Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Mobiltelefon akkumulátorok (1)

Mobiltelefon akkumulátor

A mobiltelefonok minden nap bekerülnek az életünkbe. Gyakoriságának és intenzitásának, amellyel használ okostelefont, így a gyakori töltés, lehetővé teszi számunkra, Akkuentladezyklen használni nagyon gyors, és munkaidő egyre rövidebb napról hónapban. A következő lépésben kiderül, hogy napi egyszer nem elegendő az akkumulátor feltöltése, mivel telefonunkat még gyorsabban lehet lemeríteni. Aztán eszébe jut az ötlet, hogy cserélje ki az akkumulátort egy újra.

Elemek okostelefonokhoz

A telefonok és okostelefonok újratölthető elemei, amelyeket a Green Cell márka kínál, minőségi egyenértékűek telefonjaink eredeti akkumulátoraival. Ezek a kiváló minőségű akkumulátorok sikeresen felváltják az eredeti újratölthető elemeket, és mindenekelőtt meghosszabbítják telefonjaink élettartamát. Cserélje ki a használt akkumulátort egy új, a Green Cell akkumulátorára, és használja újra a telefont. A Battery Empire talál különféle gyártók mobiltelefonjainak akkumulátorait, amelyek kompatibilisek számos népszerű modellel. Minden, a Green Cell emblémával ellátott elem biztosítja az okostelefon biztonságos, hatékony és problémamentes működését. Az okostelefonok mindenütt jelen vannak körülöttünk. Győződjön meg arról, hogy hosszabb ideig tart, megvásárolva egy Green Cell akkumulátort . Okostelefon akkumulátorok megegyeznek az eredeti akkumulátorokkal, így könnyen használhatók. Találja meg a sajátját

Smartphone akkumulátor

keresse meg az alábbi gyártót, vagy írja be a mobiltelefon vagy az akkumulátor modelljét a fenti keresőmotorba.
Választ kategóriák:
Sorrend:

Súgó zóna

Hogyan válasszunk akkumulátort mobiltelefonhoz?

A mobiltelefon akkumulátorának kiválasztása egyszerű és intuitív dolog. Ez néhány pillanat alatt megtehető a következő két módszerrel:
1. A telefon modelljének specifikációja A telefon modellje általában megtalálható a készüléken. Miután elolvasta és beírta a modellt az áruház keresőjébe, megjelenik a megfelelő akkumulátor. például iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. Akkumulátor kód Az akkumulátort a kód beírásával is keresheti – ez az akkumulátor belsejében található. Egyszerűen írja be a megfelelő kódot és keresőnk megmutatja a megfelelő termékeket! pl. BM39 / BS-01/ A1457 Javasoljuk, hogy olvassa el a blogunkon található útmutatót is: Hogyan válasszunk mobiltelefon akkumulátort?


A mobiltelefon akkumulátorának kiválasztása egyszerű és intuitív dolog. Ez néhány pillanat alatt...

Hogyan lehet ellenőrizni az akkumulátor kapacitását egy mobiltelefonban?

Az akkumulátor kapacitása közvetlenül az akkumulátoron van feltüntetve. Ez az információ a készülék belsejében található. Használhat modern alkalmazásokat is, amelyek figyelik az akkumulátor állapotát. Ilyen program például az Android okostelefonokhoz kifejlesztett Battery Info. Az alkalmazás könnyen használható, így könnyen ellenőrizhető az akkumulátor aktuális állapotára vonatkozó információ.


Az akkumulátor kapacitása közvetlenül az akkumulátoron van feltüntetve. Ez az információ a...

Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?

Az akkumulátor milliamperórában (mAh) megadott kapacitása eltérhet a gyári akkumulátortól. Ha nagyobb kapacitású akkumulátort választ, akkor készüléke hosszabb élettartamú lesz, és nagyobb mobilitást és használati komfortot nyer!


Az akkumulátor milliamperórában (mAh) megadott kapacitása eltérhet a gyári akkumulátortól. Ha...

Hogyan lehet meghosszabbítani a mobiltelefon akkumulátorának élettartamát?

Van néhány egyszerű módszer, amely hatékonyan meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát: 1. Ne merítse le az akkumulátort 0-ra!
A telefonunk akkumulátorának, az úgynevezett akkumulátornak ez nem tetszik. Tehát ne várja meg, amíg megjelenik az alacsony töltöttségi szint figyelmeztetés. Ha az akkumulátor töltöttségi szintje 40% alá esik, célszerű a telefont töltőhöz csatlakoztatni.
2. Gyakran csatlakoztassa a mobiltelefont a töltőhöz.
A modern lítium-ion akkumulátoroknak nincs memóriaeffektusuk. A gyakori töltés tehát pozitív hatással van a teljesítményükre. A szakértők szerint a legjobb a 80-90%-os töltöttségi állapot elérése.
3. Kerülje a szélsőséges hőmérsékletet
A mobiltelefon akkumulátorai kicsit olyanok, mint a használóik – mérsékelt hőmérsékleten érzik magukat a legjobban. Ha telefonját közvetlen napfénynek kitéve vagy forró autóban hagyja, drámaian csökkentheti az akkumulátor élettartamát. Az is jó ötlet, hogy védje a telefont a hidegtől.


Van néhány egyszerű módszer, amely hatékonyan meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát: 1. Ne...
Batterie Green Cell ® für das Telefon Sony Xperia Z C6602 L36H L36i
kapacitás: 2330 mAh
Feszültség: 3.7V
Termékkód: BP64
4 090,00 Ft
Kosárba
Showing 1 - 1 of 1 item