Keressen valamit magadnak

Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
Saját eszközök

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
Kiválasztott eszközök:

Kiválasztott eszközök:

HTC akkumulátor mobiltelefonhoz

Manapság a modernorientált felhasználó számára irreális lehetőség a ház elhagyása mobiltelefon nélkül. Az okostelefon gyakorlatilag minden ember kiegészíti a mindennapi életét, és lehetővé teszi az egész világgal való kapcsolattartást , az állandósítást, tapasztalatcserét és mindenütt beszélgetést. Az okostelefon dinamikus használata az idő múlásával befolyásolja az energia tárolásának képességét. Az akkumulátor gyorsabban és gyorsabban fut, és maga az eszköznek gyakrabban kell ülnie a töltőkábelnél. Az akkumulátor lemerülésével az okostelefon elveszíti a mobilitást, és a felhasználó legfőbb aggodalmavá válik, hogy sikerül-e időben feltölteni a telefont, vagy van-e ingyenes (és könnyen elérhető) aljzat azon a helyen, ahova megy , A HTC okostelefonok egyre népszerűbb választéka azoknak a felhasználóknak, akik értékelik a nagy teljesítményt és a minőséget. Ugyanakkor, mint az összes többi globális márkájú telefon, a HTC sem kerülheti el az akkumulátor élettartamát. A telefon akkumulátora a kezdetektől olyan helyzetben van, hogy akár néhány napig is teljes maradjon teljes terhelés esetén. Csak fél vagy egy év elteltével ez az idő jelentősen csökken. A megoldás az, hogy maga az akkumulátort cserélje ki egy újra. Az üzletünkben az Battery Empire Green Cell kínál

HTC akkumulátorok

akik gyorsan visszahozják telefonját az energiaszektorba. Ez egy olyan befektetés a minőségbe és a mobilitásba, amely rövid és hosszú távon gyorsan kifizetődő.
feszültség
sejttípus
Akku B0PGE100 für HTC One M9 S9
Akku B0PF6100 für HTC Desire 820 826
kapacitás: 2840 mAh
feszültség: 3.8V
termékkód: BP108
8 508 Ft
kapacitás: 2600 mAh
feszültség: 3.8V
termékkód: BP102
5 865 Ft
Kosárba
2 Tétel 1 - 2 megjelenítése

Minőség, amely vonzza a felhasználót

A HTC telefonjainak minősége gyorsan meghaladta a versenytársak minőségét. Nem csoda, hogy ennek a márkának a telefonjait egyre inkább a modernorientált felhasználók választják. A látszattal ellentétben az akkumulátort cserélni lehet. Helytelen volt azt feltételezni, hogy egy modern okostelefon a szerviz kivételével csak cserealkatrészeket fogad el. A szolgáltatás integrálása nemcsak növeli a pótlási költségeket, hanem idővel is meghosszabbodik. Az eszközök gyakran a polcon vannak (néha néhány hét után), és alkatrészre számítanak. Az önkiszolgáló akkumulátor cseréje nem olyan bonyolult folyamat, amely időt és pénzt takarít meg , lehetővé téve a megtakarított erőforrások felhasználását más prioritásokhoz.

Kiváló minőségű akkumulátorok a HTC-hez

Boltunk akkumulátorokat kínál különféle Green Cell HTC modellekhez, amelyek gyorsan alkalmazkodnak az eszközök technológiai igényeihez. Ezek tökéletes példányát képezik az eredetinek, nagy hatékonysággal, hosszú élettartammal és alacsony árral jellemzik őket. Az üzletünkben az Battery Empire arra törekszik, hogy meglévő kínálatát mindig naprakészen tartsa. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy jobban alkalmazkodjunk ügyfeleink növekvő igényeihez. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg ajánlatunkkal, biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magadnak.