Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Metabo (1)

Töltő vezeték nélküli csavarhúzóhoz

A csavarhúzók az egyik legszélesebb körben használt szerszám, amelyek nélkül sok felújítási és építési munka egyszerűen nem lehetséges. A csavarhúzó lehetővé teszi a kisebb javítások vagy frissítések gyors elvégzését - ha ez működik. A vezeték nélküli csavarhúzók a műhely és a szerszámgyártás alapvető felszerelései , a szakemberek és az önhúzott arany kezek. Idővel azonban a csavarhúzók megtagadhatják az engedelmeskedést, nem a hiba miatt. A csavarhúzó annyira hatékony, amíg az akkumulátor működik. Ennek viszont hatékonyan kell betöltenie. A csavarhúzó-töltő olyan elem, amelyre nem fordítanak nagy figyelmet, amíg meghibásodni nem kezd. A hibás töltő azonnal megakadályozza a készülék további használatát. Egyedül a töltő vásárlása sokkal gazdaságosabb, mint az új csavarhúzó vásárlása. Az alábbiakban a Metabo csavarhúzó- töltők széles választékát mutatjuk be, amelyek gyorsan alkalmazkodnak az eszköz egyedi igényeihez, költségvetéséhez és műszaki követelményeihez. Az üzletünkben az Battery Empire kiváló minőségű, hatékony töltőket kínál a Green Cell Metabo csavarhúzóinak. Egyesítik a minőséget, a teljesítményt, az illesztést és az értéket, hogy energiát adjanak a hajtóműhöz. Minden töltőnk fel van szerelve túlmelegedés-védelemmel, valamint túlterhelés- és mélykisülés-védelemmel. Ezen felül mindenkinek megvan

Metabo szerszám-töltők

12 hónapos garancia.
Sorrend:

Súgó zóna

Elektromos szerszám adapter - milyen feszültség?

Új tápegység kiválasztásakor ügyeljen az eredeti feszültségére. Ezeket az információkat az eredeti tápegységen olvashatja – így biztos lehet benne, hogy az Ön által választott termék megfelelően elvégzi a feladatát.


Új tápegység kiválasztásakor ügyeljen az eredeti feszültségére. Ezeket az információkat az...

Hogyan válasszunk töltőt egy csavarhúzóhoz?

A megfelelő töltő kiválasztása nagyon egyszerű – csak írja be a pontos fúrómodellt keresőnkbe. Csak győződjön meg arról, hogy az akkumulátorok rendelkeznek a töltő által támogatott cellákkal. Sok régebbi elektromos szerszám nikkel-kadmium (NI-Cd) elemekkel rendelkezik. Manapság gyakrabban használják a nikkel-fémhidrid (NI-MH) akkumulátorokat, és az ezekkel az akkumulátorokkal kompatibilis töltők képesek megfelelően üzemeltetni a régebbi készülékeket. Lítium-ionos (LI-ON) cellás töltőket is kínálunk - ezek csak az ilyen típusú cellákhoz alkalmasak, és nem használhatók NI-MH vagy NI-CD akkumulátorok töltésére.


A megfelelő töltő kiválasztása nagyon egyszerű – csak írja be a pontos fúrómodellt keresőnkbe....
Green Cell ® Werkzeug Akku-Ladegerät für Metabo 8.4V -18V Ni-MH Ni-Cd
Showing 1 - 1 of 1 item

Csavarhúzók, amelyekre támaszkodhat

A Metabo egy jól ismert márka, amelyet a világ minden táján fogyasztók ezrei bíznak, és ennek eredményeként szerszámai továbbra is nagy népszerűségnek örvendenek. Azok az ügyfelek, akik a minőség, a teljesítmény, a megbízhatóság és az ár-érték arány kombinációját keresik, nem fognak csalódni a Metabo termékekben. Végül is a Metabo hardvere nem elpusztíthatatlan. Green Cell hatékony Metabo töltőkészülékeket kínál a készülékek megfelelő energiaszintjének és sebességének a megtartásához. Az ebben a kategóriában szereplő összes töltőt kifejezetten kiválasztották és kompatibilisek a Metabo csavarhúzók különféle modelljeivel . Ez biztosítja ügyfeleink számára, hogy rövid és hosszú távon gyorsan kifizetődő befektetést hajtanak végre.

A töltő nélkülözhetetlen kiegészítő

A hibás töltő hibás csavarhúzó. A töltési cikluszavarok tehát súlyos és költséges leálláshoz vezethetnek. Green Cell Metabo töltők olyan minőség, amelyet gyorsan meg lehet érezni. Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatunkkal . Biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magad számára.