelmet kell fordítania a 100 W-nál nagyobb teljesítményű tápegységekre. Így biztosíthatja a felügyeleti rendszer hatékony támogatását. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy az eszközök nem egyformák, és a használt kameráktól függően az energiafogyasztásuk jelentősen eltérhet. Ezért az UPS vásárlása előtt meg kell becsülni a hozzávetőleges energiafogyasztást. Ha igen, akkor a munka nagy részét már elvégezte. Már csak azt kell ellenőrizni, hogy egy adott táp mennyi ideig tudja támogatni a készüléket. És egyáltalán nem nehéz – csak válassza ki a készüléket kínálatunkból, válassza ki a „Select UPS” mezőt. Adja meg a csatlakoztatott eszközök energiafogyasztását, és máris tudja, hogy UPS-ünk meddig fogja üzemben tartani felügyeleti rendszerét!


Ha UPS-t tervez vásárolni felügyeleti rendszeréhez, akkor különös figyelmet kell fordítania a 100...
Bestseller
Green Cell ® UPS Micropower 600VA mit LCD Bildschirm
Green Cell ® UPS Micropower 800VA
Green Cell ® UPS / USV Micropower 1000VA
Green Cell ® UPS Micropower 1500VA
Green Cell ® UPS Micropower 2000VA
Green Cell ® UPS AiO 600VA LCD
Green Cell ® UPS / USV AiO 800VA LCD
Green Cell ® UPS Microsine 1000VA LCD
Green Cell ® UPS / USV Microsine 2000VA LCD
Bestseller
Feszültség: 230V
Termékkód: UPS01LCD
21 999,95 Ft
26 999,95 Ft
34 999,95 Ft
42 499,95 Ft
50 999,95 Ft
56 999,95 Ft
70 999,95 Ft
9 Tétel 1 - 9 megjelenítése