Válassz eszközt
Válassza ki a készüléket,
és válassza ki a megfelelő termékeket
×
customer devices Saját eszközök
customer devices

Nincs mentett eszközök

Automatikusan mentjük a keresett eszközöket, miközben időt takarítanak meg, és személyre szabott protionokat kapunk.

Menj: Saját eszközök
added device
Kiválasztott eszközök:
customer devices
Kiválasztott eszközök:

Sony Ericsson (1)

Sony Aricson akkumulátor

Az okostelefon egy kiegészítő, amely nélkül lehetetlen a megfelelő működés a mai számítógépesített valóságban . A modern gondolkodású emberek számára elképzelhetetlen, ha a telefont a zsebében levő telefon ismerős súlya nélkül hagyják el a házból. Különböző márkák nagy teljesítményű telefonjai harcolnak a fogyasztók figyelme érdekében. A Sony Ericsson ajánlat, amely testreszabott megoldásokat kínál az igényes felhasználók számára, kiemelkedik a versenyből. Teljesítménye ellenére még a Sony sem képes átugorni az akkumulátor élettartamát. Idővel a telefon kevésbé energiahatékony - naponta több tucatszor használják. A sokféle alkalmazás, a mindennapi tapasztalatok rögzítése és megosztása gyorsan befolyásolja az akkumulátor élettartamát. Ezért időről időre van értelme a Sony Ericsson mobiltelefon akkumulátorának cseréjéhez (mint a többi márkához). Ha cseréli az akkumulátort, akkor gyorsan visszahozhatja a telefont az energetikai függőleges helyzetbe, és megkaphatja a tényleges mobilitást, és ez az, amit az akkumulátor hibája esetén veszít a legjobban. A hosszabb és hosszabb töltési idő, valamint a telefonnak a kábelben töltött ideje rosszul szemlélteti a mobil eszközöket. Ezenkívül a fejében továbbra is azon gondolkodik, hogy egy akkumulátor heveder tart-e, és van-e könnyen hozzáférhető (és ingyenes) aljzat abban a helyen, ahol a felhasználó megy. Az Empire akkumulátor a Sony Ericsson Green Cell akkumulátorok széles választékát kínálja, amelyek segítenek a teljes mobilitás és az okostelefon teljesítményének visszaszerzésében. Mindannyian

Sony Ericsson akkumulátorok

12 hónapos jótállás és 30 napos visszatérési periódus van.
Választ kapacitás:
Sorrend:

Súgó zóna

Hogyan válasszunk akkumulátort mobiltelefonhoz?

A mobiltelefon akkumulátorának kiválasztása egyszerű és intuitív dolog. Ez néhány pillanat alatt megtehető a következő két módszerrel:
1. A telefon modelljének specifikációja A telefon modellje általában megtalálható a készüléken. Miután elolvasta és beírta a modellt az áruház keresőjébe, megjelenik a megfelelő akkumulátor. például iPhone 6s / Xiaomi Mi 5 / Samsung Galaxy S4
2. Akkumulátor kód Az akkumulátort a kód beírásával is keresheti – ez az akkumulátor belsejében található. Egyszerűen írja be a megfelelő kódot és keresőnk megmutatja a megfelelő termékeket! pl. BM39 / BS-01/ A1457 Javasoljuk, hogy olvassa el a blogunkon található útmutatót is: Hogyan válasszunk mobiltelefon akkumulátort?


A mobiltelefon akkumulátorának kiválasztása egyszerű és intuitív dolog. Ez néhány pillanat alatt...

Hogyan lehet ellenőrizni az akkumulátor kapacitását egy mobiltelefonban?

Az akkumulátor kapacitása közvetlenül az akkumulátoron van feltüntetve. Ez az információ a készülék belsejében található. Használhat modern alkalmazásokat is, amelyek figyelik az akkumulátor állapotát. Ilyen program például az Android okostelefonokhoz kifejlesztett Battery Info. Az alkalmazás könnyen használható, így könnyen ellenőrizhető az akkumulátor aktuális állapotára vonatkozó információ.


Az akkumulátor kapacitása közvetlenül az akkumulátoron van feltüntetve. Ez az információ a...

Az akkumulátor kapacitása (mAh) lehet nagyobb?

Az akkumulátor milliamperórában (mAh) megadott kapacitása eltérhet a gyári akkumulátortól. Ha nagyobb kapacitású akkumulátort választ, akkor készüléke hosszabb élettartamú lesz, és nagyobb mobilitást és használati komfortot nyer!


Az akkumulátor milliamperórában (mAh) megadott kapacitása eltérhet a gyári akkumulátortól. Ha...

Hogyan lehet meghosszabbítani a mobiltelefon akkumulátorának élettartamát?

Van néhány egyszerű módszer, amely hatékonyan meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát: 1. Ne merítse le az akkumulátort 0-ra!
A telefonunk akkumulátorának, az úgynevezett akkumulátornak ez nem tetszik. Tehát ne várja meg, amíg megjelenik az alacsony töltöttségi szint figyelmeztetés. Ha az akkumulátor töltöttségi szintje 40% alá esik, célszerű a telefont töltőhöz csatlakoztatni.
2. Gyakran csatlakoztassa a mobiltelefont a töltőhöz.
A modern lítium-ion akkumulátoroknak nincs memóriaeffektusuk. A gyakori töltés tehát pozitív hatással van a teljesítményükre. A szakértők szerint a legjobb a 80-90%-os töltöttségi állapot elérése.
3. Kerülje a szélsőséges hőmérsékletet
A mobiltelefon akkumulátorai kicsit olyanok, mint a használóik – mérsékelt hőmérsékleten érzik magukat a legjobban. Ha telefonját közvetlen napfénynek kitéve vagy forró autóban hagyja, drámaian csökkentheti az akkumulátor élettartamát. Az is jó ötlet, hogy védje a telefont a hidegtől.


Van néhány egyszerű módszer, amely hatékonyan meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát: 1. Ne...
Batterie Green Cell ® für das Telefon Sony Xperia Z C6602 L36H L36i
kapacitás: 2330 mAh
Feszültség: 3.7V
Termékkód: BP64
4 090,00 Ft
Kosárba
Showing 1 - 1 of 1 item

Megfelelő teljesítmény

A piacon való létezése során a Sony Ericsson egyértelmű aláírást adott a mobil eszközök történetében. Az ilyen márkájú mobiltelefonok nem veszítik el népszerűségüket, de az akkumulátor olyan probléma, amely minden mobilkészüléket érint. A telefon néhány elejétől kezdve teljes terhelés alatt áll. Idővel azonban a betöltési idő egyre hosszabb és gyakoribb. A megjelenésekkel ellentétben az akkumulátor sikeresen cserélhető egy okostelefonon függetlenül. Nincs szolgáltatási igény és további költségek. Ráadásul nem kell leválasztania a telefont. Ha elhagyja az okostelefonját üzemben, akkor nem kell támaszkodnia egy on-the-fly információcserére. Általános szabály, hogy a berendezés több-több napot is eltehet a szükséges részre várva. Egy független információcsere kiküszöböli ezt a problémát. A Sony Ericsson Green Cell akkumulátorok a minőség, a teljesítmény és a megfizethető ár kombinációját képviselik. Ez olyan beruházássá teszi, amely rövid és hosszú távon gyorsan megtérül . Az energiaugrás gyorsan érezhető, és a felhasználó ismét nagyon mobil.

Kiváló minőségű Green Cell elemek

A Battery Empire Store-ban újratölthető akkumulátorok széles választékát kínálja a Sony Ericsson Green mobiltelefonokhoz. Az eredeti példányok tökéletes utánzata, és sok Ericsson modellben jó alternatívának bizonyulnak . Meghívjuk Önt, hogy ismerkedjen meg a speciálisan kiválasztott és folyamatosan frissített ajánlatunkkal. Biztosak vagyunk abban, hogy gyorsan talál valamit magad számára.